Sebastian

Sebastian

Ikä: 22
Horoskooppimerkki: Kalat
Siviilisääty: Sinkku
Kotikaupunki: Oulu
Ammatti: Opiskelija
Koulutus: Taide- ja taitopainotteinen luokanopettajakoulutus
Perheenjäsenet: Isä, äiti, viisi sisarusta
Harrastukset: Lentopallo, muoti, valokuvaus, sali, tanssi, matkustaminen, vieraat kulttuurit ja kielet, piano, kitara ja säveltäminen
Lemmikkieläimet: Ei
Tupakointi: Ei
Mitä mukaan autiolle saarelle? Tuleva puoliso, Raamattu ja Mikko Räisänen, joka häätäisi minut ulos saarelta
Motto: Sateenkaaren päässä on aarre!
Salaisuus: Neitsyt

Sebastian

22-vuotias Sebastian kuvailee itseään sanoilla rouhea, räväkkä ja "ristillinen". Mies kertoo olevansa myös helposti lähestyttävä, suorasanainen ja oikeudenmukainen. Hän ei voi sietää ylpeitä ja itseriittoisia ihmisiä, jotka puhuvat vain itsestään eivätkä kuuntele muita. Sebastian toivoo myös, että ihmiskunta lopettaisi nimikristillisyyden ja alkaisi elää uskoaan todeksi.

Sebastian pitää suurimpana saavutuksenaan sitä, että on pysynyt elämässä omana itsenään. Lapsena kokopäiväisen marjanpoimijan työstä haaveillut mies pitää repäisevimpänä tekonaan 16-vuotiaana tekemäänsä Thaimaanmatkaa, joka oli myös hänen ensimmäinen yksin tekemänsä lomamatka.

Sebastian ei fanita julkkiksia vaan arjen sankareita, ja hän uskookin jokaisen meistä olevan sellainen. Jos Sebastian saisi olla päivän joku muu, hän kokeilisi elämää Barack Obamana.

Katso Sebastianin videohaastattelu

Lue, mitä tavaroita Sebastian otti mukaan taloon

Sebastianin soittolista sisältää muun muassa Newsboysia ja ZOEgirlia. Klikkaa tästä ja kuuntele. Mikäli sinulla ei ole vielä Spotifyta, tutustu palveluun ja tilaa se täältä.

Tässä ovat Sebastianin suosikkiohjelmat ja tv-elokuvat, jotka hän haluaisi ehdottomasti syksyn aikana nähdä. Ollessaan BB-talossa Sebastian voi tallentaa suosikkiohjelmansa Sonera Koti TV-palvelun yli 3000 h:n tallennustilaan ja katsoa ne tultuaan ulos talosta.

  • The Passion of the Christ
  • Luther
  • Amazing Grace
  • Egyptin prinssi
  • Fahrenheit 9/11

Näin Sebastian stailattiin, lue!

 
[an error occurred while processing this directive]

Mr. Mallorca
Joulukalenteri