Suvi

Suvi

Ikä: 34
Horoskooppimerkki: Kalat
Siviilisääty: Eronnut, sinkku
Kotikaupunki: Helsinki
Ammatti: Parturi-kampaaja
Koulutus: Peruskoulu, parturi-kampaaja
Perheenjäsenet: Neljä lasta, pieni koira
Harrastukset: Tanssi/biletys
Lemmikkieläimet: Yorkshirenterrieri Nuppu
Tupakointi: Kyllä
Mitä otat mukaan autiolle saarelle? Lapseni
Motto: Elä nyt, kadu myöhemmin
Salaisuus: Isä oli pankkirosvo

Suvi

Helsinkiläinen Suvi kertoo olevansa iloinen ikiliikkuja ja hyvä kaveri. Bilettämällä vapaa-aikaansa viettävä Suvi tulee toimeen ihmisten kanssa ja sanoo asiat suoraan, mutta saattaa menettää hermonsa kieroihin ja nokan vartta pitkin katsoviin ihmisiin.

Repäisevimpänä tekonaan Suvi pitää paitsi humalassa sattuneita kommelluksia, myös BB-taloon hakemista. Kymmenen vuoden kuluttua Suvi haluaisi elää auringon alla kielitaitoisena, onnellisena ja rakastuneena.

Suvi ihailee laulaja Shakiraa ja näyttelijä sekä laulaja Jennifer Lopezia. Päivän ajan Suvi haluaisi olla Shakira, jotta voisi "sheikata" kuin hän.

Katso Suvin videohaastattelu

Lue, mitä Suvi otti mukaan taloon

Suvin soittolista sisältää muun muassa Jennifer Lopezia ja Enrique Inglesiasta. Klikkaa tästä ja kuuntele. Mikäli sinulla ei ole vielä Spotifyta, tutustu palveluun ja tilaa se täältä.

Tässä ovat Suvin suosikkiohjelmat ja tv-elokuvat, jotka hän haluaisi ehdottomasti syksyn aikana nähdä. Ollessaan BB-talossa Suvi voi tallentaa suosikkiohjelmansa Sonera Koti TV -palvelun yli 3000 h:n tallennustilaan ja katsoa ne tultuaan ulos talosta.

  • Kumman kaa
  • ET
  • Dirty Dancing
  • Grease

Näin Suvi stailattiin, lue!

 
[an error occurred while processing this directive]

Mr. Mallorca
Joulukalenteri