Big Brother 2010

 • Niko N
 • Marika
 • Nino
 • Eetu
 • Petri
 • Noora
 • Elisabet
 • Jani T
 • Elli-Maija
 • Sandra
 • Vilhelmiina
 • Inka
 • Ksenia
 • Hannu
 • Satu
 • Ellinoora
 • Paul
 • Ville
 • Riikka
 • Habib
 • Mia
 • Mari
 • Niko S
 • Henna
 • Marianna
 • Maria
 • Jani
 • Esa-Tapio

Uutiset

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

Julkaistu 24.08.2010 16:31 (päivitetty 19:36)
Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

BB 2010 Kick Offissa sattui ja tapahtui. Katso kuvat ja lue tapahtumat!

19.30 Toivotan ihan mahtavaa Kick Off -illan jatkoa kaikille! Nautitaan BB 2010 -kaudesta!

19.16 BB-Nino muuten lupaili, että hän alkaa manageriksi tänä vuonna kaikille BB-asukkaille, jotka häädetään talosta pihalle.

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

19.09 Tässä vielä kuva Big Brotherin uudesta upeasta juontajasta, Susanna Laineesta! Hän näyttää ihan mielettömän hyvältä lilassa mekossa ja vaaleat kutrit valtoimenaan.

– Hyvissä tunnelmissa tässä ollaan, jännittyneen oloinen Susanna hymyili.

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

18.50 Vapun piinapenkkiin pääsivät BB-voittaja 2006 Sari ja BB-voittaja 2009 Aso. Tämän kaksikon on huhuttu olevan yhdessä, ja Vappu kuittaili Sarille, että hän ei ole vahannut miehensä kulmakarvoja kunnolla. Vappu pisti Sarin tilille, kuinka rakkaustarina oikein alkoikaan.

– Me oltiin juhannuksena jossain Raumalla. Ei kun ei me missään Raumalla oltu, Sari kihersi ja sai Vapun epäilemään pariskunnan olleen hiprakassa tapaamisiltanaan.

18.45 Martina ja BB-Perttu olivat paikalla. Perttu kertoi perustaneensa Raju-nimisen firman, joka hoitaa niin rakennus- kuin juontokeikkojakin. Perttu lupaili apulaisen hommia Vapulle. Vappu tiedusteli BB-talossa julkkisasukkaana olleelta Martinalta muun muassa, kuinka vastikään leikellyt rinnat voivat.

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

– Hyvin voivat, Martina tuumasi virnistellen Vapun kysymyksille.

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

18.43 Kick Offissa hilluivat kaudelta 2007 tuttu parivaljakko Niko ja Sauli. Miehet muistelivat kaikkia huikeita työtarjouksia, joita he BB:n jälkeen saivat.

18.23 Paikalla BB 2010 Kick Offissa oli myös Kaki, tuttu kaudelta 2008. Kaki kertoo olevansa tällä hetkellä oloneuvoksena, mutta lupaili että häntä voi bongata turkulaisilta aikuisviihteen messuilta totuttuun tapaan tänä syksynä.

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

18.20 BB-Niko räväytti, että häntä eivät uudet asukkaat kiinnosta, mutta hän tahtoo nähdä uuden talon.

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

18.15 Wau! Henna Kalinaisella on uusi, sävähdyttävä sinkkunaisen look. Kuvassa taustalla näette viime kauden voittajan Ason!

– Olen yrittänyt pitää huolta itsestäni, tummatukkainen Henna hymyili vienosti.

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

18.00 Ragnar ja Kätlin poseerasivat söpösti!

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

17.57 Vappu kuittaili alkuspiikissään Ragnarille tämän Hymy-kuvista ja viinilasi-Nikolle, että onkohan mies jo maistellut tilaisuudessa tarjoiltuja virvokkeita. Vappu pyysi yleisöltä, että saako olla vielä vähän ilkeä Vappu ja viime kaudelta tuttu Nino huusi vastauksen.

– Saat olla s**tana!

17.52 Kick offin kutsutilaisuutta juontaa ihana Vappu Pimiä. Hän sanoi, että on vähän haikea fiilis, sillä nainen on juontanut pitkään BB Extraa sekä Talk Showta. Vappu oli luvannut ystävälleen, uudelle BB-juontaja Susanna Laineelle, että käy täällä vähän viihdyttämässä ihmisiä ja näyttää vaikka tissit, jos ei ihmiset muuten viihdy. Vappu näyttää ihan upealta!

17.49 Aso ja Sari purjehtivat juuri ohi. Aso oli tyylikkäänä puku päällään, kulmakarvat kuosissa ja Sarin hiukset näyttivät huikeilta. Ehkä uusi pidennys?

17.40 Ja terrrvetuloa Big Brotherin Kick Off -tapahtumaan. Paikalla pyörii vanhoja BB-tähtä. Antti ensimmäiseltä kaudelta, Kätlin, Nino ja Ragnar sekä Esa A viime kaudelta, Tero vuodelta 2008 käveli juuri ohi.

17.27 Pääkäyttömestari Kassu Kallio on vetänyt piuhaa pitkin uutta BB-taloa ja painanut pitkää päivää, että me kaikki pääsisimme pian katselemaan, miltä uudessa BB-talossa näyttää...

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

En kyllä osaa yhtään sanoa, että kuinka monta kilometriä piuhaa taloon on vedetty, hän nauroi.

17.24 Mutta vielä vähän Elina Viitasta! Nainen vitsaili, että BB-talo on vähän hänenkin toinen kotinsa tällä kaudella. Nainen tekee kuusi lähetystä viikossa suorana BB-talolta.

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

17.23 Tuottaja Mikko Räisänen odottaa myös iltaa. Tuottajan puhelin rallattaa jatkuvasti ja kiire on kova.

– Olen aivan samaa mieltä kuin Milla. Uutta taloa varten on tehty järisyttävä määrä työtä kaikkien tiimiläisten osalta. Meillä on nyt aivan uusi talo, joka on täällä rakennettu aivan alusta asti. Talon on toimittanut FindomoKoti, kiireinen tuottaja jutteli.

17.20 Big Brother tv-ohjelman vastaava tuottaja Milla Bruneau sanoo, että tässä illassa on ihan erikoista jännitystä.

– Vaikka ohjelmaa tehdään kuudetta kautta, tänä vuonna kaikki on uutta ja tämä on tuonut ihan uutta virettä myös työryhmään, Bruneau hehkutti.

– Tässä on mahdollisuudet aivan huikeaan kauteen!

17.10 BB Extran ihana juontaja Elina Viitanen istuu yläkerrassa maskissa ja vaikutti olevan todella innoissaan illasta ja tulevasta syksystä. Elinaa nähdään ruudussa maanantaista perjantaihin klo 19.00 ja uutuutena myös sunnuntaisin klo 19.00 BB Extrassa.

17.02 Käsikirjoittaja-ohjaaja Sami Aaltonen kävi tuomassa illan nuotit. Salamyhkäinen mies kommentoi illan fiiliksiään näin.

– Tänään avautuu salaisuuksien talo. Kaikki on uutta! Uusi talo ja uudet juontajat. Olen heistä oikein ylpeä, Sami Aaltonen jutteli hyväntuulisena.

17.00 Näitä portaita pitkin uudet asukkaat astelevat vielä tämän illan aikana.

Kick Off -illan tapahtumat hetki hetkeltä

16.55 Olethan jo BB-fani Facebookissa?

16.50 Punaista mattoa lakaistaan, valoja suunnataan, väki hyörii ja pyörii studiossa...

16.41 Mikäli haluat nähdä omin silmin, kun ensimmäinen asukas astuu sisään taloon, tilaa BB 24/7 tästä!

16.39 Joko olette asentaneet koneellenne Silverlightin, että ette missaa hetkeäkään? Katsokaa ohjeet täältä.

16.37 Kuulin jo uuden BB-tunnarin. En tiedä miksi tulee joku Mission Impossible tai James Bond -tunnari mieleen? Jännittävää...

16.35 Espoossa ollaan, uudella BB-talolla. Keli on harmaa, mutta meininki on värikästä. Katselen juuri ohjaamossa, miltä tuolla uudessa Talk Show studiossa näyttää. Kuten tuossa yllä olevassa logossakin näkyy, värit ovat tänä vuonna keltaista ja mustaa. Todella tyylikäs studio. Vanhojakin elementtejä on säilytetty! Käyn kohta kuvaamassa siellä.

16.30 Tervetuloa laskemaan tunteja ja minuutteja siihen hetkeen, kun uuden BB-talon tulevat asukkaat pääsevät marssimaan sisään! Tämä blogi seuraa Kick Off -iltaa hetki hetkeltä ja kertoo, mitä talolla on milloinkin meneillään.

(Sub)

BB-pulssi Vinkkaa >

 • BB-pulssi vaatii toimiakseen JavaScriptin.

Director's cut 1

Big Brother 24/7

Uusi Big Brother 24/7 sisältää kuusi livekameraa, entistä paremman kuvanlaadun, päiväkirjahuonevideot ja paljon muuta.

Alkaen 3e / tunti!

Testaa, ketä BB-asukasta muistutat

Tutustu BB-taloon ja tuotteisiin

BB Extra ma-pe ja su klo 19.00 Subilla

Soittoäänet

Verkkovierailut

Store

Katso ekstramateriaalit Glee-sarjasta.