Anne epäili Tomia: Onko sanansa mittainen?

04.10.2012 14:25

Pitkin viikkoa suoritetut nimeämiset aiheuttivat keskustelua Teijan, Annen ja Jonna I:n keskuudessa.

Jonna I ja Anne istuskelivat patiolla niitä näitä jutellen. Pian Teija tallusteli kaksikon luo ja esitti naiskaksikolle kysymyksen:

– Miten te luulette menneen nimeämiset? Teija pohti.

BB-talossa oli suoritettu nimeämisiä pitkin viikkoa. Suurin osa asukkaista oli käynyt jo antamassa päiväkirjahuoneessa omat nimeämispisteensä, mutta muutamalla tämä vielä oli tekemättä.

– Jonnalle menee paljon, mä veikkaan, totesi Anne viitaten ilmeisesti Jonna A:han, jonka käytös viikkotehtävässä oli ollut muutaman asukkaan mielestä jopa liian aktiivista.

– Mä mietin sitä Iidaa ja Tomii, kelle ne antaa, Jonna I puolestaan sanaili.

Teija oli varma, että Iida oli antanut ainakin hänelle nimeämispisteitä, kun taas Anne epäili saaneensa pisteitä Tomilta.

– Tomi kyl sano mulle, et jos joskus tulee sellanen tilanne, niin hän meinaa sanoo, et ärsyttää. Mut se on eri asia, sanooko, Anne pohti.

– Sen näkee sitten, onko sanansa mittanen mies, hän jatkoi.

Jonna A:n antamia nimeämispisteitä naiset eivät sanojensa mukaan osanneet arvailla. Teija kertoi aiemmin samana päivänä Jonna A:n hoitaneen pisteidensä antamisen päiväkirjahuoneessa erityisen nopeasti. Anne epäili, että hän saattaisi kärkkäytensä vuoksi saada Jonna A:lta nimeämispisteitä.

Nimeämispisteiden jakautuminen puhutti vielä hetken, kunnes tehtäväalueen puolelta saapui muitakin asukkaita naisten joukkoon, ja aihe haudattiin.

Kuka nimesi ja kenet? Katso nimeämispisteet ja -perustelut

Nimeämisten tilanne nyt – katso, kuka on saanut eniten pisteitä!

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Jonna I, Teija

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.