Big Brother -visa

BB Store

BB Mobiili

 
Sub

Metronome

Endemol

Tuuli


Tilaa Tuulin viikottainen horoskooppi tekstiviestillä!

Millainen olet: Sopeudut, olet herkkä ja intuitiivinen. Olet valtavan ymmärtäväinen. Harvoin tuomitset tai hylkäät ketään tai mitään sellaisenaan. Epävarmana ryhdyt marttyyriksi, silloin hukkaat itsesi muiden toiveisiin.

Mentaliteetti: Otat rohkeasti esille yhteiset epäkohdat. Sinulla on uskottava tyyli ratkaista ongelmatilanteet. Teet nopeita päätöksiä, ja joskus puhut ajattelemattomasti. Olet avoin. Puhut lyhyesti ja suoraan, etkä harrasta selän takana kähmintää. Innostuessasi vedät muut mukaan. Viihdytät muita näkemyksilläsi, ja ihmettelet puheidesi aikaan saamaa reaktiota.

Ulkoinen olemuksesi: On pehmeä ja mukautuva. Unelmoiva ja haaveileva puoli yhdistyy ujoon ja vetäytyvään olemukseen. Sisimmiltäsi olet rohkea ja itsenäinen mielipiteissäsi. Suojautumisstrategianasi on nopeat ja hämäävät roolivaihdokset. Et luota yksin järkeen, vaan etenet tuntoaistien avulla.

Tunne yhteenkuuluvuudesta: Selviät käytännön haasteista suuren mielikuvituksesi avulla. Tarvittaessa asetut ja sulaudut kenen tahansa nahkoihin. Olet myös myötätuntoinen ja hellä. Voit esiintyä kokeneena ja asioista perillä olevana, vaikkei sinulla olisi hajuakaan asiasta. Sinulla on erikoinen huumorintaju ja lapsekas nauru. Olet välitön ja spontaani, mutta säilytät pitkään saamasi ensivaikutelman. Luot nopeasti oivallisen tilannearvion meneillään olevasta tunnelmasta.

Hermostuksissasi: Vastakkaiset näkemykset saavat sinut pyörähtämään kannoillasi. Päivittäin tarvitset omaa rauhaa.

Rakkaus ja läheisyys: Annat intohimon ja innostumisesi näkyä niitä kohtaan joista pidät. Olet suora ja itsekäs valitessasi seuraa. Viihdyt vapauttavassa ilmapiirissä.

Heikoin kohtasi: On altistua toisen komentoon ja romantisoida kärsimystä. Annat loukkaukset samalla mitalla takaisin. Joskus jäät roolisi vangiksi. Sekoitat vilpittömyyden ja manipuloinnin rajan.

Makuasiat: Asettelet asiat ja ihmiset omiin lokeroihinsa. Rakastat kaikkea vanhaa ja söpöä, vierastat modernia estetiikkaa. Rakastat kouriintuntuvia asioita.

Ryhmässä: Olet tarinakertoja. Rönsyilevä mielikuvitus yhdistyy hauskasti vakuuttavaan ja itsevarmaan puheeseen. Kehittelet hulluja juttuja vain ”lukemalla” ihmisten alitajuisia virtauksia. Suosiosi on taattu! Olet luontainen näyttelijä.

Suhteessa toisiin: Sinulla on erikoinen arvo- ja moraalikäsitys joka kummastuttaa. Tukeudut mielelläsi itseäsi vanhempaan tai muutoin vakaampaan ja luotettavaan henkilöön, jonka kanssa hoidat päivittäiset askareet. Olet varuillasi, kun sinua kritisoidaan ja sinulta odotetaan jotain. Sinulla on kyky pitää ihmiset loitolla, juuri ja juuri sopivan etäisyyden päässä.

Toiminta ja fyysinen energiasi: Haluat monta ystävää. Otat helposti johtavan roolin, vaikkapa ruokailuun liittyen. Sinussa on naisellista alkuvoimaa. Fyysinen läheisyys ja aistinautinnot ovat tärkeitä.

Taistelet: Tarvittaessa nyrkein! Kun sinua vastustetaan, voit olla todella itsepäinen ja periksiantamaton. Käytät naisellisia keinoja päästäksesi tavoitteeseen.

Vastaava ohjelmatuottaja: Juha Juosila . Vastaava tuottaja: Misha Lagerstedt . Content Manager: Heini Härsilä
Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300
2008 Subtv Oy All Rights Reserved