Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Tuuli
Tuuli

ASUKKAAN FAKTAT

Ikä: 23
Horoskooppimerkki: Kalat
Kotikaupunki: Tampere
Ammatti: Opiskelija
Koulutus : Kasvatustieteen ylioppilas
Siviilisääty: Sinkku
Perheenjäsenet: Äiti, isä, pikkusisko, pikkuveli, koirat ja kissat
Harrastukset: Pilates, bodypump, spinning, kuntosalilla käynti, venyttely, ratsastus, koirien kanssa lenkkeily
Lemmikkieläimet: Koirat Pepita ja Deliann
Tupakoitko: En
Pituus: 169 cm
Paino: 49 kg
Motto: Jos sinulla on riittävän suuri miksi, tiedät kyllä miten

Temperamenttiseksi, nopeatempoiseksi ja järjestelmälliseksi ihmiseksi itseään kuvaileva 23-vuotias urheilullinen Tuuli viettää suurimman osan vapaa-ajastaan liikkumalla, mutta myös kaverit ja lemmikkieläimet ovat naisen sydäntä lähellä. Jos Tuulin pitäisi arvailla, kuinka hänen ystävänsä kuvailisivat häntä, he todennäköisesti kertoisivat tämän eläinrakkaan naisen olevan aikaansaava ja järjestelmällinen, impulsiivinen, suorasanainen, tarmokas sekä ihmeellinen.

Huonoiksi puolikseen Tuuli paljastaa kärsimättömyyden, itsepäisyyden sekä äkkipikaisuuden. Nainen myös paljastaa olevansa joskus oikea tuuliviiri-Tuuli, joka ohjeistaa helposti muita ihmisiä sekä liioittelee ja dramatisoi turhankin paljon. Pelimiehiä sekä liian suurella egolla varustettuja ihmisiä Tuuli ei voi sietää, ja laiskuus, hitaus sekä nöyryyden puuttuminen saavat naisen tunteet kuumenemaan. Jos suunnitelmat menevät pieleen, menettää Tuuli hermonsa.

Elämänsä suurimpana saavutuksena Tuuli pitää haluamansa opiskelupaikan saamista, mutta on ylpeä myös eläintenhoitotaidoistaan. Lapsena naisen haaveammatti oli äitiys, ja nyt nainen opiskelee yliopistossa kasvatustieteitä. Äidiksi Tuuli tulevaisuudessa haluaakin, ja myös lukuisat lemmikkieläimet ja oma maatila siintävät haaveissa. Sinkkunaisen suunnitelmissa on myös aviomiehen hankinta.

Tuuli viihtyy seurassa, jossa ihmiset ovat innostuvia ja innostavia, ja jotka ovat avoimia ja rempseitä. Myös naisen ihannemies on avoin, määrätietoinen ja eläinrakas. Miehellä täytyy myös olla tunneälyä.

Mikäli Tuuli saisi olla yhden päivän jokin toinen ihminen, haluaisi hän kokeilla miehen saappaisiin astumista.

– Olisin kunnon pelimies, jotta voisin iskeä naisia ja yrittää ymmärtää miesten ajatusmaailmaa, Tuuli paljastaa.

BB-faniksi tunnustautuva Tuuli on seurannut kaikkia edellisiä Big Brother -kausia ja mainitsee suosikkiasukkaikseen viime vuodelta Kadin, koska tämä oli persoonallinen asukas, joka kulki omia polkujaan mielistelemättä muita.

Big Brother -talossa Tuuli haluaa rikastuttaa elämäänsä, kerätä muistoja, kokea suuria tunteita sekä tutustua erilaisiin ihmisiin. Talon asukaskirjoon Tuuli kertoo tuovansa mukanaan järjestystä, tarmokkuutta, suorapuheisuutta, dramatisointia ja liikettä. Vahvuudekseen talossa nainen kertoo kykynsä nauttia yhteisöelämästä, mutta jännittää jo etukäteen, kuinka pystyy pitämään suunsa kiinni asioista, jotka täytyy pitää salassa.

Mikäli Tuuli voittaisi 50 000 euroa, aikoisi nainen hemmotella koiriaan, lentää kaukaisille rannoille ja loput rahat hän sijoittaisi omaan asuntoon.
Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved