Big Brother 2010

 • Niko N
 • Marika
 • Nino
 • Eetu
 • Petri
 • Noora
 • Elisabet
 • Jani T
 • Elli-Maija
 • Sandra
 • Vilhelmiina
 • Inka
 • Ksenia
 • Hannu
 • Satu
 • Ellinoora
 • Paul
 • Ville
 • Riikka
 • Habib
 • Mia
 • Mari
 • Niko S
 • Henna
 • Marianna
 • Maria
 • Jani
 • Esa-Tapio

Uutiset

Näistä Eetu muistetaan

28.11.2010 22:08
 
[an error occurred while processing this directive]

Tamperelainen Eetu sijoittui Big Brother 2010 -finaalissa neljänneksi! Eetu tuli talossa tunnetuksi villeistä paljastuksistaan, jotka järkyttivät miehen asuintovereita. Lupsakka ja huumorintajuinen mies oli kiinnostunut paitsi erotiikasta, myös autosta, jonka käyttöoikeuden hän voitti itselleen tiukassa kisassa.

Tampereelta kotoisin oleva Eetu ilmestyi Big Brother -taloon Unelmia ja toimistohommia -viikkotehtävän yhteydessä Inkan kanssa. Pari asteli taloon varastohuoneesta!

Pelimieheksi itseään tituleeraava 22-vuotias tuli alusta saakka tutuksi erikoisista navanalusjutuistaan. Mies huolestui BB-talossa muun muassa ”veijarinsa” kunnosta ja päivitteli visiittinsä aluksi useaan otteeseen, miksei viisari värähtänyt.

Näistä Eetu muistetaan

Apua, ei värähdä! Big Brother 2010


Navanalusjutut lähtivät Eetun heti ensimmäisinä iltoina aivan käsistä, kun manselaismies kertoili kaveriporukkansa erikoisista harrastuksista: he olivat miesporukalla tyydyttäneet toisiaan vitsillä. Kertomuksen ansiosta Eetua kutsuttiin talossa loppuun saakka Erikoismieheksi.

Eetun intiimejä paljastuksia saatiin kuulla myös miehen karvaisesta takapuolesta.

Näistä Eetu muistetaan

Oho, paljastin liikaa. Big Brother 2010


– Mulla oli ihan hirvee p*rseryijykin, mutta onneks kaveri ajo sen ennen kuin mä tulin tänne, Eetu lipsautti eräänä iltana.

Biletys BB-talossa tuli myös tutuksi Eetulle, joka humalapäissään toikkaroi talossa yksinään milloin kiville ja kasveille jutellen, äänekkäästi siivoillen ja holtittomasti kaatuillen.

Näistä Eetu muistetaan

Huomenta, Eetu. Big Brother 2010


Rangaistuksena hauskanpidosta oli kaameita kankkusia, jolloin Eetu kykeni vain heijaamaan itseään hissukseen.

Näistä Eetu muistetaan

Elli-Maija auttoi hyvin krapulaista Eetua. Big Brother 2010


Pelimies jätti suuremmat peliliikkeet käyttämättä

Eetu suunnitteli ennen taloon menemistä iskevänsä kiinni talon naisiin. BB-talossa nähtiin kuitenkin suhteellisen kiltti naistenmies. Huomiota mies jakeli hameväelle, mutta teot jäivät vähemmälle.

Miehen yllättävimmistä ehdotuksista sai osansa Marika, jolta Eetu tiedusteli muutamaan otteeseen, kiehtoisiko tätä heiluttaa joskus tulevaisuudessa peittoa hänen kanssaan. Punapää kuitenkin torppasi Eetun lähentymisyritykset ystävällisesti.

Näistä Eetu muistetaan

Eetu huumaantui Sandran laulusta. Big brother 2010


Eetu huumaantui myös BB-talon slovenialaisvaihtarista Sandrasta, vaikkei tohtinukaan yrittää peliliikkeitä naisen suhteen. Etenkin Sandran lauluääni sai miehen sukat pyörimään jaloissa.

Hameseuraa peiton alla – ja vähän miesseuraakin

Vaikka varsinaisiin tekoihin Eetu ei naisten suhteen ryhtynyt, pääsi herra nauttimaan naisseurasta unikavereiden muodossa.

Näistä Eetu muistetaan

Eetu ja Elli-Maija asettuivat lähekkäin. Big Brother 2010


Eniten mies lähentyi Elli-Maijan kanssa, jonka viereen Eetu käpertyi yönä jos toisenakin. Lisäksi miehen hieronnat saivat Elli-Maijan sellaiseen ekstaasiin, että muut epäilivät kaksikon välillä olevan muutakin kuin sisarellista toveruutta. Eetu kuitenkin nimesi Elli-Maijan häätöäänestykseen.

Näistä Eetu muistetaan

Eetu ja Noora nukkuivat kiinni toisissaan vielä loppuyöstäkin. Big Brother 2010


Loppuviikkoina Eetu viihtyi vällyjen välissä lusikka-asennossa myös turkulaiskaunottaren Nooran kera. Mies paljasti kuitenkin Marikalle, ettei voisi seurustella Nooran kanssa – kaksikon luonteet kun olivat aivan liian erilaisia.

Eetulla riitti muitakin unikumppaneita talossa. Eräänä yönä Eetu nappasi nukkumaseurakseen Ninon, kun Pönttö antoi Eetulle tehtäväksi hiippailla pahaa-aavistamattoman miehen viereen nukkumaan yöllä muiden vetäessä sikeitä. Eetu suoritti tehtävänsä rohkeudella, mutta jäi kuitenkin touhuistaan kiinni.

Näistä Eetu muistetaan

Kruunupäinen Eetu tanssitti kuminukkea humalassa. Go Eetu! Big Brother 2010


Erikoisimman unikaverin Eetu sai sänkyynsä Älkää huomatko outouksia -rinnakkaisviikkotehtävän aikaan. Eetulla oli pokassa pitelemistä, kun puhallettava mieskumppani oli piiloutunut Eetun peitteen alle.

Myöhemmin mies kuitenkin läheni kumisen ystävänsä kanssa siinä määrin, että vei tämän humalapäissään tanssimaankin!

Näistä Eetu muistetaan

Kosketa autoa -kisa, Niko ja Eetu jäljellä. Big Brother 2010


Plakkarissa Kosketa autoa -kisan voitto ja puhelu ulkomaailmaan

Kolmanneksi viimeisellä viikolla asukkailla oli Kosketa autoa -kilpailu, jossa palkintona oli auto käyttöön kolmeksi kuukaudeksi. Eetu hullaantui auton mallista täysin, ja mies otti kilpailun alusta lähtien tosissaan.

Näistä Eetu muistetaan

Eetu voitti auton käyttöönsä. Big Brother 2010


Mies jopa helpotti vessahätäänsä laskemalla housuihinsa, sillä ei ollut valmis luovuttamaan auton saadakseen. Uhraus kuitenkin palkittiin, sillä seuraavana päivänä Isoveli julisti Eetun kisan voittajaksi.

Kosketa autoa -kisan lisäksi Eetulla kävi tuuri toistamiseen, kun mies voitti musavisan toisen kierroksen ja sai palkinnoksi puhelun ulkomaailmaan. Mies pääsi soittamaan parhaalle ystävälleen.

Näistä Eetu muistetaan

Eetu sai palkintonsa. Big Brother 2010


Toiveissa tyttöystävä

Eetu paljasti asukkaille myös herkemmän puolensa, kun mies harmitteli sitä, ettei häntä odottanut oma sydänkäpynen talon ulkopuolella. Eetu ilmaisi olevansa Nikolle kateellinen siitä, että tätä odotti talon ulkopuolella joku.

– Mä oon varmaan ikisinkku, mies epäili murheissaan.

Eetu totesi tietävänsä syynkin poikamieselämäänsä: mies myönsi olevansa naisten suhteen kranttu ja valikoivansa seuransa huolella. Hän tarkensi, ettei puhunut ulkonäöstä, mutta naisen tulisi kolahtaa täysillä ja olla luonteeltaan juuri oikeanlainen ihminen. Eetun mukaan sopivia naisia oli kuitenkin hyvin harvassa.

Näistä Eetu muistetaan

Eetu veti talossa ollessaan myös wasabia nenään. Auts! Big Brother 2010


Häätöäänestys aiheutti stressiä

Toiseksi viimeisellä viikolla asukkaat pääsivät näkemään vilauksia häätöäänestystilanteen etenemistä. Isoveljen yllätys tuntui olevan kova paikka etenkin Eetulle, joka harmistui nähdessään itsensä aivan äänestyksen häntäpäässä. Asukkaat yrittivät lohdutella murheellista Eetua, mutta mies oli varma siitä, että lähtö olisi pian edessä.

Toisin kuitenkin kävi, sillä Eetu selvitti tiensä aina finaalinelikkoon asti. Finaaliin pääsy sai Eetun purskahtamaan kyyneliin. Tamperelainen ei kuitenkaan yllättänyt itseään voittamalla koko Big Brotheria ja joutui palaamaan Manseen ilman 50 000 euroa.

Katso videoita Eetusta

Lue kaikki uutiset Eetusta

Katso kuvat Eetun vaiheista

(Sub)

BB-pulssi Vinkkaa >

 • BB-pulssi vaatii toimiakseen JavaScriptin.

Director's cut 1

Big Brother 24/7

Uusi Big Brother 24/7 sisältää kuusi livekameraa, entistä paremman kuvanlaadun, päiväkirjahuonevideot ja paljon muuta.

Alkaen 3e / tunti!

Testaa, ketä BB-asukasta muistutat

Tutustu BB-taloon ja tuotteisiin

BB Extra ma-pe ja su klo 19.00 Subilla

Soittoäänet

Verkkovierailut

Store

Katso ekstramateriaalit Glee-sarjasta.