Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Tero
Tero

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 28 vuotta
Horoskooppimerkki: Härkä
Kotikaupunki: Helsinki
Ammatti: Vaihtelevia työpaikkoja, muun muassa koulunkäyntiavustaja sekä promootio- ja mallintöitä
Koulutus: Ylioppilas
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Isä, äiti, ja sisko
Harrastukset: Salilla ähkiminen sekä sosiaalinen kanssakäyminen
Lemmikkieläimet: Siniotsa-amatsoni papukaija
Tupakoitko: En
Pituus: 180cm
Paino: 77 kg
Motto: 200 euroa kiitos…aaah, Motto…ei ole

Lempinimellä Paroni tunnettu helsinkiläinen Tero mainitsee parhaiksi puolikseen takaraivon ja ehkä myös empaattisuuden. Hän kuvailee itseään monitahoiseksi, ääripäätyyppiseksi ja positiiviseksi. Paheekseen Tero mainitsee sen, ettei edusta luonteeltaan keskivertosuomalaista, ja se herättää huomiota. Huonoimpia puoliaan mies ei osaa luetella, mutta kehottaa hakemaan vastausta muutamilta naisilta…

Lapsena haaveammattia tiedusteltaessa Tero oli hokenut sanaa pappi, syytä moiseen hän ei osaa sanoa. Autiolle saarelle sinkkuna viihtyvä mies ottaisi mukaansa kynän, paperia ja viinapullon. Jos Tero saisi olla päivän kuka tahansa, hyppäisi hän Kimi Räikkösen saappaisiin.

– Testaisin, eikö se Ferrari todellakaan kulje kovempaa, mies heittää.

Terolta ei pinna pala, mutta hän ei pidä ihmisistä, jotka eivät näe metsää puilta. Hän viihtyy sellaisten tyyppien seurassa, joilla riittää vilskettä yläpäässä. Terolla ei ole varsinaisia esikuvia, mutta hän tarkkailee ihmisiä ja yrittää opetella muiden hyviä puolia. Mies ei myöskään ihaile ketään julkisuuden henkilöä.

Tero halusi Big Brother -taloon, jotta äiti tavoittaisi poikansa helpommin. Miehellä kun on tapana toisinaan kadota jonnekin. Helsinkiläinen uskoo tuovansa taloon äärimmäisen vilkkaan ajatustenkulun sekä yökyöpeleille seuraa, onhan hän huono nukahtamaan.

Jos 50 000 euron voittopotti lankeaisi Terolle, hän säästäisi omaan asuntoon.

– Ja ihan varmasti järjestäisin eläimelliset fästit!Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved