Janica: Käyn alasti suihkussa

02.09.2011 23:50
Janica: Käyn alasti suihkussa

Janica ei näe syytä peitellä itseään suihkussa.

Asukkaat odottelivat rupatellen pannari-illallisen valmistumista. Janica paljasti käyvänsä alasti suihkussa. Minna puolestaan toivoi häneen suhtauduttavan aivan kuin kaikkiin muihinkin asukkaisiin.

Asukkaiden puheenaiheiden kirjo illallisen valmistumista odotellessa oli yhtä kirjava kuin yleensäkin. Esimerkiksi Mikaelin silmäpussit kirvoittivat Annikassa ja Janicassa keskustelua heidän miesmaustaan. Janican mielestä suuri osa talon kaksilahkeisista oli hänelle liian nuoria.

– Mäki haluun sellasen, joka rymyy, kertoi Annika miesmieltymyksistään.

–Te voisitte mennä sellaseen, kumpi on nätimpi kisaan, ehdotti Annika Mikaelille ja Benille ja alkoi sukia Mikaelin kuontaloa saadakseen tälle nätisti pannan päähän. Mikael toivoi jonkun tekevän hänelle ranskanletin.

Minna uteli, kuinka moni asukkaista käy talossa alasti suihkussa. Ainakin Janica viittasi ja perusteli alastomuuttaan sillä, että puoli Suomea näkee hänet ilkosillaan joka tapauksessa.

Terhi puolestaan iloitsi Minnalle tämän paluusta. Hän ehdotti, että Minna saisi jatkossa enemmän syötävää kuin muut etenkin, jos hänellä on huono olo, ettei vastaavanlainen puutostila toistuisi. Minna ei ollut kuitenkaan mielestään syönyt normaalia vähempää. Terhi annosteli Minnalle sipulitonta lihapannaria asukkaiden ryhtyessä ruokailemaan.

Sebastiania kiinnosti näkeekö Minna BB-talossa eri objekteja. Minna vastasi näkevänsä huonekaluja. Mies epäili, että sitten Minnalla on oltava epäuskoinen olo siitä, missä on.

Minna: En halua korostaa näkövammaisuutta

Sebastiania uteli halusiko Minna vaikuttaa Big Brotherin jälkeen jotenkin julkisuudessa, esimerkiksi näkövammaisten asian ajamiseksi.

– En halua korostaa näköjuttuja. Mie tulin tänne ihan niinku muutkin.

Ensisijaisesti Minna toivoisi BB:n poikivan käsikirjoitustöitä. Nainen paljasti kirjoittavansa kirjaa eikä pistäisi pahakseen, jos ohjelma auttaisi häntä jotenkin hänen omasta elämästä ammentamansa projektin kanssa.

Katso kuvat Janican ja Mikaelin alastomasta kimppasuihkusta

(Sub)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot
Mr. Mallorca
Joulukalenteri