Big Brother 2010

 • Niko N
 • Marika
 • Nino
 • Eetu
 • Petri
 • Noora
 • Elisabet
 • Jani T
 • Elli-Maija
 • Sandra
 • Vilhelmiina
 • Inka
 • Ksenia
 • Hannu
 • Satu
 • Ellinoora
 • Paul
 • Ville
 • Riikka
 • Habib
 • Mia
 • Mari
 • Niko S
 • Henna
 • Marianna
 • Maria
 • Jani
 • Esa-Tapio

Uutiset

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Julkaistu 28.11.2010 17:00 (päivitetty 21:02)
Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Big Brotherin nettisivuilla seurattiin finaali-illan tapahtumia kulisseissa ja BB-talossa hetki hetkeltä aina finaalilähetyksen alkuun asti. Lue, mitä BB-talolla ja kulisseissa tapahtui illan aikana!

21.00 Tästä se alkaa, suora Big Brother finaali 2010. Loistavaa iltaa kaikille, tämä on viimeinen blogipostaus. Jäädään jännittämään, kuka voittaa Big Brotherin! Äänestysohjeet löydät täältä.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

BB-finaali 2010 käynnistyy. Big Brother 2010.


20.55 Enää viisi minuuttia suoran Big Brother finaalilähetyksen alkuun! Nyt jännitys tiivistyy!

20.49 Marianna ja Mia ovat molemmat Marikan kannattajia, samoin ovat Jani T ja ensimmäisenä BB-talosta pudonnut Jani.

– Marika on ollut BB-talossa päivästä numero yksi. Hän on joutunut kokemaan paljon ja hän on ollut kovilla. Hän ansaitsee voiton, Marianna totesi.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Marianna ja Mia. Big Brother 2010.


– Marika voittaa, olen aina pitänyt hänestä ja hän on todellinen BB-sankari. Hän on selvinnyt niin monesta häätöäänestyksestä. Hän on kestänyt paljon ja pysynyt positiivisena, Mia tuumasi ja sanoi, ettei itse olisi voinut kuvitellakaan jaksavansa kolmea kuukautta talossa.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Riikka ja Esa-Tapio kannattavat Nikoa BB-voittajaksi. Nuoriso-ohjaajana oleva Esa-Tapio virnuilee, että töissä nuoret ovat lisänneet etunimen eteen BB-liitteen, muuten BB ei ole vaikuttanut "salaparin" arkeen.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Satu kertoo, että hänen voittajasuosikkinsa ovat jo lähteneet talosta, mutta hän haluaisi, että Eetu voittaisi. Habibin mielestä Nino ansaitsisi voittaa, koska on ollut oma itsensä.

20.30 Paul toivoo, että Niko tai Nino nappaisi voiton, ja lisää, ettei toivo Marikan voittoa koska ei tullut hänen kanssaan toimeen BB-talossa. Baarikiertueella BB-Tonin ja Miss Plastic -tyttöjen kanssa oleva Paul nauttii viikonlopuista tien päällä, hyvistä pirskeistä ja hauskasta meiningistä.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Hannu, Paul ja Ville. Big Brother 2010.


Villeä kaivanneille terveisiä: Ville on vartijana Jyväskylässä ja elämä on lähtenyt mukavasti rullaamaan BB:n jälkeen. Hän kannattaa voittajaksi Marikaa, vaikka pitää myös Nikoa ja Ninoa hyvinä hahmoina.

Hannu on yllättynyt kovasti saamastaan suosiostaan, miehellä on paljon faneja eri foorumeissa ja keskustelupalstoilla. Mies tuumi, että Big Brother oli ihan positiivinen kokemus, eikä hän kadu lähteneensä mukaan ohjelmaan. Voittajaveikkausta hän ei osannut tehdä, mutta hän toivoi joko Marikan tai Ninon voittavan.

– Toivon, että Nino voittaisi ja saisi maksettua velkansa. Toivon myös että Marika voittaisi, koska hän on alkuperäinen asukas, Hannu mietiskeli.

20.20 Pikkujoulukiertueelle suuntaava kaksikko Niko S ja Henna painavat ahkerasti töitä ja nauttivat tavallisesta arjesta. Niko S toivoo, että Nino voittaisi Big Brotherin.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Niko S ja Henna. Big Brother 2010.


– Nino oli mun lemppari jo viime vuonna. Tänä vuonnakin hän on ollut tosi hauska, mutta ärsyttää kun hän on ollut vähän väsähtänyt viimeiset viikot. Ellei Ninolle mene voittoa, niin sitten ehdottomasti Marikalle. Vähiten toivon, että Niko Nousiainen voittaa.

– Olen kahden vaiheilla. Nino on mun tuttu. Vaikka ei tultu toimeen talossa, Ninolla olisi rahalle käyttöä, että hän voisi maksaa velat ja hoitaa elämänsä kuntoon. Nino on ihana, toivon että hän voittaa, Henna tuumi ja uskoi joko Marikan tai Ninon voittavan.

20.15 Ensimmäisenä BB-talosta häädetty Maria saapui finaaliin upeassa punaisessa mekossa ja hyvää oloa hehkuen. Nikoa BB-voittajaksi toivova neitonen kertoo olleensa hyvin kiireinen, ja tehneensä paljon töitä sekä kuvauksia syksyn aikana.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Maria. Big Brother 2010.


– Mieli tekisi pois Suomesta, koska on niin kylmä, hän hymyili.

Maria kävi vastikään leikkauksessa Tallinnassa, jossa hänelle laitettiin neitokaisen pitkään toivomat silikonit. Leikkauksesta on vasta pari viikkoa, mutta Maria kertoo toipuneensa hyvin.

19.41 Elisabet haluaisi, että Nino voittaa Big Brotherin. Petri arvelee Eetun tai Nikon voittavan, Mari puolestaan toivoo Ninon tai Nikon voittavan.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Elisabet, Petri ja Mari. Big Brother 2010.


19.40 Ladies in black! Nopea voittajakysely BB-asukkaille, kenen luulet voittavan? Riikka kannattaa Nikoa, mutta arvelee Marikan voittavan. Vilhemiina haluaisi Ninon voittavan, Ksenia kannattaa myös avoimesti Ninoa.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

BB-neidot nättinä. Big Brother 2010.


– Niko on ollut mukava kaikille, se voisi voittaa, sanoo Ellinoora.

Elli-Maija haluaisi laittaa Petrin takaisin BB-taloon, ja haluaisi Petristä voittajan. Noora kannattaa Eetua.

19.26 Tunnelma tiivistyy, enää puolitoista tuntia suuren Big Brother finaalin alkuun.

19.25 Awww, söpöä! Satu suikkasi suukon Petrin poskelle.

19.23 Vilhelmiina ja Habib kannattavat Ninoa voittajaksi, Ellinoora puolestaan haluaisi että Niko N voittaisi Big Brotherin. Katso BB Extraa, niin näet loputkin asukkaiden haastattelut. Noora muuten toivoo Eetun voittoa!

19.22 BB:n nettisivuilla julkaistiin myös Nikon päiväkirjahuonekäynti, joka nähtiin aiemmin Director's Cut 1 -kamerassa 24/7-palvelussa. Niko kertoi päiväkirjahuoneessa haluavansa kirkastaa kolmossijansa.

19.20 Hihhih, BB Extran haastattelussa Paul ei valinnut Maria eikä Kseniaa, Inka ja Hannu ovat nähneet toisiaan seksimessuilla ja Riikalla on Esa-Tapion salaa antama rannekoru ranteessaan tänään. Söpöä.

19.15 Ennen BB Extran alkua Satu ja Petri hauskuuttivat muita asukkaita esittämällä, että Petri haastatteli Satua ja Satu oli BB-voittaja.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

19.11 Nyt ovat asukit haastattelussa! Katsokaa BB Extraa Subilla. Niko S:n kommentti Ninon suutelutaidoista sai koko ohjaamon repeämään nauruun.

19.07 Psykoterapeutti Teemu Ryhänen analysoi BB Extrassa viikkotehtäviä ja pohtii, miten asukkien psyyke voi ennen jännittävää finaalia. Muista, että kaikki BB Extrat ovat katsottavissasi maksutta 24/7-palvelussa.

19.05 Tässä vielä vilaus BB-talon asukkaista, jotka ovat ihan pian BB Extran haastattelussa. Riikka ja Esa-Tapio, Ville ja Mia, Vilhelmiina ja Ellinoora, Habib, Elli-Maija, Jani T, Elisabet ja Noora kuvassa.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

19.03 BB Extran alkutunnarit pärähtivät käyntiin. Viimeinen sunnuntai BB Extra alkoi.

19.00 – Tämä on Big Brother, suora lähetys alkaa kahden tunnin kuluttua! kuului juuri BB-talossa ja asukkaat jatkoivat makailua sohvilla, viimeistä iltaa.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Eetu makaili sohvalla. Big Brother 2010.


18.51 Elina juuri laskeskeli, että hän on tullut tehneeksi 96 eri suoraa lähetystä syksyn aikana, Kick off, BB Extrat ja Talk Showt mukaan lukien. Hän sanoi, että jaksoi vetää duuniputken, koska työ on ollut älyttömän hauskaa. BB:n jälkeen neitokainen lähtee lomailemaan, ja tammikuussa hän palaa Voicelle, tällä kertaa Voicen iltapäivään. Nyt Elina valmistautuu jututtamaan 23 asukasta!

18.50 Hieman reilu kaksi tuntia suoran Big Brother finaalilähetyksen alkuun. Joko olet äänestänyt omaa suosikkiasi? Äänestysohjeet täällä.

18.45 Henna taitaa muistella tässä lähtöjärjestystä, milloin asukkaat ovat poistuneet talosta. Maria ja Jani olivat ensimmäiset BB-talosta häädetyt asukaskokelaat, seuraavana viikonloppuna lähtivät Henna, Marianna ja Niko S. Mitähän Ksenia supattelee Hannulle? Studiossa on muuten aika vilu, mitenkähän neidot hepeneissä pärjäävät?

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

18.40 Tässä he ovat, kaikki BB-talossa tällä kaudella asuneet kauniit ja hyvin hyvin rohkeat suomalaisasukkaat! He ovat hetken päästä BB Extran vieraana. Studiossa on 23 tältä kaudelta tuttua asukasta! Muista katsoa BB Extra klo 19.00 Subilla.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

18.24 Säkenöivä Elina hyppää kohta juontamaan kauden viimeistä BB Extraa. Hänellä on luvassa mielenkiintoinen show, sillä paikalla on kaikki BB-talossa elelleet asukkaat vaihtoasukas Sandraa lukuun ottamatta. Elina on vähän flunssainen, mutta se ei menoa haittaa! Elina on tehnyt kunnioitettavan työputken syksyn aikana: nainen on juontanut BB Extraa kuutena päivänä viikossa ja lähes kaikissa Big Brother Talk Showssakin hän on ollut juontamassa yhdessä Susannan kanssa. Go Elina!!

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Ihana Elina zemizemi-asenteella, vaikka flunssa vaivaa juontajaa. Big Brother 2010.


18.15 Käyttömestarit ovat niitä ihmisiä, jotka pistävät tekniikan toimimaan ja joita huudetaan hullun lailla paikalle, jos jokin ruutu pimahtaa tai kuuntelu temppuilee. Käyttömestari Aleksi halusi lähettää terveisiä kaikille, että jännittää ihan "sikkenä", mutta kaikki toimii ja illalla on tulossa ihan huikea ja paras ikinä -show.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Käyttömestari Aleksi sanoo, että jänskättää sikkenä! Big Brother 2010.


18.14 Asukkaat ovat jo pakanneet kamansa, ja laukut ovat jo valmiina odottamassa lähtöä.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Asukkaiden laukut pakattuina. Lähtövalmius siis ihan kaikilla. Big Brother 2010.


17.59 Missasitko Marikan suoran päiväkirjahuone visiitin 24/7-palvelussa? Katso se täältä...Marika päiväkirjahuoneessa: Ainoana alusta loppuun saakka

17.56 Treenit on saatu päätökseen, viimeisiä säätöjä tehdään ja klo 21.00 suora ja säkenöivä Big Brother finaalilähetys pärähtää ruutuihin. Käy fiilistelemässä vielä finaali-illan tunnelmia ja BB-talon tapahtumia Subject yhteisössä!

17.55 Tässä vaiheessa pitää muuten jo mainostaa, että Big Brother: Voittajan viikko nähdään Subilla torstaina 9.12. klo 22.00. Saapa nähdä, kuka on pääosassa! Tänään se ratkeaa.

17.49 BB-tuotannon väki on haikeana, kun Big Brother päättyy. Kyyneleitä on vuodatettu ja hei hei sanottu. Täällä on juhlava meininki. Sunnuntain BB Extran tiimiin kuuluva Tero on vetäissyt krakan kaulaan ja pukukin on miehellä yllä. Ilmassa on suuren finaalijuhlan tuntua myös työntekijöiden keskuudessa.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Extran ohjaaja vimpan päälle kravatti ja puku päällä kauden viimeisen BB Extran kunniaksi.


17.48 Kiitoksia kommenteista! Vielä lisää kysymyksiä vaan tulemaan vanhoille asukeille.

17.41 BB Extran vieraat ovat kauden varrella rustanneet terkkujaan ohjaamon seinälle. Katsokaas, miten hauskan piirustuksen BB-Kaki teki.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Kaki on jättänyt tämmöiset muistot BB Extran vieraana ollessaan. Big Brother 2010.


17.38 Livekuvaa on näköjään toivottu blogin kommenteissa! Seuratkaapa 24/7-palvelussa asukkaita, alkaen 3 euroa tunti. Katsottavissa myös kasoittain klippejä, päiväkirjahuonevideoita, kaikki kauden jaksot ja Big Brother Talk Showt sekä BB Extrat. Ja livenä tämä show pärähtää käyntiin Subilla klo 21.00.

17.35 Mitä te muuten haluaisitte kysellä BB-talosta häädetyiltä asukkailta, jotka saapuvat pian BB-talolle BB Extraa varten? Kenen kuulumisia odotat erityisesti? Käykää kommentoimassa tätä juttua ja laittakaa sinne kysymys sekä kenelle kysymys on osoitettu.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Webteam uutisoi finaalipäivän tapahtumia aivan kauden loppuun saakka ja vielä huomennakin on luvassa finalistinelikon haastiksia ja verkkovierailut. Big Brother 2010.


17.31 Big Brotherin nettisivuilla tehdään kovaa kyytiä juttuja. Kaikki BB-talon neljä asukasta kävivät tänään kertomassa fiiliksiään päiväkirjahuoneessa, ja poikkeuksellisesti tätä herkkua näytettiin Director's Cut 1-kamerassa 24/7-palvelussa. Käy lukemassa juttuja! Nino päiväkirjahuoneessa: Voiton myötä voisin aloittaa puhtaalta pöydältä ja Eetu herkisteli päiväkirjahuoneessa: Tätä seikkailua ei voi sanoin kuvailla.

17.21 Treenit ovat edelleen käynnissä. Illalla luvassa on kivoja yllätyksiä ja tunteikkaita inserttejä. Varatkaa nessuja kotikatsomoon.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Nino laittoi itseään "hyphykuntoon". Big Brother 2010.


17.15 Samaan aikaan BB-talossa asukkaat puunaavat itseään "hyphykuntoon". Nino kaipaa kulmakynää lainaksi Marikalta. Marikalla on hermot kireällä, koska hän ei tiedä kauanko on aikaa suoraan lähetykseen. Marika miettii, onko hänellä liikaa höyhenkoristeita yllään. Voiko naisella koskaan olla liikaa höyheniä somisteena? Naista myös stressaa, onko punamusta asu jo nähty hänen yllään aiemmin.

– Älä nyt siitä stressaa, meidät on niin nähty! tuumasi Nino.

17.10 BB-talossa jäljellä on enää neljä asukasta. He ovat Marika, Niko N, Nino ja Eetu. Yksi heistä on voittaja, ja nappaa 50 000 euron voittopotin itselleen vielä tänä iltana. Kenen pitäisi voittaa? Te katsojat päätätte. Voit antaa ääniä myös turbona, yhteensä viisi tai kymmenen ääntä kerralla. Äänestysohjeet täällä.

Big Brother 2010: Finaalitunnelmat hetki hetkeltä

Shh! Harjoitus käynnissä studiossa. Big Brother 2010.


17.00 Tervetuloa seuraamaan Big Brotherin finaalihuipennukseen valmistautumista suoraan BB-talolta! Hetki hetkeltä -blogissa kerrotaan, mitä talolla tapahtuu illan aikana. Juuri nyt on käynnissä treenit. Suoraan lähetykseen valmistaudutaan ja tunnelma on latautunut. Komennot suihkivat ilmassa ja kova zemizemi on kaikilla. Juontajat Susanna ja Elina näyttävät todella kauniilta, Susannalla on vielä papiljotit päässä treeneissä. Elinalla on yllään nätti pikkumusta. Saapa nähdä, onko se hänellä päällä illan BB Extrassa, jonne saapuvat kaikki talosta häädetyt asukkaat vieraaksi. BB Extra klo 19.00 Subilla.

Big Brother 2010 finaali tänään Subilla klo 21.00 alkaen.

(Sub)

BB-pulssi Vinkkaa >

 • BB-pulssi vaatii toimiakseen JavaScriptin.

Director's cut 1

Big Brother 24/7

Uusi Big Brother 24/7 sisältää kuusi livekameraa, entistä paremman kuvanlaadun, päiväkirjahuonevideot ja paljon muuta.

Alkaen 3e / tunti!

Testaa, ketä BB-asukasta muistutat

Tutustu BB-taloon ja tuotteisiin

BB Extra ma-pe ja su klo 19.00 Subilla

Soittoäänet

Verkkovierailut

Store

Katso ekstramateriaalit Glee-sarjasta.