Mikael myönsi pehmenneensä BB-talossa

11.12.2011 21:54
Mikael myönsi pehmenneensä BB-talossa

Mikael.

Asukkaat kertailivat menneitä aikoja, kun juontajat Elina ja Susanna ottivat yhteyttä taloon uudelleen.

BB-talossa oli asuttu 104 päivää ja käynnissä oli finaali-ilta. Viisi asukasta oli selvinnyt huikeiden viikkojen läpi viimeiseen koitokseen. Yksi viidestä finalistista voittaisi Big Brother 2011:n. Viisikkoon lukeutuivat nyt Janica, Suvi ja Tanja sekä Mikael ja Ben. Mikael oli finalisteista ainut, jonka katsojat olivat äänestäneet suoraan finaaliviikolle BB-kauden alussa.

Mikael myönsi pehmenneensä BB-talossa

Suvi ja Janica lähdön tunnelmissa.

Nyt olohuoneen pienentyneellä sohvaryhmällä vietettiin jännittyneitä hetkiä. Asukkaat nauttivat vielä toistensa seurasta ja kuplajuomasta. Suoran Talk Show:n juontajat Elina ja Susanna olivat jo jututtaneet viisikkoa ja sen jälkeen Tanja oli viihdyttänyt muita räppäämällä Pikku G:n hengessä.

– Tanja tulit tänne ihan läpällä vaan, hän muisteli juontajien kommentteja myöhemmin.

Mikael myönsi pehmenneensä BB-talossa

Tanja räppäsi ja piti melua.

– Mä lopetan koht juomisen ku mä tästä tokenen, Janica mietiskeli jännittyneenä.

– Koht tulee p*ssa housuun, Suvi valitteli ja Tanja puolestaan uumoili kohta joutuvansa käymään isommalla hädällä.

Ben myönsi esittäneensä

Kun Talk Show -juontajat Elina ja Susanna ottivat yhteyttä finalisteihin uudelleen, he yltyivät innokkaaseen tervehdykseen.

Mikael myönsi pehmenneensä BB-talossa

Finalistit sohvilla.

Juontajia kiinnosti tietää muun mitä asukkaat tuumasivat BB-talosta vietetystä itsenäisyyspäivänjuhlasta. Mikaelin mielestä se oli ollut mukavaa, vaikka häntä oli aluksi häirinnyt esiintyä suomalaisten presidenttien puvuissa.

Suvi puolestaan kertoi Taivas ja helvetti -viikkotehtävän koetelleen häntä eniten henkisesti, kun taas ulkotehtävät olivat haastaneet hänen fysiikkansa. Tanja oli eniten nauttinut TV:n orjat-tehtävästä, ja Ben paljasti jotain Taivas ja helvetti -tehtävästä:

– Oli raskas, mutta oli siinä esittämistä aika paljon, hän myönsi.

Mikael myönsi pehmenneensä BB-talossa

Ben.

Janica joutui perustelemaan aikaisempaa väitettään siitä, että finalisteista olisi tullut "monstereita". Hänen mielestään se, että kaikki olivat hyvin tärkeitä toisilleen, sai heidät myös käyttäytymään toisiaan kohtaan hirviömäisesti.

Mikael myönsi pehmenneensä BB-talossa

Janica.

Mikael puolestaan myönsi muuttuneensa talossa olon aikana:

– Mä oon lässyttäjä ja mun sydän on kasvanu valtavaksi, mies pohdiskeli.

Kun juontajien taloyhteys katkesi, finalistit miettivät miksi heiltä kysyttiin samoja asioita uudelleen. Beniltä oli udeltu haaremiviikon tapahtumista ja hän muisti vastanneen kysymykseen jo aikaisemmin. Samoin Suvi muisti, että häneltä oli kyselty samoja kysymyksiä BB-talon sunnuntailähetysten aikana.

Rento keskustelu jatkui jännittyneissä tunnelmissa BB-talossa, kun eloa viisikolla oli jäljellä talossa enää lyhyt aika.

Miten voitto muuttaisi elämääsi, Janica?

(Sub)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot
Mr. Mallorca
Joulukalenteri