Tian katoaminen aiheutti villejä spekulaatioita

01.09.2011 11:45
Tian katoaminen aiheutti villejä spekulaatioita

Asukkaat pohtivat missä Tia on.

Tia karkasi Big Brother -talosta romahdettuaan ensin Isoveljelle päiväkirjahuoneessa. Nainen pakkasi kenkänsä ja vaatteensa makuuhuoneessa. Muut asukkaat eivät kiinnittäneet Tian toimiin erityistä huomiota. Keittiössä puuhastelleet asukkaat huomasivat, että nainen on poissa ja heidän keskuudessaan alkoi välittömästi kiihkeä keskustelu siitä, minne Tia on voinut kadota.

Sillä välin kun Tia pakkasi tavaransa ja karkasi BB-talosta, talon muut asukkaat olivat aamupuuhissaan. Keittiössä aamiaista valmistavat Pujottelujengiläset huomasivat yhtäkkiä Tian olevan poissa. Jengiläiset alkoivat huhuilla Tiaa, ja kun vastausta ei kuulunut, he alkoivat etsiä naista. Tian yhtäkkinen katoaminen herätti suurta kummastusta ja viritti välittömästi vilkkaan keskustelun.

– Se keräs aamulla kengät ja pakkas laukun, Janica kertoi

– Miks ihmeessä se ois menny pois? ihmetteli Oskar.

– Voihan tää olla joku källikin, pohdiskeli Mikael.

Salar: Täällä on kaksi taloa!

Hämmentyneet asukkaat etsivät Tiaa talosta, ja päättelivät että nainen ei voi olla päiväkirjahuoneessakaan, koska mikrofoni ei roikkunut huoneen oven ulkopuolella. Monen asukkaan mielestä Tia lähti Isoveljen toimiesta vaihtoon, mutta Salarilla oli oma käsitys tapahtumien kulusta:

– Se on toisessa kämpässä, täällä on kaks taloo, mies väitti.

Annika kertoi muille jutelleensa Tian kanssa aamulla ja nainen oli kertonut olevansa ihan jurrissa yön bileiden jäljiltä. Tästä huolimatta asukkaat uskoivat, että Tia ei ole luovuttaja tyyppiä eivätkä hänen inhoamat sähköshokitkaan saa naista lähtemään. Nopeasti jano voitti Tian etsinnät, kun asukkaat tarttuivat edellisillan ja -yön bileiden jälkeisiin virvokkeisiin.

Lue myös:

Tia karkasi BB-talosta!

Asukkaille kerrottiin Tian karkaamisesta

Mitä talossa tapahtuu Tian karkaamisen jälkeen nyt? Seuraa 24/7-palvelua!

(Sub)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot
Mr. Mallorca
Joulukalenteri