Osallistu Big Brotheriin

Big Brother on Suomen interaktiivisin tv-formaatti, johon voit osallistua lukuisin eri tavoin.

Keskustelupalsta ja sosiaalinen media

Big Brotherin keskustelupalstalla yhteisö käy aktiivista keskustelua kellon ympäri.

Myös Facebookissa on vilkas BB-yhteisö ja sitä kautta katsojilla on silloin tällöin yllättäviä vaikutusmahdollisuuksia talon tapahtumiin.

Twitterissä Big Brother twiittaa tunnuksella @BigBrotherSuomi. Keskustelu tapahtuu hashtagilla #bbsuomi ja asukkaista voi keskustella hashtagilla #bbasukkaannimi (esimerkiksi #bbmatti). Tarkemmat Twitter-keskusteluohjeet löytyvät täältä.

Voit lisätä myös Big Brother PicBadgen Facebook- tai Twitter-profiilikuvaasi.

Instagram

BB Extralla on oma tili Instagram-kuvanjakopalvelussa nimellä BBExtraSuomi. Seuraa BB Extran jakamia kuvia Instagramissa, ne postataan myös Big Brotherin Facebook-ryhmän ja BB Extran Twitter-feedin kautta. Instagramin web-versioon.

Osallistu itsekin kuvien jakamiseen lisäämällä Instagram-kuvasi yhteyteen hashtag #bbsuomi tai hashtag #bbasukkaannimi (esimerkiksi #bbmatti).

BB Syke

BB Syke näkyy BB Extrassa joka arkipäivä klo 19.00, BB Talk Showssa sunnuntaisin klo 21.00, netissä ja tekstikanavan sivulla 699. BB Sykkeeseen voit osallistua lähettämällä tekstiviestin numeroon 173121 (hinta 0,99 €/viesti), keskustelemalla Twitterissä hashtagilla #bbsuomi tai Facebookissa Big Brother Suomi -yhteisössä.

Äänestäminen

Katsojat päättävät Big Brotherissa, kuka häädetään talosta. Äänestysohjeet ja lisätietoa äänestyksistä löytyy täältä.

Postikortti

Lähetä perinteinen postikortti 28.11. mennessä osoitteeseen

Sub/Big Brother,
00033 MTV3

Parhaat postikortit luetaan finaalilähetyksessä 2.12.

Fanibloggaajat ja -twiittaajat

Fanibloggaajat Jani ja Jonna tarkkailevat talon tapahtumia ja asukkaita fanin näkökulmasta ja kirjoittavat BB-fanit valvovat -blogia. Saku ja Enna ovat puolestaan BB-tuotannon virallisia fanitwiittajia. Sakun Twitter-profiilin löydät nimellä @hyvaveli ja Ennan nimellä @EnnaOjala. Seuraa bloggaajia ja twiittajia ja kommentoi!

BB 24/7 chat ja katsojan valinta -äänestys

Ostamalla BB 24/7 -palvelun netissä voit katsella kuutta livekameraa talosta ja samalla chattailla muiden 24/7-käyttäjen kanssa. Lisäksi pääset vaikuttamaan talon tapahtumiin katsojan valinta -äänestyksessä neljästi kauden aikana. Hanki BB 24/7 alkaen 3 € täältä.

Verkkovierailut

Big Brother -talosta häädetty asukas on verkkovieraana aina seuraavana päivänä, maanantaina Big Brother Extran jälkeen klo 19.30–20.00. Voit lähettää kysymyksiä häädetylle asukkaalle etukäteen sekä verkkovierailun aikana. Verkkovierailijat vastaavat livenä kuvan ja äänen kera kysymyksiin puolen tunnin ajan. Tästä verkkovierailu-sivulle.

Lähetä kysymys asukkaille

Sunnuntain suorassa BB Talk Showssa pääset vaikuttamaan, millaisia kysymyksiä Big Brother asukkaille esittää. Lähetä viesti K, välilyönti sekä perään oma kysymyksesi numeroon 173121 (0,99 € / viesti, sisältää alv:n).

Parhaat lyhyet ja ytimekkäät kysymykset esitetään asukkaille suorien taloyhteyksien aikana.

BB-tuotteet

Haluatko viestiä BB-faniudestasi myös vaatteilla ja asusteilla? Upeat Big Brother -tuotteet ovat nyt myynnissä. Klikkaa itsesi Sub Storeen!

Useimmin kysytyt kysymykset

Big Brother on vastannut useimmin kysyttyihin kysymyksiin täällä. Lisää kysymyksiä voi lähettää palautteen kautta tai BB-yhteisöissä. Jos kysymystä kysytään tarpeeksi usein, se lisätään vastauksen kera sivulle.

Lippukisa ja muut kilpailut

Sunnuntain Big Brother Talk Showhun jaetaan lippuja aina edellisellä viikolla. Seuraa tarkkaan Big Brother -sivujen uutisia ja voit voittaa liput paikan päälle.

Big Brother -sivuilla on kauden aikana myös muita kilpailuja, joiden myötä pääset osallistumaan talon tapahtumiin.

Radio Nova

BB:stä häädetty asukas saapuu vieraaksi Novalle aina tiistaisin kello 11.40. Maanantaisin Elina puolestaan vetää yhteen sunnuntain tapahtumia. Keskiviikkoisin Ari ja Elina juttelevat viikkotehtävästä, ja torstaisin Novalla kuullaan BB-juorut.

BB-osio Novalla päivittäin kello 11.40, viritä siis radiosi!

(Sub)

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.