Minna

Minna

Häädetty 2.10.

Ikä: 20
Horoskooppimerkki: Vesimies
Siviilisääty: Sinkku
Kotikaupunki: Joensuu
Ammatti:
Koulutus: Peruskoulu, kesken jääneet datanomiopinnot
Perheenjäsenet: Äiti, isä, isosisko
Harrastukset: Juokseminen, musiikki, ratsastus, kirjoittaminen
Lemmikkieläimet: Kaksi kissaa, Uolevi ja Kalevi, Oona-koira, Stella-hevonen
Tupakointi: Satunnaisesti
Mitä otat mukaan autiolle saarelle? Tärkeän ja rakkaan ihmisen, tietokoneen kirjoittamista varten ja lavoittain hyvää juomaa

Minna

20-vuotias Minna kertoo olevansa herkkä, äkkipikainen ja utelias. Vapaa-ajallaan nainen keskittyy kirjoittamiseen, lenkkeilee ja saattaa vierailla baarissa. Kissojen ja hevosen lisäksi Minnalla on näkövamman kanssa avustava Oona-niminen koira, joka ei kuitenkaan pääse mukaan BB-taloon.

Muissa ihmisissä Minnaa ärsyttää pinnallisuus, negatiivisuuden hakeminen kaikesta sekä taipumus puuttua hänen elämäänsä. Huonosti nukutun yön jälkeen Minnan hermot ovat tiukalla.

Minna haaveili lapsena eläintenhoitajan ammatista, ja toivoo kymmenen vuoden kuluttua olevansa äiti ja omistavansa oman yökerhon. Hän haluaisi myös julkaista kirjan.

Minna haluaisi olla päivän poliisi, jotta pääsisi työskentelemään alalle, jolle ei tosielämässä voi päästä.

Katso Minnan videohaastattelu

Lue, mitä tavaroita Minna otti mukaan taloon

Minnan soittolista sisältää muun muassa Stellaa ja Chisua. Klikkaa tästä ja kuuntele. Mikäli sinulla ei ole vielä Spotifyta, tutustu palveluun ja tilaa se täältä.

Tässä ovat Minnan suosikkiohjelmat ja tv-elokuvat, jotka hän haluaisi ehdottomasti syksyn aikana nähdä. Ollessaan BB-talossa Minna voi tallentaa suosikkiohjelmansa Sonera Koti TV -palvelun yli 3000 h:n tallennustilaan ja katsoa ne tultuaan ulos talosta.

  • Salatut elämät

Näin Minna stailattiin, lue!

 
[an error occurred while processing this directive]

Mr. Mallorca
Joulukalenteri