Oikaisu: Mikael ei ole mukana käänteisessä äänestyksessä

14.11.2011 20:35
Oikaisu: Mikael ei ole mukana käänteisessä äänestyksessä

Mikael ei ole mukana äänestyksessä.

BB Extrassa näytettiin virheellisesti, että Mikael olisi mukana käänteisessä äänestyksessä. Mikael ei ole mukana äänestyksessä.

BB Extrassa näytettiin virheellisesti, että Mikael olisi mukana käänteisessä äänestyksessä. Finaaliviikkoäänestyksen voittanut Mikael ei ole mukana äänestyksessä.

– Viikottain pieni osa äänistä annetaan virheellisesti sellaisten asukkaiden äänestysnumeroihin, jotka eivät ole mukana häätö- tai nimeämisäänestyksessä, kommentoi tuottaja Martti Lindholm MTV Oy:n vuorovaikutteisesta liiketoiminnasta.

Big Brotherin mobiilisivulla osoitteessa m.bigbrother.fi tämänviikkoisen nimeämisäänestyksen ohje aktivoitui vasta klo 19.30, ja siihen asti esillä oli kaikkien asukkaiden numerot sisältävä yleisohje. Yleisohje sisälsi myös Mikaelin äänestysnumeron.

– Pahoittelemme asiavirhettä äänestysohjeissa, Lindholm kommentoi.

Kaikki tämän viikon nimeämisäänestyksessä Mikaelia äänestäneet kuluttajat voivat saada rahansa takaisin olemalla yhteydessä MTV Median Vuorovaikutteinen Kuluttajaliiketoiminta -osastoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen interaktiivinen@mtv3.fi. Sähköpostiviestistä tulisi käydä ilmi äänestäjän yhteystiedot, pankkiyhteystiedot sekä liittymänumero jolla äänestys on toteutettu.

(Sub)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot
Mr. Mallorca
Joulukalenteri