Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Häätöäänestyksessä Häädetty
 • Aso
  Aso
 • Minna
  Minna
 • Tuija
  Tuija
 • Lotta
  Lotta
 • Kätlin
  Kätlin
 • Terttu
  Terttu
 • Dana
  Dana
 • Jelena
  Jelena
 • Nino
  Nino
 • Sami
  Sami
 • Ragnar
  Ragnar
 • Sampo
  Sampo
 • Esa J
  Esa J
 • Esa A
  Esa A
 • Justiina
  Justiina
 • Toni
  Toni
 • Marko
  Marko
 • Saranna
  Saranna
 • Iida
  Iida
 • Antti
  Antti
 • Stephania
  Stephania
 • Cathy
  Cathy
TaaksepäinEteenpäin
Talossa tapahtuu:
Päivä 97 / 97 | vko 00

Uusimmat uutiset

Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

29.11.2009 21:02
Kätlin ja Antti jännittävät sohvalla. Kohta mennään! Kuva: Sub.

21.11 On aika illan viimeisen blogauksen. Kiitos seurastanne, on ollut ihan mahtava kausi! Tässä lupaamani häätöäänestystilanne: Vahvimmin voitossa kiinni on Kätlin, sitten Esa A, Aso ja Antti. Kätlinin ja Esan ero oli reilut kuusi prosenttia. Mitä vain voi vielä tapahtua, äänestä suosikkiasi!

Pikkusisko kiittää, pokkaa ja poistuu. Suukkoja.

21.07 Finaalilähetys käynnistyi! Ihanaa finalistit, ihanaa!

21.02 Nyt tärisyttää, studiossa Vappu ja Jani asettuvat jo valmiusasemiin. Muutama minuutti rakkaat lukijat, ja show starttaa. Yleisö taputtaa kädet punaisena ja fiilistelee kohta alkavaa jännitysnäytelmää. Päivitän blogiin vielä ensimmäisen häätöäänestystilanteen, ja sitten tämä on tässä. Aika nautiskella!

20.54 Ei enää pitkään, ja sitten mennään. Tuottaja Räisänen kävi toivottamassa webbitiimille hyvää suoraa lähetystä. Ja tästähän tulee hyvä, siis aivan huippu!

20.51 Vappu näyttää upealta punaisissaan ja hiukset mahtavalla kampauksella! Bongasin nauravaisen juontajan keräämässä tsemppiä ja lauleskelemassa pukuhuoneessaan. Ei ollenkaan huonompi lauluääni, pitäisiköhän Vapun tehdä levy?

Sami ja Saranna tapailevat. Kuva: Sub.

21.02 Nyt tärisyttää, studiossa Vappu ja Jani asettuvat jo valmiusasemiin. Muutama minuutti rakkaat lukijat, ja show starttaa. Yleisö taputtaa kädet punaisena ja fiilistelee kohta alkavaa jännitysnäytelmää. Päivitän blogiin vielä ensimmäisen häätöäänestystilanteen, ja sitten tämä on tässä. Aika nautiskella!

20.54 Ei enää pitkään, ja sitten mennään. Tuottaja Räisänen kävi toivottamassa webbitiimille hyvää suoraa lähetystä. Ja tästähän tulee hyvä, siis aivan huippu!

20.51 Vappu näyttää upealta punaisissaan ja hiukset mahtavalla kampauksella! Bongasin nauravaisen juontajan keräämässä tsemppiä ja lauleskelemassa pukuhuoneessaan. Ei ollenkaan huonompi lauluääni, pitäisiköhän Vapun tehdä levy?

20.45 Kaikki netin 24/7-palvelun videot ovat muuten katsottavissa aina joulukuun loppuun asti. Eli finaalin jälkeenkin pääsee fiilistelemään. Ou jee! Hei apua, noin vartti Talk Shown alkuun!

20.42 Sami ja Saranna istuskelivat yleisössä läheisissä tunnelmissa. Kaksikko ei halunnut vielä sanoa suhdettaan seurusteluksi, mutta sanoja deittaulu tai tapailu voisi kuulemma ihan hyvin käyttää.

– Emme ole oikein ehtineet nähdä, mutta katsotaan nyt. Kortit ovat avoimena pöydällä, Sami sanaili.

– Tästä suunnataan ehdottomasti Amarilloon juhlimaan, muuten illan suunnitelmat ovat avoinna, Saranna kertoili.


20.39 Viime vuoden ihastuttava voittaja Anniina oli saapunut paikalle fiilistelemään. Anniinaa jännitti ja olo oli outo, olihan hän tasan vuosi sitten poistunut talosta voittajana.

– On mieletöntä nähdä tämä tilanne tästäkin perspektiivistä. Toivon voittoa Asolle, vaikka epäilenkin Esan tai Kätlinin vievän potin, ihastuttava vaaleaverikkö jutusteli.

20. 35 Huomaatteko muuten alla olevassa kuvassa Justiinan muuttuneen olemuksen? Naisesta on tullut vaaleaverikkö kertaheitolla, ja uusi look sopii mainiosti, vai mitä!

20.34 Jutustelin hieman Ninon, Ragnarin ja Danan kanssa. Ninon ja Ragnarin päällimmäisenä toiveena oli päästä pian bilettämään, Dana puolestaan haaveili lisäajasta talossa.

– On mahtavaa ja jännittävää olla täällä. Toisaalta on myös outoa, tekisi mieli rynnätä takaisin taloon vielä kuukaudeksi, nainen jutusteli.

20.31 Tein pientä gallupia asukkaitten keskuudessa, ja voittajatoiveet jakautuvat seuraavasti: Esa A:n voittoa toivovat Tuija, Iida ja Minna. Kätlinin voiton puolesta liputtavat Lotta, Ragnar, Stephania sekä Marko. Suurimman kannatuksen sai kuitenkin Aso, jota kannattavat Jelena, Dana, Saranna, Sami, Justiina, Esa J, Sampo, Nino ja Toni.

Talosta jo häädetyt asukkaat ja BB 2008 voittaja Anniina. Kuva: Sub.

20.26 No huh huh, olipas talkkistudiossa kuuma tunnelma! Bongasin paikalta kaikki jo talosta häädetyt asukkaat Terttua lukuun ottamatta, sekä myös viime vuoden voittajan Anniinan. Tähän väliin kuuma juoru: Sami ja Saranna tapailevat!

20.08 Talk Show -studioon alkaa nyt virrata talosta jo häädettyjä asukkaita. Pitääpä mennä bongaamaan tuttuja! Huomatkaapas alla olevassa kuvassa olevan herra Aaltosen ilme. Nyt taitaa jännittää jo tosissaan...

Sami Aaltonen. Kuva: Sub.

20.00 Tasan tunti finaalin alkuun. OMG! Muista äänestää suosikkiasi,katso ohjeet täältä!

19.56 Tuottaja Räisänen saapastelee paikalle kenraaliharjoituksen päätyttyä. Miehen olemus on rauhallinen, vaikka kauden loppuhuipennus on aivan käsillä.

– Kaikki on valmista voittajan selville saamiseen. Äänestysaktiivisuus ollut äärimäisen vilkasta, ja finaalilähetyksen alkuminuuteilla selviää, mikä on sen hetkinen äänestystilanne. Paavo-koira voi muuten hyvin, Räisänen heittää pilke silmäkulmassa.

19.45 Kenraaliharjoitus on pulkassa, ja koko setti on viimein käyty läpi. Nyt voi aloittaa varsinaisen finaalin jännittämisen oikein kunnolla. Ohjaamossa koko ydintiimi katseli kenraalin loppusoittoa hymy huulillaan. Hyvä tästä tulee!

Tästä sisään! Kuva: Sub.

19.40 Psykoterapeutti Teemu Ryhänen on saapunut paikalle jännittämään finaalia. BB Extrassa asukkaitten käyttäytymistä analysoinut mies on yhtä hymyä.

– Hienoa on ollut, asukkailta voi oppia paljon. Tämä on ollut minulle itsellenikin oppimiskokemus, Ryhänen toteaa.

19.33 Käsikirjoittaja Aaltonen tallusteli juuri äänikoppiin vaihtamaan kuulumisia. Aaltosen vanavedessä jutustelemaan asteli pääkäyttömestari Kassu Kallio. Kiireiseltä näyttää!

19.29 Kenraaliharjoitus lähenee loppuaan, ja ihan pian ollaan valmiita tositoimiin. BB-nettisivuille päivitellään edelleen koko ajan finalistien tekosia ja tunnelmia, muista käydä lukemassa!

19.25 Talk Show -studion oven ulkopuolella valot palavat kutsuvasti. Finalistien omaisia alkaa valua jo paikalle, tunnelma tiivistyy. Reilut puolitoista tuntia, ja sitten mennään. Hui!

Jania naurattaa kenraaliharjoituksessa. Kuva: Sub.

19.14 Pääohjaaja Kim Sainio saapuu ohjaamoon ja summaa kuluneen kauden tuttuun tyyliinsä.

– Meillä on ollut erilaisimmat asukkaat kuin ikinä. On hieno lopettaa kausi ja todeta, että pamautettiin vieläkin kovempi viimevuotisen jälkeen, Sainio toteaa ja muistaa kiittää yhteisöä aktiivisuudesta.

19.06 Big Brother -ohjelman vastaava tuottaja Milla Bruneau saapui juuri paikalle. Hänellä näyttää olevan paljon kuulumisia vaihdettavana kilpailijakoordinaattori Heidin kanssa. Finaalin alkuun on muuten enää alle kaksi tuntia. Huimaa!

Vappu Pimiä. Kuva. Sub.

19.02 Finaalilähetyksen vuoksi dc 2 -nettistriimi ei ole valitettavasti käytössä.

18.52 Kenraaliharjoitusta jatketaan vauhdikkaasti. Juontajakonkarit käyvät kokemuksen tuomalla varmuudella läpi kuvioita, mutta mahtaa heitäkin jännittää!

18.40 Finaalilähetyksen kenraaliharjoitus on nyt käynnissä. Vappu ja Jani häärivät talk show -studiossa. Näyttävätpä molemmat juontajat tänään erityisen hyvältä! Vapulla tosin vielä näyttäisi lookki olevan viimeistä hiontaa vailla...


18.31 Finalistit nauttivat talossa viimeistä ateriaansa. Mahtaako ruoka maistua vai onko jännitys vienyt ruokahalun? Seuraa 24/7:a!

18.22 Tuplaten Aleksi-nimisiä käyttömestareita pyörii ympärilläni. Toinen Alekseista harmittelee, ettei häntä koskaan haastatella. Noh, Aleksi, mikä fiilis?

– Herkkä runoilijasielu maalta ei vähästä hätkähdä, mies toteaa myhäillen pilke silmäkulmassa.

18.18 Post-käyttömestari Aleksi saapuu jututtamaan webbitiimin naisia. Mies lupautuu kuvaan, kunhan saa vetäistyä ykköset päälle. Puku se miehen tekee, tietää Aleksi!

Finalistien tavarat järjestykseen. Kuva: Sub.

18.11 Finaalinelikon tavaroita pakataan kuumeisesti matkalaukkuihin. On aika jättää hyvästit vaatesäilytyslaatikoille, sillä nyt tavarat kuljetetaan hotelliin odottamaan asukkaita. Kuka saapuu yöpuulle voittajan shekki takataskussaan?

18.08 Työryhmä käy aalloittain syömässä ja keräämässä voimia tulevaa rutistusta varten. Pian ei ole aikaa haukata murua rinnan alle, sillä muutaman tunnin päästä pamahtaa! Crew-roomissa tuotantohenkilökunta vaihtaa viimehetken tunnelmat. Kenellä kädet hikoavat, kenellä on perhosia vatsassa?

Tomi. Kuva: Sub.

18.05 Rok rok! Äänimies Tomi kuulostelee finaalin teknisen harjoituksen kulkua pöytänsä takana. Ovatko kaikki nappulat oikeilla kohdillaan, haloo?

18.01 Ohjaamossa työskentely jatkuu hektisenä, kuten kaikkina muinakin päivinä. Asukkaiden toimia kurkitaan kameroitten avulla, ja feed-ohjaaja Tuomo huutelee ohjeita ryhmälle. Nyt tarkkana, kuvamiksaajat!


17.55 Webbitiimin työnurkassa on hyvä meininki. Toimittajat odottavat innolla finaalin alkua ja seuraavat samalla ruuduilta asukkaitten viimehetken toimia talossa. Näppäräsorminen kirjoittajakaksikko tuulettelee viimeisen työvuoron kunniaksi.

– Nyt on innostunut ja hysteerinen olo, myöntää toimittajista Heini, ja kaipailee lisää kahvia.


17.44 Studio-ohjaaja Parska käy huolellisesti läpi käsikirjoitusta. Kiireinen mies hioo lähetystä huippukuntoon, jotta kaikki finaalin startatessa varmasti menee putkeen. Go Parska!

17.43 Ydintiimi saapui juuri ohjaamoon. Velikullat pelleilevät ja luovat työryhmän piiriin hyvää henkeä. Taitaa heitäkin jännittää aika lailla!

Steadycam-operoija. Kuva: Sub.

17.39 Finaalin tekninen harjoitus on käynnissä talk show -studiossa, ja kaikki käydään tarkasti läpi. Kuvassa liikkuvan kuvan spesialisti työssään. Painavan kameran notkea käsittely ei ole työtä helpoimmasta päästä, voin kertoo!

17.32 Muistathan, että voit vielä vaikuttaa suosikkisi menestykseen. Äänestysohjeet suosikkisi äänestämiseen löydät täältä.

17.22 Big Brother Talk Show -juontaja Vappu Pimiä pamahtaa paikalle jutustelemaan ydintiimin kanssa. Hyvissä tunnelmissa oleva juontajatar kiittelee myös osaltaan kauden monipuolisuutta.

– Talossa on ollut mielettömiä hahmoja, finaalissakin nähdään maahanmuuttajia sekä älykkö. Tämä kertoo suomalaisista pelkkää hyvää, Vappu heittää.

Big Brother 2009 -ydintiimi.

17.14 Ydintiimistä tuottaja Räisänen maalailee kuvaa ennennäkemättömästä Big Brother -ohejlmasta. Asukkaitten monipuolisuus ja ennennäkemätön monikulttuurisuus ovat miehen mielestä tehneet kaudesta 2009 monipuolisen ja rikkaan.

17.09 Käsikirjoittaja Sami Aaltonen hehkuttaa luvassa olevan kaikkien aikojen finaalin.

– Tänä vuonna talossa kaikki on todellakin ollut toisin. Katsotaan nyt vaikkapa finaalinelikkoamme, mies hymyilee.


17.04 Pääkallopaikalla Big Brother -ydintiimi käy läpi illan kuvioita. Läppä lentää, kun herrat Räisänen, Aaltonen, Sainio, Manninen ja Kuparinen lyövät viisaita päitään yhteen.

– Jännitys nousee hetki hetkeltä, ja äänestys on käynyt kuumana, raportoi ydintiimin uusin jäsen Mikko Kuparinen.

17.00 Talk Show -studiossa on täysi rakentaminen päällä. Paikat laitetaan finaalikuntoon, ja nähtävästi tarjolla tulee olemaan myös jonkinlaisia erikoistehosteita. Tunnelma alkaa tiivistyä, ja webbitiimin nurkassa lietsotaan jännitystä oikein urakalla. Apua, kuka vie Big Brother 2009:n voiton?

Big Brother -nettisivut seuraa kulissien takaisia tapahtumia hetki hetkeltä aina finaalin alkuun asti. Miten tuotantoryhmä valmistautuu kauden päräyttävään päätökseen?

 • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot

Lisää tuoreita uutisia

Big Brother -finaalia seurasi parhaimmillaan lähes miljoona katsojaa!

30.11.2009 23:38

Sunnuntai-illan Big Brother 2009 -finaali teki Subin kaikkien aikojen katsojaennätyksen. Lähes kahden tunnin mittaisen finaalin keskikatsojamäärä oli... » Lisää

Voittajan on helppo hymyillä! Kuva: Sub.

Aso: Julkisuus ei ole minulle tärkeää

30.11.2009 16:56

Kaikkensa antanut Big Brother 2009 -voittaja Aso kertoi helpottavansa voittopotillaan ensin elämäänsä, ja laittavansa sitten jotain... » Lisää

Kätlin iloitsi kakkoseksi sijoittumisesta. Kuva: Sub.

Kätlin: Saatan levyttää biisejä Filippiineillä!

30.11.2009 15:20

Aurinkoinen Kätlin iloitsi finaalin jälkeisenä aamuna BB-finaalissa kakkossijalle pääsystään. Helsinkiin muutosta haaveileva kaunotar muisteli... » Lisää

Esa A sijoittui Big Brotherissa kolmanneksi. Kuva: Sub.

Esa: Rakensin talossa itselleni suojamuurin

30.11.2009 14:01

Big Brotherissa kolmanneksi sijoittunut Esa A iloitsi finaalin jälkeisenä aamuna pitkän itsetutkiskelutaipaleensa päättymisestä. Matka oli tuottanut... » Lisää

Antin mielessä siintävät treffit Vappu Pimiän kanssa. Kuva: Sub.

Antti: Aion pyytää Vappua treffeille

30.11.2009 12:14

Neljänneksi Big Brotherissa selviytynyt Antti oli finaalin jälkeisenä aamuna väsynyt ja onnellinen. Finaaliin pääsy oli ylittänyt omat odotukset, ja... » Lisää

Aso on Big Brother 2009 -voittaja! Kuva: Sub.

Vain Sub.fissä: Voittaja-Aso: Sain talossa elämännarusta kiinni

Julkaistu 30.11.2009 00:14 (päivitetty 00:53)

Sympaattinen tosimies Aso korjasi Big Brother 2009 -voittopotin. Onnesta sekaisin ollut mies tunteili ajan talossa opettaneen hänelle paljon, ja... » Lisää

Kuva: Sub.

Vapautunut ja onnellinen finaalikolmikko: Asolla on suuri sydän!

Julkaistu 30.11.2009 00:11 (päivitetty 00:52)

Hämmentynyt, mutta onnellisen oloinen kolmikko Antti, Esa A ja Kätlin ehtivät istahtaa hetkeksi kesken finaalihumun ja kertoilla ensitunnelmistaan... » Lisää

Vanhemmat uutiset

» Aso voitti Big Brotherin, Kätlin tuli toiseksi!
30.11.2009 00:51

» Aso voitti ja tyrmistyi! Katso ilmainen video!
30.11.2009 00:49

» Näin Antti ja Esa reagoivat häätöönsä, katso ensireaktiot!
30.11.2009 00:30

» Big Brother palaa jälleen ensi vuonna!
29.11.2009 23:30

» Näistä Aso muistetaan
29.11.2009 22:40

» Näistä Kätlin muistetaan
29.11.2009 22:39

» Esa sijoittui kolmanneksi!
29.11.2009 22:41

» Näistä Esa A muistetaan
29.11.2009 22:32

» Antti tuli neljänneksi!
29.11.2009 22:30

» Näistä Antti muistetaan
29.11.2009 22:24

» Kätlinin jännitys rikkoi rajat!
29.11.2009 22:06

» Finaalitunnelmat hetki hetkeltä
29.11.2009 21:02

» Viimeinen hidas siivitti suoraan finaalilähetykseen!
29.11.2009 21:00

» BB finaalilähetyksen jälkeen – täällä voit seurata finalistien elämää talon ulkopuolella
29.11.2009 20:47

» Viimeinen herkkuateria BB-talossa!
29.11.2009 20:00

» Kätlin: Esa pussailee vain miesten kanssa!
29.11.2009 19:00

» Finaali läheni: Savolaisia juttuja ja tavarat varastohuoneeseen
29.11.2009 18:00

» Pian pakkauspuuhiin, mars!
29.11.2009 17:00

» Kätlin: Esan häät jännittävät!
29.11.2009 16:00

» Biisikimara sai Ason liekkeihin – tai ainakin nykimään
29.11.2009 15:16

» Aso muisteli edellisiltaa: En pystynyt puhumaan
29.11.2009 14:14

» Esa korjasi kertoimiaan Ason sijoituksen suhteen
29.11.2009 13:02

» Esan paljasti valttinsa: Tavallisuus
29.11.2009 12:05

» Finaalipäivä alkoi liikuttavissa merkeissä
29.11.2009 11:08

» Antti, tanssitko kotona yksin ollessasi?
29.11.2009 10:00

» Esan kappale kauhistutti talossa
29.11.2009 09:00

» Esa avautui yksinäisyydestään Asolle
29.11.2009 08:22

» Ulkomaailman pelko sai Ason mietteliääksi
28.11.2009 23:15

» Antin teoria: Aso lähtee viimeisenä!
28.11.2009 22:00

» Esa uhkasi rankaista muita!
28.11.2009 21:00

» Aso herkistyi kappaleestaan: Sydän itkee!
28.11.2009 20:00

» Katso video muistojen huoneen avautumisesta!
28.11.2009 19:46

» Tältä näyttää muistojen huoneessa, katso kuvat!
28.11.2009 19:27

» Muistojen huone sai asukkaat liikuttumaan – Esan muistot olivat kadonneet!
28.11.2009 19:00

» Muistojen huone avautui - kaikki talon asukit pelmahtivat ruutuun!
28.11.2009 17:39

» Asukkaat kertoivat, mikä BB:ssä yllätti eniten
28.11.2009 17:00

» Talossa soi "ei kenenkään biisi"
28.11.2009 16:06

» Antin kappale innoitti Kätlinin ja Ason tanssimaan, katso ilmainen video!
28.11.2009 15:15

» Housut pois Aso! Vai etkö uskalla?
28.11.2009 15:00

» Asukkaat: Mitä täällä tapahtuu?
28.11.2009 14:00

» Kätlin: Luovuttaminen on käynyt mielessä
28.11.2009 13:00

» Esan ilme kirkastui, kun toivekappale pärähti soimaan!
28.11.2009 12:05

» Asukit yllättyivät Antin kappaleesta, katso ilmainen video!
28.11.2009 11:42

» Arkisto

Uutishaku

Blogi: Kurkistus kulisseihin

Finaalinelikko viettää viimeisiä päiviään talossa. Odotus kasvaa päivä päivältä: milloin aika BB-talossa ...

Ohjelmat


Big Brother: Parhaat palat
to 10.12. klo 21.30

Big Brother: Voittajan viikko
to 17.12. klo 21.30

Big Brother: Häät talossa
to 24.12. klo 22.00

Subject


RSS


Twitter


Palaute | Sub Info | Mainostajalle | For Advertisers | Avoimet työpaikat | Yksityisyyden suoja

Vastaava tuottaja Sub.fi: Heli Kettunen, BB-sivuston Content Manager Heini Härsilä

Lista Sub-kanavan vastaavista ohjelmatoimittajista löytyy täältä.

Sub Internet, Ilmalantori 2, 00033 MTV3. Puh: 010 300 300

2009 Subtv Oy All Rights Reserved