Stefan

Stefan

Häädetty 6.11.

Ikä: 39
Horoskooppimerkki: Härkä
Siviilisääty: Sinkku
Kotikaupunki: Porvoo
Ammatti: Liikuntapaikkojen hoitaja
Koulutus: Ammattikoulu
Perheenjäsenet: Veli, äiti
Harrastukset: Jenkkifutis
Lemmikkieläimet: Ei
Tupakointi: Ei
Mitä otat mukaan autiolle saarelle? Naisen, juotavaa, ruokaa
Motto: Eteenpäin
Salaisuus: Puukotettu, ei huomannut sitä

Stefan

Porvoolainen Stefan kuvailee itseään puheliaaksi ja iloiseksi koheltajaksi. Mies viettää vapaa-aikansa rennosti ystävien kanssa tai kotona puuhastellen.

Myös Ekinä tunnettu Stefan pitää suurimpana saavutuksenaan jenkkifutiksen SM-kultaa. Lapsena mies haaveili palomiehen urasta; kymmenen vuoden kuluttua hän sen sijaan toivoo olevansa vakituisessa työssä ja naimisissa.

Muissa ihmisissä Stefan arvostaa rehellisyyttä ja suoraan sanomisen taitoa. Pikkutarkat ihmiset sen sijaan ärsyttävät häntä. Stefanin elämän tärkein henkilö on oma äiti, ja julkimoista hän ihailee Vappu Pimiää.

Vaikka Stefan saisi olla päivän joku muu, hän haluaisi silti olla vain oma itsensä, koska miehen mukaan sen täytyy riittää.

Katso Stefanin videohaastattelu

Lue, mitä tavaroita Stefan otti mukaan taloon

Stefanin soittolista sisältää muun muassa Anna Erikssonia ja Petri Nygårdia. Klikkaa tästä ja kuuntele. Mikäli sinulla ei ole vielä Spotifyta, tutustu palveluun ja tilaa se täältä.

Tässä ovat Stefanin suosikkiohjelmat ja tv-elokuvat, jotka hän haluaisi ehdottomasti syksyn aikana nähdä. Ollessaan BB-talossa Stefan voi tallentaa suosikkiohjelmansa Sonera Koti TV-palvelun yli 3000 h:n tallennustilaan ja katsoa ne tultuaan ulos talosta.

  • CSI New York
  • Tulli
  • Tankki täyteen
  • Pelastushelikopteri
  • Wallander (ruotsalainen versio)
  • Salatut elämät

 
[an error occurred while processing this directive]

Mr. Mallorca
Joulukalenteri