Big Brother 2010

 • Niko N
 • Marika
 • Nino
 • Eetu
 • Petri
 • Noora
 • Elisabet
 • Jani T
 • Elli-Maija
 • Sandra
 • Vilhelmiina
 • Inka
 • Ksenia
 • Hannu
 • Satu
 • Ellinoora
 • Paul
 • Ville
 • Riikka
 • Habib
 • Mia
 • Mari
 • Niko S
 • Henna
 • Marianna
 • Maria
 • Jani
 • Esa-Tapio

Uutiset

Näistä Nino muistetaan

28.11.2010 22:16
 
[an error occurred while processing this directive]

Nino tuli Big Brother 2010 -finaalissa kolmanneksi. BB-stara Nino toi taloon naurua, hassuttelua ja rajuja riitoja. Hulvaton helsinkiläinen ei olisi ikinä uskonut, että viettää toisella BB-kaudellaan talossa huikeat 14 viikkoa.

Nino saapasteli Big Brother -taloon ensimmäisenä sala-asukkaana Big Brotherin toisella viikolla. Ninolle Big Brother -talossa elely oli tuttua kauraa, sillä mies oli ollut talossa myös Big Brotherin kaudella 2009.

Näistä Nino muistetaan

Mies asusteli ensimmäiset päivät muiden sala-asukkaiden Niko S:n, Niko N:n, Mariannan ja Hennan kanssa, jotka miehen tavoin olivat jo tuttuja muilta BB-kausilta. Talon varsinaisilla asukkailla ei ollut aavistustakaan, keitä seinän takana asui.

Ninon suuri suu: Hurjia tarinoita ja raivoisia riitoja

Nino tuli tunnetuksi talossa hersyvänä ja suorasanaisena persoonana, joka ei turhaan sensuroinut juttujaan. Talon muut asukkaat saivat kuulla hurjia tarinoita miehen seikkailuista heti ensimmäisistä päivistä lähtien.

Eräs muiden mieleen jääneistä tarinoista oli kertomus baarireissusta, jossa Nino oli yltynyt oraalisiin iloihin limusiinissa. Tapahtumalle oli kertynyt oikein yleisöjoukko, sillä mies oli potkaissut limusiinin oven auki, jonka myötä baariin jonottaneet ihmiset olivat nähneet kaiken.

Näistä Nino muistetaan

Nino ja Niko porealtaan syleilyssä. Big Brother 2010.


– V*ttu, etteks te oo ennen homop*rnoo nähny, Nino kertoi hihkaisseensa, ja altaassa revettiin jälleen täysin.

– Sussa on jotain vikaa. Sä oot sairas, Niko huokaili naureskellen uskomatta melkein kuulemaansa.

Toisaalta Ninon suorasanaisuus ja tuittupäisyys aiheuttivat myös yhteenottoja. Tämä tuli todistettua jo ensimmäisinä päivinä, kun mies ajautui sala-alueella raivoisaan riitaan Hennan kanssa. Nino kiusoitteli Hennaa naisen sormessa kimaltavasta kihlasormuksesta, ja suukopu leimahti liekkeihin.

Näistä Nino muistetaan

Henna kilahti Ninolle. Big Brother 2010.


– Sä alat arvostelemaan, onks mun hääsormuksissa aitoja timantteja, oot sä v*ttu tyhmä, Henna huusi vastapäätä istuvalle Ninolle raivoisan oloisena.

Niko N – Ninon turvasatama

Sala-asukkaat yhdistyivät muiden talon asukkaiden joukkoon pöllähtämällä kesken kaiken meneillään oleviin bileisiin.

Näistä Nino muistetaan

Lopulta Nino ja Niko N jäivät taloon, joka tuli Ninolle suurena yllätyksenä. Mies mainitsi moneen otteeseen, ettei olisi koskaan uskonut päihittävänsä äänestyksessä Niko S:ää, joka joutui jättämään talon taakseen.

Ninon kanssa taloon jääneestä Niko N:stä tuli Ninolle varsinainen turvasatama. Nino totesi useaan kertaan, ettei haluaisi jäädä taloon, jos Niko lähtisi, ja Nino ikävöi kovasti "Jezbaksi" nimeämäänsä Nikoa miehen ollessa Sloveniassa vaihdossa.

Näistä Nino muistetaan

Kaksikko joutui myös viettämään melko ankean yön talon kylpyhuoneessa, kun Nino ja Niko joutuivat kärsimään Isoveljen langettaman rangaistuksen. Miesten piti istua koko yö talon kylpyammeessa.

– Täällä me istutaan v*ttu, Nino puhisi Nikolle epätoivoisena.

Nino otti myös erityisen raskaasti Nikon murheen, kun Niko sai tietää menettäneensä kohtaamisen avovaimonsa Sofian kanssa sala-alueella. Nino ilmoitti, ettei ollut koskaan tuntenut sellaista raivoa, kuin kyseisen tilanteen myötä oli ystävänsä puolesta tuntenut.

Näistä Nino muistetaan

Nino ja Niko. Big Brother 2010


Vaikka Ninon raisut jutut ja vitsinheitot saivat välillä Nikon ärsyyntymään, kaksikon välit pysyivät lämpiminä.

Jälleennäkeminen Janin kanssa

Nikon lisäksi Nino lähentyi talossa erityisesti myös Sadun ja Elisabetin kanssa. Elisabet ja Nino ansioituivat muun muassa Vipa-munan kanssa, jota kaksikko hoivasi kuin omaa lastaan. Ninon ja Sadun huumorintaju kolahti varsin hyvin yhteen. Kaksikolla meni kuitenkin sukset ristiin pahasti joitakin päiviä ennen Sadun häätöä.

Näistä Nino muistetaan

– Mua oksettaa toi sen naama, inhottaa, kuvottaa, Nino sanaili, kun kaksikko oli ollut tukkanuottasilla keittiöhommien takia.

Huonoiten Nino viihtyi Mian seurassa, ja Ninon mielestä nainen ei osannut olla lainkaan oma itsensä talossa. Kun meneillään oli MS Big Brother -tehtävä, Nino syytti Miaa suurisanaisesti ruoriin nukahtamisesta.

Näistä Nino muistetaan

Nino esitti Miaa. Big Brother 2010.


Mies otti myös kaiken kiusoittelun ilon irti myös heittäytyessään Mian rooliin, kun asukkaiden päivätehtävänä oli esittää toisiaan.

– Mä en kestä tota ämmää, s*atana, Nino totesi Miasta, kun miehellä oli jälleen kerran palanut käämi naiseen.

Näistä Nino muistetaan

Jani ja Nino sylikkäin. Kuva: Big Brother 2010


Nino tapasi talossa myös vanhan tuttunsa Janin, joka asteli talon Elli-Maijan ja Nooran kanssa. Muille asukkaille paljastuikin melkein heti, että Nino oli pokannut Janin aiemmin ulkomaailmassa. Kaksikko nukkui yhden yön yhdessä ja vaihtoi muutaman pusun, mutta muuten välit pysyivät kaverillisina.

Viha-rakkaussuhde Petriin

Ninon ja kuopiolaisen Petrin suhde muodostui talossa varsinaiseksi viha-rakkaussuhteeksi. Nino paljasti jo ensimmäisinä päivinä, että talon miehistä Petri viehätti häntä eniten. Muut asukkaat vihjailivatkin useaan otteeseen Ninon olevan jopa ihastunut mieheen, mutta Nino torppasi epäilyt.

Näistä Nino muistetaan

Ninon kävi Petriä sääliksi. Big Brother 2010


Ninon lempipuuhaa talossa oli Mazaksi nimetyn Petrin kiusoittelu. Petri sai päivästä toiseen kuulla "koiramaisista" toimista naisten kanssa. Erityisen paljon hupia Nino sai irti siitä, että Petri oli kuherrellut lähes kaikkien talon naisten kanssa. Mies nähtiin muun muassa "spermajahdissa" Petrin sängyn luona, kun Petri oli viettänyt yönsä Vilhelmiinan vieressä.

Näistä Nino muistetaan

Nino tutkii Petrin hampaat. Big Brother 2010


Miehet ottivat myös raivoisasti yhteen muutamaankin otteeseen. Petrin pinna kiristyi muun muassa juuri "koira-Maza" -vitseistä, jotka loivat miehestä varsin pelimiesmäistä kuvaa.

Viimeisellä viikolla kaksikon välille leimahti jälleen ilmiriita, kun Petri ilmoitti, että hänen mielestään Nino ei ollut lainkaan oma itsensä talossa. Tilannetta setvittiin pitkään, mutta lopulta kaksikko sopi lyhyesti välinsä seuraavana päivänä.

Elopainon kertyminen aiheutti stressiä

Nino loisti yhden viikon talon päällikkönä miehen voitettua päällikkökisan, jossa asukkaiden piti juoda itse valmistamaansa soodavettä. Nino tyhjensi pullon ensimmäisenä, ja oli itsekin yllättynyt hyvästä suorituksestaan.

Näistä Nino muistetaan

Nino oli ekana valmis. (Sub)


– Mä en oo ikinä voittanut mitään, Nino ihmetteli pullo edelleen päänsä päällä, kun muut totesivat, että mies oli ollut nopein käydyssä kisassa.

Vaikka päällikkökisan voitto tuli juuri soodaveden nauttimisessa, mies tuskasteli varsin usein, että ruoka maistui hänelle talossa liiaksi. "Koira"-läppien lisäksi yksi Ninon lempipuheenaiheista olikin miehen elopainon kertyminen talossa. Mies tuskasteli lähes joka päivä, kuinka oli lihonut talossa.

Näistä Nino muistetaan

Nino tuskastui, Big Brother 2010


Muut yrittivät ottaa miehen puheet ensin huumorinkeinoin, mutta Ninolle kyse oli vakavasta asiasta.

Nino muun muassa kertoi, että jossain vaiheessa hänelle tulisi vaihe, jolloin ei pystynyt menemään edes suihkuun.

– Et pääse sinne vai, nauroi Niko viitaten mahan kasvuun.

Näistä Nino muistetaan

Ninolla oli painavaa asiaa. Big Brother 2010


– En mä pysty, tulee se oksetus ja ällötys itsestään, totesi Nino vakavana.

Mies totesi moneen otteeseen, että laihduttaisi itsensä kuntoon ennen talosta lähtemistään, muttei kuitenkaan ryhtynyt varsinaisin tekoihin ennen "hyphyyn" joutumistaan. Toista kertaa Big Brother -talossa elellyt mies selvitti tiensä finaalinelikkoon asti.

Katso kuvat Ninosta

Lue kaikki uutiset Ninosta

Katso Ninosta tehdyt videot

(Sub)

BB-pulssi Vinkkaa >

 • BB-pulssi vaatii toimiakseen JavaScriptin.

Director's cut 1

Big Brother 24/7

Uusi Big Brother 24/7 sisältää kuusi livekameraa, entistä paremman kuvanlaadun, päiväkirjahuonevideot ja paljon muuta.

Alkaen 3e / tunti!

Testaa, ketä BB-asukasta muistutat

Tutustu BB-taloon ja tuotteisiin

BB Extra ma-pe ja su klo 19.00 Subilla

Soittoäänet

Verkkovierailut

Store

Katso ekstramateriaalit Glee-sarjasta.