Miten voitto muuttaisi elämääsi, Janica?

11.12.2011 21:37
Miten voitto muuttaisi elämääsi, Janica?

Janica uskoi, että voiton myötä saisi viettää aikaa lasten kanssa.

Ensimmäisessä taloyhteydessä finalisteilta kyseltiin muun muassa, olivatko he uskoneet pääsevänsä Big Brotherissa näin pitkälle, ja miten voitto muuttaisi itse kunkin elämää.

Jännitys oli huipussaan, kun viisi finalistiasukkaat viettivät viimeisiä hetkiä yhdessä sohvalla tutuksi tulleessa BB-olohuoneessa. Suvi, Janica ja Tanja istuivat samalla valkoisella sohvalla. He olivat ennennäkemättömän malttamattomia. Kaikki viisi halusivat suoran Talk Show-lähetyksen jo alkavan:

– Ala jo, ala jo! kaikki huusivat samassa rytmissä olohuoneessa.

Miten voitto muuttaisi elämääsi, Janica?

Finalistit Ben, Suvi, Janica, Tanja ja Mikael.

Kun tunnelma muuttui kihelmöivän jännittäväksi, he alkoivat hyräillä yhteistuumin Europen Final Countdown -biisiä. Erityisesti Tanja vaikutti hervottomalta: hän heitti epämääräistä juttua muiden kuunnellessa sitä jonkin aikaa.

– Nyt Tanja rauhotut, Suvi lopulta komensi.

Ben oli ollut koko illan hiljaista miestä. Nyt hän oli ottanut turvakseen pienen pehmoeläinkarhun, jonka paidassa luki I Love Mom.

Mikaelin pipon alla ei liikkunut mitään

Finalistit rauhoittuivat viimeistään, kun oli ensimmäisen taloyhteyden aika. Yhteyden alussa juontajakaksikko kyseli Suvilta, olisiko hän uskonut pääsevänsä näin pitkälle, johon nainen vastasi välittömästi kielteisesti.

Miten voitto muuttaisi elämääsi, Janica?

Mikael ja pipo, tuttu pari.

Mikaelilta kysyttiin, mitä hänen piponsa alla oli liikkunut sataneljä päivää sitten.

– Ei juuri mitään, ja nyt vielä vähemmän, Mikael summasi tuntemuksensa.

Talk show –studion yleisön riemukkaat äänet kantautuivat myös BB-talon olohuoneeseen, ja finalistit hymähtelivät kuullessaan Stefanin raikuvan naurun.

Janica yllättyi finaalipaikasta

Seuraavaksi Tanja kertoi juontajille osallistuneensa Big Brotheriin, koska se oli hänen kavereidensa mielestä hyvä läppä. Tanja naurahti, että suunnitelmiensa mukaan hän olisi poistunut jo ensimmäisen viikon sunnuntaina talosta.

Miten voitto muuttaisi elämääsi, Janica?

Raha ei muuttaisi Benin elämää.

Kysyttäessä elämänmuutoksesta, jonka Big Brotherin voitto mahdollisesti mukanaan toisi, oli Benillä vaatimaton vastaus: miehen mukaan hänen elämänsä ei muuttuisi rahalla.

Asukkaat purskahtivat nauruun Benin vastauksen kuultuaan.

Miten voitto muuttaisi elämääsi, Janica?

Suvi maireana.

Janica puolestaan kuvaili finaaliin pääsyn aiheuttamia tuntemuksiaan yllätyksellisiksi. Suvi arvaili, että poistuisi finalisteista ensimmäisenä tai toisena – nainen ei uskonut omiin voitonmahdollisuuksiinsa.

Mikaelilta kysyttiin, uskoiko hän, että olisi finaalissa, jos ei olisi voittanut finaalipaikkaa ensimmäisten viikkojen katsojaäänestyksessä.

– Vähän fifty-sixty, pohti Mikael.

Tanja suunnitteli vakavoituvansa

Miten voitto muuttaisi elämääsi, Janica?

Tanja tuli BB-taloon "ihan läpällä".

Tanjan piti vastata kysymykseen, ottaisiko hän myös mahdollisen voittonsa "ihan läpällä". Tanja paljasti pohtineensa, että pitäisikö hänen kenties alkaa tehdä jotain vakavasti. Ben kuvaili talossa viettämäänsä aikaa tärkeäksi, eikä mies katunut mitään.

Janicalta kysyttiin, miten hänen elämänsä muuttuisi voiton myötä. Punapääksi BB-talossa muuttunut nainen hymyili, että voiton myötä saisi ainakin aikaa lastensa kanssa, kun oli sitä nyt sadanneljän päivän verran menettänyt.

Pian taloyhteys oli ohi, ja finalistit jäivät sohville jännittyneisiin tunnelmiin.

BB-talossa vallitsi harvinainen hiljaisuus – itku ei kuitenkaan ollut kaukana

Finalistit kohottivat maljan – viime hetket käsillä

(Sub)

Jotain meni pieleen, pahoittelemme. Koita hetken päästä uudelleen.

  • Kommentointi vaatii toimiakseen JavaScriptin
Näytä kerralla: kommenttia

Kirjoita kommentti 

Kommentit

Kirjoita kommentti

Kirjoittaja hyväksyy kommentointiosion kirjoittamisen säännöt sekä sitoutuu lisäksi noudattamaan MTV Oy:n sähköisten palvelujen yleisiä käyttöehtoja.

Yhteystiedot
Kommentti
Toiminnot
Mr. Mallorca
Joulukalenteri