Big Brother 2010

 • Niko N
 • Marika
 • Nino
 • Eetu
 • Petri
 • Noora
 • Elisabet
 • Jani T
 • Elli-Maija
 • Sandra
 • Vilhelmiina
 • Inka
 • Ksenia
 • Hannu
 • Satu
 • Ellinoora
 • Paul
 • Ville
 • Riikka
 • Habib
 • Mia
 • Mari
 • Niko S
 • Henna
 • Marianna
 • Maria
 • Jani
 • Esa-Tapio

Uutiset

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

26.11.2010 15:26
 
[an error occurred while processing this directive]

Viihdettä ja draamaa, ystävyyttä ja ihastuksia, rajuja riitoja ja rajojen koettelua. Tätä kaikkea on Big Brother 2010 tarjonnut.

Uusi ja upea Big Brother -talo sai ensimmäiset asukkaansa 24.8.2010. Talossa asustivat kaudella 2010 Mia, Petri, Elisabet, Hannu, Maria, Jani, Satu, Habib, Ksenia, Paul, Mari, Ville, Marika, Nino, Niko N, Henna, Marianna, Niko S, Esa-Tapio, Riikka, Vilhelmiina, Ellinoora, Inka, Eetu, Elli-Maija, Noora, Jani T ja vaihtoasukas Sandra.

Viikko 1

Upouuden BB-talon ensimmäinen asukas oli helsinkiläinen Mia. Talo täyttyi tasaista tahtia illan mittaan. Asukkaiden saavuttua uuteen kotiinsa sai kuohujuoma vihdoin poksahtaa auki. Tutustumiskierroksella saatiin tietää muun muassa se, että Maria halusi silikonit ja tähtäsi Las Vegasiin glamourmalliksi, Hannu oli kasvattanut partaansa kahdeksan kuukautta ja talossa asui paljon naisista kiinnostuneita naisia. Naisen kanssa asuva Satu kohahdutti kertomalla, että inhosi lesbo-sanaa.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Poks! Big Brother 2010


Tyrmistyttävä yllätys kohtasi asukkaita jo ensimmäisenä iltana. Isoveli ilmoitti, että asukit ovatkin kokelaita. Asukkaille ilmoitettiin, että heidän olisi ansaittava paikkansa Big Brother -talossa, ja että varsinainen asukaskokoonpano selviäisi sunnuntaina. Kokelasaikana asukit yöpyivät tehtäväalueella, hyppivät kokelaskouluttajan pillin mukaan, ryömivät ällötunnelissa, joivat ällöjuomaa ja kävelivät kuumilla hiilillä.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Kokelaskouluttaja laittoi poppoon koville. Big Brother 2010


Pientä BB-romantiikkaakin viikolla nähtiin, kun Jani tunnusti tunteensa Marialle, ja Mari sekä Paul kiehnäsivät toistensa kainalossa. Myös Elisabet ja Petri vaihtoivat kuumia suudelmia. Petrillä oli pientä sutinaa myös Ksenian kanssa, ja BB-talon Maza ja Mervi, eli Petri ja Satu löysivät toisistaan ystävät. Ensimmäisen viikon päätteeksi BB-talon jättivät taakseen Maria ja Jani, muista kokelaista tuli täysivaltaisia BB-talon asukkaita.

Lue kaikki ensimmäisen viikon uutiset

Viikko 2

BB-talon sala-alueelle asteli viisi aiemmilta kausilta tuttua BB-asukasta: Nino, Niko N, Henna, Marianna ja Niko S. Viisikko sai aikaan äänekkäitä naurunremakoita, mutta myös riitaa ja draamaa. BB-talon puolella käynnissä oli viikkotehtävä, jossa piti rakentaa kulkuneuvoja kierrätysmateriaaleista. Asukkailla ei ollut hajuakaan sala-asukkaista.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Sala-alueen asukit. Big Brother 2010


Hassutteleva ja puhelias All Stars -porukka pääsi viikon lopulla liittymään BB-talon asukkaiden joukkoon, ja ilmeet olivat puolin ja toisin näkemisen arvoisia, kun vanhat BB-starat pelmahtivat taloon mittaritaulun takaa. BB-talon asukkaat pistivät tulijat tanssimaan heille öljyttynä, juomaan ällöjuomaa ja ansaitsemaan paikkansa heidän joukossaan. Sen jälkeen porukka suuntasi saunaan ja poreisiin. Hannu ja Marianna löysivät yhteisen sävelen, Niko S ja Habib puolestaan kulttuurien törmäyskohdan. Niko N:n saapumisesta riemuissaan ollut Mari pisti stopin hänen ja Paulin BB-romanssille.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Paul ja Mari setvivät välejään. Big Brother 2010


Toisen viikon päätteeksi BB-talon asukkaiksi pääsivät liittymään äärimmäisen tiukan äänestyksen jälkeen Nino ja Niko N. Henna, Marianna ja Niko S puolestaan joutuivat lähtemään kotimatkalle.

Lue kaikki toisen viikon uutiset

Viikko 3

BB-talon asukkaat tekivät haaksirikon viikkotehtävässä. Heidän piti selviytyä viikkotehtävän ajan erilaisista haasteista autiosaaren olosuhteissa kahdessa Big Brother -talon päällikön määrittelemässä joukkueessa. Marin joukkueessa olivat Nino, Mia, Hannu, Paul ja Marika. Petri, Elisabet, Ksenia, Ville, Habib, Satu ja Niko N olivat toisessa joukkueessa.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Autiosaaren asukkaita. Big Brother 2010


Joukkueet kisasivat toisiaan vastaan etisen aarrearkkujen kätköistä hyödykkeitä. Petrin poppoo onnistui löytämään alkoholia sekä savukkeita, mikä aiheutti närää toisessa joukkueessa. Vaihdantatalous kuitenkin tasasi tilejä: myös Ninoa ehdotettiin kauppatavaraksi! Yöt tehtäväalueella kuluivat jutellen ja avautuen: Habib esimerkiksi aiheutti pahennusta naisseikkailuillaan ja läpivetojutuillaan.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Habib aiheutti jutuillaan pahennusta. Big Brother 2010


Asukkaille tarjoutui mahdollisuus pelastatutua autiosaarelta roikkumalla reelingissä. Miehet pelastivat nahkansa ja kätensä loukannut Marika pelastettiin myös BB-talon puolelle, jossa alkoivat kunnon bileet poreineen ja saunoineen. Seuraavana päivänä myös naiset pääsivät taloon ja nauttivat sivistykseen paluusta kimppasuihkun muodossa. Viikkotehtävä kuitenkin epäonnistui, sillä naiset olivat antaneet nuotioiden sammua. Tulta olisi pitänyt pitää koko viikkotehtävän ajan.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Miehet ja Marika pääsivät bilettämään. Big Brother 2010


Kolmannen viikon päätteeksi Mari jätti BB-talon taakseen, mutta tilalle asteli neljä uutta asukkia: Vilhelmiina, Ellinoora sekä salapari Esa-Tapio ja Riikka! Esa-Tapio aloitti huijauksen esittelemällä itsensä sinkuksi. Uudet asukit saivat tervetuliaisina kunnon bileet, joissa huomion veivät kuitenkin Elisabet ja Habib kovaäänisellä tappelullaan. Elisabet ehti ottaa myös Petrin kanssa yhteen, koska hänen mielestään mies pyöritti häntä ja Kseniaa samaan aikaan.

Lue kaikki kolmannen viikon uutiset

Viikko 4

Ksenian sääntörikkomukset kostautuivat koko talolle. Asukkaat kyykkäsivät porealtaassa, kun Ksenia istuskeli skumppaa siemaillen ja yksinäisessä ylhäisyydessään. Tummakutri vaati asukkailta myös yhteis- ja onnittelulauluja.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Ksenia ylhäisessä yksinäisyydessään. Big Brother 2010


Viikkotehtävässä päästiin merihenkiseen teemaan MS Big Brotherilla, ja merimiehet valtasivat talon. Asukkien piti olla pareittain vahtivuorossa laivan kannella, joka sijaitsi BB-talon pihalla. Asukkien töpeksintä, nukahtelu ruoriin ja pelastusliivien unohtelu kuitenkin aiheutti viikkotehtävän epäonnistumisen. Vedonlyöntiprosentti oli tälläkin viikolla 99, ja asukkaita harmitti vietävästi epäonnistuminen.

Viikolla tapahtui muutakin kummaa, kun Pönttö rupesi juttelemaan härskejä asukkaille.

– Jos sä sössit tän jutun, niin mä järkkään sut aikamoiseen k*seen, Pönttö uhitteli Hannua ja lupasi vastaavasti palkkion onnistuneesta suorituksesta.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Vilhelmiina sai palkintonsa. Big Brother 2010


Hannu sai salatehtäväkseen kehua Riikan silmiä ja Vilhelmiinan piti tanssittaa Esa-Tapioa Riikan synttäribileissä. Molemmat suorittivat salatehtävänsä kunnialla. Viikko päättyi dramaattisesti, kun Mia häädettiin BB-talosta ja salapari paljastettiin asukkaille suorassa BB Talk Showssa. Salatehtävää suorittamassa ollut Esa-Tapio hyvästeli tunteikkaasti kultansa ja Riikka jäi kyynelsilmäisenä BB-talon asukkaaksi.

Lue kaikki neljännen viikon uutiset

Viikko 5

Kansainvälisyys ja olympiahenki olivat viikon teemoja. Viikkotehtävän aikana asukit kohtasivat erilaisia urheilullisia haasteita ympäri maailmaa ja valmistelivat joukkueittain tanssiesitykset. Marika, Petri, Ksenia, Ellinoora ja Ville harjoittelivat rivitanssia. Satu, Nino, Habib ja Vilhelmiina valmistelivat menuetin. Riikka, Hannu, Paul, Elisabet ja Niko N tanssivat Yang ge:n.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Yang ge -tanssiryhmän miehet. Big Brother 2010


Viikon aikana naiset saivat viettää ranskalaista iltaa, kun taas Nino ja Niko suorittivat rangaistusta kylpyammeessa istuskellen. Samalla viikolla Marika ja Ellinoora pääsivät juhlimaan synttäreitään sala-alueelle yhdessä päällikkö-Nikon kanssa. Viikko ei mennyt kaikilta osin ihan putkeen, sillä viikkotehtävä epäonnistui jälleen. Villen Pöntöltä saama salatehtävä kuitenkin onnistui, mies pilasi salaa asukkaiden ruoat.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Riikka lähti Habibin vanavedessä talosta. Big Brother 2010


Riikka ja Habib häädettiin BB-talosta viikon päätteeksi, ja muut asukkaat pääsivät bailaamaan megabileisiin. Nämä bileet muistetaan BB-talon oksennusbileinä! Bileiden saldo oli villejä suudelmia, Ksenian paljastelua ja Nikon tunteiden purkauksia. Varsinkin Ellinoora örvelsi bileissä sydämensä kyllyydestä ja sammui puolialasti päiväkirjahuoneen lattialle. Vilhelmiina ja Hannu huolehtivat kaikista laattaajista.

Lue kaikki viidennen viikon uutiset

Viikko 6

Farmi-viikkotehtävässä tuholaishirvi teki tuhojaan ja heinäseipäät kaatuilivat. Asukkaita kävi ilahduttamassa liuta kanoja ja lampaita. Kanalauman jäljitä pihalta löytyi kananmuna, jota asukkaat alkoivat hautoa tipun toivossa. Muna ristittiin Vipaksi.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Tehtäväalueelta löytyi kanoja. Big Brother 2010


Pukkitappeluna suoritettua päällikkökisaa valvoi pieni minihevonen! Päällikön tittelin nappasi itselleen jälleen kerran Niko. Asukit järjestivät kunnon latotanssit ja iltamat, joissa kruunattiin viiksekäs Miss Suomi sekä nähtiin liuta miehekkään kauniita missikandidaatteja.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Missikandidaatit haastattelussa. Big Brother 2010


Tämä viikko oli yksi kauden dramaattisimmista, kun BB-talosta poistettiin Ville sääntörikkomuksen vuoksi ja Paul henkilökohtaisten syiden vuoksi. Viikon päätteeksi väki vielä väheni, kun Ellinoora häädettiin BB-talosta.

Lue kaikki kuudennen viikon uutiset

Viikko 7

Asukkaat bongasivat junia viikkotehtävässä, ja välillä hassut kuulutukset sekä junan herkkulastit piristivät asukkaita. Myös Pönttö puuttui peliin ja lähetti Hannulle sekä Marikalle shottilasit junan kyydissä. Petri puolestaan aneli polvillaan savukelastissa ollutta junaa pysähtymään, mutta se vain jatkoi matkaansa aseman ohi.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Petri aneli polvillaan. Big Brother 2010


Talossa vallitsi jännittynyt ja kireä ilmapiiri. Varsinkin Elisabet ja Satu kunnostautuivat selän takana juoruilussa. Muut saivat kylmää kyytiä kaksikon puheissa. Kaksikko sai melkoisen yllättyksen itsekin: Elisabet ja Satu olivat pihalla junanvahtivuorossa, kun tuttu junan kuulutusta enteilevä ääni kajahti pihamaalla. Itse kuulutus oli vähintäänkin hämmentävä:

– Jebou, pihamaalla kaikui.

Myös keskellä yötä vahtivuorossa päivystävät Petri ja Niko kuulivat erikoisen kuulutuksen:

– Tää yö nyt ollaan vaan ja hengaillaan, ei mennä nukkumaan, asemalla soitellaan ja svengaillaan, kun junaa odotetaan, kuului tuttu naisen ääni.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Bileet! Big Brother 2010


Viikkotehtävä onnistui asukkaiden riemuksi. Viikon päätteeksi asukkaat juhlistivat kaksi iltaa putkeen. Viikon päätteeksi talosta häädettiin kuudentena asukkaana Satu. Sadun lähtö sai Petrin ja Elisabetin aivan tolaltaan. BB-talon "Mervi ja Maza" -kaksikon hajoaminen otti Petrille niin koville, että hän kommentoi, ettei jaksanut enää olla talossa.

Lue kaikki seitsemännen viikon uutiset

Viikko 8

Viikkotehtävä oli Unelmia ja toimistohommia, ja töitä paiskittiin Tarpeellisten Instituuttien Virastossa (TIV). Toimiston harmaata arkea saapuivat piristämään Inka ja Eetu. Kaksikko tuli taloon varastohuoneen kautta ja ilmoitti, että he ovat siirtotyöläisiä. Talossa juhlittiin samana iltana pikkujouluja ja Eetu paljasti olevansa vain 99,8 prosenttisesti hetero. Pikkujoulujen jälkeisenä päivänä useampi toimiston työntekijöistä oli huonovointinen, ja Niko suorastaan vielä huppelissa. Viikkotehtävä kuitenkin vedettiin kunnialla läpi ja asukkaiden viikkotehtävä onnistui.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Väsynyttä menoa TIV:ssa. Big Brother 2010


Viikon aikana BB-talossa oli hempeitä hetkiä, kun Inka ja Hannu löysivät toistensa käsivarsille, ja Vilhelmiina vakiinnutti paikkansa Petrin unikaverina. Inka innostui Hannusta niin paljon, että kisutteli partamiestä petipuuhiin kanssaan, ja porealtaassa koskettelu oli kuumaa. Eetua puolestaan huoletti koko viikon, ettei hänen miehinen varustuksensa enää toimi. "Erikoisäijä" myös hauskuutti ja järkytti asukkaita kertomalla tarinoita masturboinnista kavereiden kesken.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Inka ja Eetu saapuivat taloon. Big Brother 2010


Draamaa viikkoon toi Hannun yllättävä poistuminen BB-talosta. Inka ikävöi miestä kyynelehtien. Lisää kyyneliä oli luvassa, kun lohduttomasti itkevä Ksenia häädettiin talosta kahdeksannen viikon päätteeksi.

Lue kaikki kahdeksannen viikon uutiset

Viikko 9

Vaaleanpunainen ja kauhunsekainen Jeboulandia valtasi BB-talon. Kakkuaamiaiset, pomppulinna, aamusauna, vaaleanpunaisella vedellä täyttynyt poreallas, jatkuva biletys ja juomien naukkailu sekä tuhman Jeboun käkätys ja hassut huutelut tekivät Jeboulandia-viikosta ikimuistoisen.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Pellejä ja pelejä Jeboulandiassa. Big Brother 2010


Kauhunsekaista tunnelmaakin koettiin, kun pellen naama ilmestyi BB-talon kylpyhuoneen peiliin ja Vilhelmiina purskahti itkuun. Eetu toi viikkoon omaa tunnelmaansa toikkaroimalla humalassa ja paijaamalla kiviä sekä ilmapalloja. Asukkaiden tehtävänä oli pitää kivaa koko viikon, mutta he epäonnistuivat tehtävässään. Hassuttelu ja ilonpito olikin yllättävän rankkaa!

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Rakkautta kaikille! Big Brother 2010


Marikalla kävi hyvä tuuri, sillä hän voitti ruokapakkauksen mukana Thaimaan matkan. Eetulle onni ei ollut suosiollinen. Pönttö antoi Eetulle antoi tehtäväksi hiippailla Ninon viereen nukkumaan yöllä muiden nukkuessa, mutta mies sössi hänelle annetun tehtävän. Viikon päätteeksi BB-talosta häädettiin Inka.

Viikko 9 uutiset

Viikko 10

Asukkaat alkoivat valmistautua kansainväliseen asukasvaihtoon. Heidän tehtävään oli antaa väärä, mutta uskottava kuva Suomesta ja suomalaisuudesta. Tehtävä ei meinannut päästä käyntiin, kun asukkaat ajautuivat sanaharkkaan siitä, tarkoittaako väärän kuvan antaminen valehtelua. Marikan mielestä kyllä, toisten ei.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Marika sai Ninolta lohtua harmistukseensa. Big Brother 2010


Lopulta asukit pääsivät vauhtiin ja kehittelivät outoja perinteitä teknojoulusta kummallisiin saunatraditioihin. Asukit laittoivat historian uusiksi, päättivät väittää kuningattaren hallitsevan Suomea ja kehittelivät omituisen ruokakulttuurin.

Talossa oli viikon aikana rinnakkaistehtävä, asukkaat eivät saaneet huomioida outoja juttuja. Sänkyihin ilmestyi kummallisia kavereita ja keltainen iso tipu kävi hauskuuttamassa väkeä tunkemalla esimerkiksi suihkuun Vilhelmiinan seuraksi.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Vipa kuoriutui. Big Brother 2010


Muutakin hämmentävää viikon aikana tapahtui, kun taloon tuli kolme uutta asukasta: Noora, Elli-Maija ja Jani T. Railakkaissa tervetuliaisbileissä Marika äityi hölmöilemään ja uhmasi Big Brotheria hyppäämällä vaatteet päällä porealtaaseen. Tämä tempaus toi Marikan päähän känniääliöhatun seuraavana päivänä. Nino riiteli Nikon ja Vilhelmiinan kanssa, ja Elisabet päätyi samaan sänkyyn Petrin kanssa. Vilhelmiina vuodatti kyyneliä yksin yössä.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Vilhelmiinaa harmitti, kun ei päässyt Petrin kainaloon. Big Brother 2010


Viikonloppuna talossa vietettiin erotiikkabileitä. Niko oli saanut tietää lähtevänsä asukasvaihtoon, ja Isoveli tarjosi hänelle mahdollisuutta mennä sala-alueelle lepäämään tai jäädä asukkaiden kanssa bailaamaan. Niko valitsi bileet ja missasi tietämättään sala-alueella odotelleen avopuolisonsa Sofian.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Nikolla oli villi meno erotiikkabileissä. Big Brother 2010


Viikko huipentui sunnuntaihin, kun Niko asteli Slovenian BB-taloon ja Suomen BB-taloon saapui vaalea ja suloinen slovenialainen Sandra kansallisasussaan. Nainen ehti pikaisesti myös hyvästellä Vilhelmiinan, joka häädettiin talosta kymmenennen viikon päätteeksi.

Lue tapahtumarikkaan 10 viikon uutiset

Viikko 11

Sandra toivotettiin tervetulleeksi Suomeen ja huijaus sai alkaa saman tien. Kummalliset saunatraditiot karvahattuineen, sukkineen ja lapasineen saivat Sandran hämmästelemään. Sandraa myös vedätettiin ruokailutavoissa: he kalistelivat ruokavälineitään ja lausuivat "juomaa, ruokaa, meille tuokaa." Röyhtäilyn kerrottiin olevan hyvä tapa ja aamiaiseksi väitettiin syötävän jäätelöä sekä muita makeita herkkuja.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

"Perinteinen" suomalainen saunatraditio: karvahattu ja lapaset. Big Brother 2010


Sandraa huijattiin, että Uuno Turhapuro on kuuluisa runoilija, joulupukki tanssii pöydällä ja kuningattaren luona voi vierailla kuka vaan. Häntä myös huijattiin, että Suomessa kaikilla on sama palkka ja valtaosa suomalaisista on ortodokseja.

Sandra pääsi kokemaan BB-talossa monet bileet, ukonkantokisan jossa hän voitti Petrin kanssa parhaalla tyylillä, suomalaisen kasteen kylmävesialtaassa, hän pääsi maistamaan karhunlihaa ja uskoi syövänsä jääkarhua. Sandra puhkesi kyyneliin kuultuaan, että kaikki hänelle esitellyt traditiot olivat silkkaa vedätystä. Kyyneleet pyyhittiin ja suomalainen vappujuhla ilahdutti Sandraa. Lappi-juhlat puolestaan eivät ilahduttaneet naista.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Sandra puhkesi kyyneliin. Big Brother 2010


Nikoa puolestaan huijattiin Sloveniassa. Miehelle esitettiin, että pepun taputus on tavallinen tervehdys ja aamuisin toivotellaan auringon paistetta päivään. Nikon viikko Sloveniassa sujui kielimuurista huolimatta mukavasti, viikkotehtävää tehden ja slovenian ruokakulttuurista nauttien. Mies oli kuitenkin onnellinen, kun pääsi palaamaan Suomeen ja yllättämään toiset BB-asukit yön turvin.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Asukkaat riemastuivat Nikon paluuta. Big Brother 2010.


Kansainvälisen BB-romanssin merkit olivat ilmassa, kun Sandra viihtyi Petrin läheisyydessä ja tanssi tämän kanssa hitaita. Petri laulaa luritteli Sandralle ja nukkui slovenialaisneidon vieressä. Viikon aikana myös Elli-Maija ja Eetu viettivät mukavaa aikaa, kun Elli-Maija voihki Eetun hieroessa häntä ja kaksikko kutitteli toisiaan peiton alla. Elli-Maija kuitenkin häädettiin talosta kymmenentenä asukkaana.

Vaiherikas viikko 11 - lue uutiset

Viikko 12

Glamour-viikko pyyhkäisi BB-taloon ja teki asukkaista stylistejä, kuvaajia ja malleja. Roolileikit ja katalogikuvaukset sekä muotinäytös toivat eloa asukkaisiin. Varsinkin Eetu oli innoissaan, kun hän pääsi kuvaamaan neitokaisia pikkuvaatteissa. Seksikästä glamouria tihkuvista kuvista tehtiin ihan oikea muotikatalogi. Glamouriin elämäntyyliinsä sopivasti asukit myös kisasivat toisiaan vastaan sushisodassa.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Eetu varmisti, ettei kilapileva tiimi nähnyt mitään sushisodassa. Big Brother 2010


Viikkoon sisältyi draamaakin, kun Niko sai tietää päiväkirjahuoneessa, että oli missannut tyttöystävänsä BB-talon sala-alueella. Kyynelsilmäinen mies kertoi asiasta asukkaille, jotka suuttivat Big Brotherille tästä julmasta käänteestä. Lisäksi sala-alueella suoritetut avoimet nimeämiset aiheuttivat kitkaa taloon. Jani ärsyyntyi suuresti, kun hänen tietäväisyyttään ja keittiössä hyörintää arvosteltiin.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Janilla kävi munkki. Big Brother 2010


Asukkaat myös saivat etsiskellä puhelimia talosta ja Jani nappasi onnekkaasti kaksi puhelua saaden palkinnoksia kuohujuomaa ja suklaata. Petrille kävi huono tuuri ja hän joutui keräämään kaikki taloon piilotetut puhelimet. Illan päälle asukkaat juhlivat yökerhoksi muuntautuneessa BB-talossa. Tunnelma kuumeni kattoon, kun Elisabet ja Petri riisuivat vaatteitaan tanssilattialla ja päätyivät pelaamaan käsipelejä saman peiton alle. Eetu ja Niko seurasivat hihitellen toimintaa vieressä. Yhdentenätoista asukkaana BB-talosta häädettiin Jani.

Glamouria ja draamaa viikolla 12, lue uutiset

Viikko 13

Pro Minä! Asukit tekivät itseään tykö vaalikampanjan keinoin. He myös näkivät häätöäänestystilanteita, mikä aiheutti hämmennystä. Kuka lähtisi, kuka jäisi? Asukkaat olivat varmoja, että useampi heistä joutuisi lähtemään ennen finaaliviikkoa.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Nino tarkasteli äänestystulosta. Big Brother 2010


Myös musatietovisa kuului viikkoon. Petri nappasi skabassa palkinnoksi salkullisen olutta. Seuraavan päivän voittajaksi selviytyi Eetu, joka sai soittaa puhelun kaverilleen. Eetun puhelu oli hilpeä: hänen kaverinsa käski miestä pokaamaan "Slayerin" eli Nooran. Marikakin voitti ja sai pelikonsolin itselleen.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Elisabet juhlatunnelmissa. Big Brother 2010


Talossa juhlittiin Elisabetin syntymäpäiviä. Hämmentynyt neitonen passitettiin sala-alueella siemailemaan limua ja keksejä, samalla muut valmistelivat hänelle synttärijuhlia. Nainen sai kuulla lempiartistiaan Michael Jacksonia pitkin iltaa ja tanssi villisti Jackon tahtiin. Yön päätteeksi hän päätyi heiluttelemaan peittoja Petrin kanssa. Aamulla Elisabetia kohtasi järkytys, kun varastohuoneessa odotti raskaustesti. Nainen kuitenkin teki sen, mutta Ninon toivomaa BB-vauvaa ei ollut tulossa.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Tunteet kuohuivat BB-talossa. Big Brother 2010


Osana viikkotehtävää asukkaat joutuivat kampanjoimaan ja kertomaan vahvuuksistaan. Asukkaat kuulivatkin koskettavia kasvutarinoita, kuinka jokaisesta oli tullut sellainen kuin oli. Viikkotehtävä onnistui ja viikonvaihde huipentui spandex-puvuissa heilumiseen ja itkun, tunteiden ja oksennuksen sekaisiin bileisiin. Tunteiden pato murtui esimerkiksi Petriltä, joka kertoi pidelleensä tuntojaan sisällä jo viikkokausia!

13. viikon päätteeksi Elisabet häädettiin BB-talosta.

Suuria tunteita ja hämmentäviä hetkiä viikolla 13, lue uutiset

Viikko 14

Pelottava kouluttaja marssi aamuvarhain herättelemään asukkaita. Heidät patistettiin tehtäväalueelle, jossa kouluttaja laittoi asukkaat tekemään kyykkyjä ja juoksemaan perässään ympäri tehtäväaluetta.

– Jos te luulette, että teistä on tähän viimeiseen viikkoon, niin siinä olisi teille majoitus ja safkat, kouluttaja sanoi.

– Tästä tulee k*sinen viikko, Eetu epäili.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Karnevaalitunnelmaa hyisellä tehtäväalueella. Big Brother 2010


Asukkaat pääsivät suorittamaan viikon aikana minikauden, ja heidän mieliinsä palauteltiin vanhoja viikkotehtäviä. Minikausi sujui vauhdikkaasti munia etsien, Jeboulandiassa tanssien, toisiaan esittäen ja virastossa puurtaen.

Big Brother 2010: Kauden kohokohdat!

Shampanjatarjoilu finaalinelikolle. Big Brother 2010


Neljännentoista viikon dramaattisin käänne oli, kun asukkaat saivat kuulla kaikki olevansa semifinaaliäänestyksessä. Torstain BB Extrassa Petri ja Noora häädettiin talosta tiukan äänestyksen päätteeksi. Finalistinelikkoon selvisivät kyyneliin purskahtanut Eetu, Nino, Niko ja ainoana aivan alkuperäisenä asukkaana Marika.

Finaaliviikon tunnelmaa, lue 14. viikon uutiset

(Sub)

BB-pulssi Vinkkaa >

 • BB-pulssi vaatii toimiakseen JavaScriptin.

Director's cut 1

Big Brother 24/7

Uusi Big Brother 24/7 sisältää kuusi livekameraa, entistä paremman kuvanlaadun, päiväkirjahuonevideot ja paljon muuta.

Alkaen 3e / tunti!

Testaa, ketä BB-asukasta muistutat

Tutustu BB-taloon ja tuotteisiin

BB Extra ma-pe ja su klo 19.00 Subilla

Soittoäänet

Verkkovierailut

Store

Katso ekstramateriaalit Glee-sarjasta.