Äänite uudestaan BB-taloon – veti Teijan vakavaksi

06.10.2012 16:15

Jo kerran aiemmin BB-taloon soitettu ääninauha Annen ja Teijan puheista pyörähti käyntiin toistamiseen. Teija vetäytyi omaan rauhaansa kylpyhuoneeseen, kun muut kuuntelivat puheita yhdessä pienissä porukoissa.

Asukkaat olivat aiemmin kuulleet BB-talossa Annen ja Teijan negatiivisia puheita muista. He olivat nauhoitteen kuultuaan jakautuneet ympäri taloa ja asiaa oli puitu erilaisissa kokoonpanoissa.

Iida, Tomi ja Johanna olivat vetäytyneet patiolle, kun heidän yllätyksekseen tuttu tunnusmusiikki kaikui ilmoille kaiuttimista. Tomi arveli, että luvassa olisi muiden asukkaiden puheista koostettu äänite. Pian he kuitenkin tajusivat, että sama nauhoite soitettiin uudestaan taloon. Porukka kuunteli Annen ja Teijan juttuja auringosta nauttien, pääasiassa hymyt huulillaan, vaikka kolmikosta jokainen olikin saanut naisilta kylmää kyytiä klipillä.

Anne ja Teija suhtautuivat eri tavoin

Makuuhuoneessa Anne kuunteli nauhaa nauraen Tean, Markuksen, Tommin, Jonna I:n ja Joukon kanssa. Välillä porukka keskusteli kuulemastaan, mutta pääasiassa kuusikko keskittyi kuuntelemaan. Annen ja Teijan puheet pääasiassa Johannasta, Iidasta ja myös Tomista aiheuttivat kikattelua makuuhuoneen porukassa vähän väliä.

Teija oli siirtynyt yksin kylpyhuoneeseen ja piteli käsiään korvillaan. Nainen sadatteli nauhalle, eikä olisi halunnut kuunnella sitä. Hän oli myös ensimmäisellä kerralla suhtautunut nauhoitteeseen vaisusti ja jatkanut vaan kokkailuaan. Myöhemmin hän oli kuitenkin salaperäisesti väläytellyt pihalla Annelle ajatuksia jopa luovuttamisesta, mutta aihe oli sittemmin haudattu.

Nauhan päätyttyä makuuhuoneessa annettiin aplodit ja kylpyhuoneessa Teijakin irrotti kädet korviltaan. Hetken kuluttua Anne ja Teija kohtasivat olohuoneessa ja repesivät molemmat vallattomaan nauruun.

Annen ja Teijan puheita soitettiin BB-talossa!

Johanna ääninauhasta: Ei tullut yllätyksenä

Teija paljasti Annelle harkitsevansa luovuttamista

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Teija

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.