Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Tero


Tilaa Teron viikottainen horoskooppi tekstiviestillä!

Millainen olet: Olet vakaa ja herätät luottamusta rauhallisuudellasi. Väittävät laiskaksi, vaikka tosiasiassa olet sinnikäs puurtaja. Toisaalta nautit siitä, mitä on. Erottelet työn ja vapaa-ajan hyvällä todellisuudentajulla. Tarvittaessa otat vastuun ja asetat asiat paikalleen. Annat toisten tietää asemansa. Et loukkaa muita emotionaalisesti tai fyysisesti.

Mentaliteetti: Puhut mielelläsi mukavuuteen vaikuttavista teemoista. Olet nokkela, tarkka ja vähän varovainen puheissasi. Puhut asioista oikeilla nimillä. Perustelet mielipiteesi käytännön esimerkeillä. Innostuksissasi jätät muut tahattomasti varjoosi. Unohdat muiden kuuntelemisen, mutta luet hyvin rivien välistä ja tunnistat valheet.

Ulkoinen olemus: Sinussa on ryhtiä ja karismaa. Olet ritarillinen ja valloittava, syntynyt näyttämölle! Haluat tietää millaisen kuvan annat itsestäsi ja kuinka muut sopivat siihen mukaan. Joskus määräilet muita. Olet vaikuttaja!

Tunn e - yhteenkuuluvuudesta: Käytännön arkiaskareet lohduttavat. Pyrit älyn ja tekemisen kautta luomaan yhteyden toisiin. Toimettomuus on raskasta, vaikka odotatkin omenan putoamista suuhusi. Pidät rutiinien ja rakenteiden tuomista syistä olla yhdessä. Emotionaalisesti esiinnyt kylmänä ja etäisenä.

Hermostuksissasi: Yrität osaaottavana tyydyttää jokaisen toiveet. Vastaat kysymyksiin ja otat kantaa unohtaen huolehtia itsestäsi. Vaihdat seuraa, kun jutut muuttuvat yksipuolisiksi ja tylsiksi.

Rakkaus ja läheisyys: Ihailet puheliaita ja vilkkaita naisia. Kaipaat eloa ja leikkimielisyyttä. Herättelet muita älylliseen keskusteluun. Toivoisit, että asiat sopisivat saman periaatteen alle, jolloin olisi helppoa saada luotettava kuva omasta asemasta. Sytyt monenlaisista asioista. Sisimmiltäsi pohdit tiedon ja uskomusten välistä suhdetta. Keräät tietoa ja vaikutteita vahvistaaksesi asemaasi. Vaihdat tarkoituksella puheenaiheita ja näkemyksiä. Olet hauskaa, iloista ja kepeää seuraa.

Heikoin kohtasi ihmissuhteissa: On etsiä itseilmaisulle oikeaa ajoitusta. Fantasioit ja yliromantisoit odotuksia, koet pettymyksiä naisten taholta.

Makuasiat: Nautit makuelämyksistä koskipa se ruokaa, musiikkia, tai värien ja muotojen harmoniaa. Kerrot avoimesti mieltymyksesi ja inhosi.

Ryhmässä: Vaalit rauhanomaisesti yksilön vapautta. Huolehdit, että jokainen saa mielipiteensä ja asiansa esille. Nautit toveruudesta ja loputtomista keskusteluista. Pärjäät vieraiden ihmisten kanssa, kunhan sinulla on käsitys, mitä ollaan tekemässä ja kuinka kauan toimitaan yhdessä.

Suhteessa toisiin: Etsit riippumattomuutta ja yllätyksiä. Rakastat erikoisuuksia! Olet vapaa rakkaudessa ja toisaalta puhut vapaasti kaikenlaisista asioista, tuosta noin vaan.

Toiminta ja fyysisen energiasi: Liikunnanpuute tekee sinut miltei sairaaksi. Vaihtoehtona on toiminnan kaventaminen rajatulle alueelle. Väittelyt ja kunnon analyysit käyvät urheiluta. Valitset siisteyden ja kunnollisuuden moraalisen rypemisen sijaan.

Taistelet: Tehostaen tarkkuuttasi. Pistävällä ironialla nujerrat vastustajan sisimpää myöten.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved