Anne ja Teija janosivat voittoa

10.09.2012 08:53

Anne halusi voittaa nimeämisoikeuskilpailun. Sarah muistutti, että kaikki asukkaat eivät olisi samanmielisiä heidän kanssaan.

BB-asukkaista ensimmäisenä talosta poistui häätöäänestyksessä Pia. Jännittävän illan käänteisiin lisämaustetta toi Big Brotherin langettama rangaistus sekä lempinimikielto. Vielä myöhään osa asukkaista valvoi ja vatvoi uudenlaista tilannetta, joka joidenkin osalta vaikutti vaativan suunnitelmallisuutta.

BB-asukkaat olivat jakautuneet aikaisemmin kahteen joukkueeseen. Nämä kaksi joukkuetta kilpailisivat nimeämisoikeudesta seuraavan viikon aikana. Teija ja Anne olivat Sarahin sinisessä joukkueessa ja voitontahto leijui naiskaksikon yllä.

– Se vaatii meiltä tän viikon voiton, ei mitään muuta, Anne pohdiskeli seuraavaa nimeämistä.

– Siis panokset on korkeat, Teija totesi.

Annen laskelmien mukaan sinisen joukkueen voittaessa, he saisivat häätöäänestykseen juuri ne asukkaat jotka haluaisivat. Naisten seurassa istunut Tomi ei pitänyt mitään nimeämisiin liittyvää itsestäänselvyytenä, vaan hän pyöritteli mielessään vielä mahdollisia koskemattomuuksia tai miesten muuttuvaa tilannetta. Anne ei kuitenkaan aloittanut spekuloimista Tomin kanssa, vaan kävi jututtamassa olohuoneen lattialla makoilevaa joukkueenjohtajaa.

– Sarah sä oot tehny hyvän joukkueen, Anne kiitteli.

– Meidän ei tarvi ku voittaa, niin me saadaan äänestykseen just ne ketkä me halutaan, Anne supisi.

Sarah kuitenkin muistutti innokasta joukkueenjäsentä siitä, että rivit eivät välttämättä olleet yhtenäisiä:

– Ei oo jokainen samaa mieltä koko systeemistä, Sarah vihjasi.

Tommi muistutti, että kysymyksessä kuitenkin olivat vain nimeämispisteet, eikä varsinainen häätö. Tämä ei kuitenkaan Annea häirinnyt. Sarah puolestaan myönsi, ettei ollut ajatellut joukkuevalintaansa kovinkaan tarkkaan, mutta omien sanojensa mukaan "alitajuisesti" tuli luoneeksi mieluisan ryhmän.

Keskustelu jatkui uudelleen keittiönpöydän ääressä, kun Teija palasi kylpyhuoneesta. Anne muistutti Teijaa siitä, että joukkueen jäsenistä Markus ja Jonna A eivät puhuneet nimeämisistä mitään.

– Tai siis juonittelusta, Anne tarkensi.

– Me otetaan selvää, Teija uhosi hiljaisella äänellä.

Anne veikkasi tietävänsä Markuksen kanssa ja samoilla linjoilla oli Teija.

– Se sai pois sen minkä halusi, nainen sanoi salaperäisesti.

Tomi, Teija ja Anne keskustelivat edelleen tulevista nimeämisistä ja mahdollisista uusista käänteistä, mitkä vaikuttaisivat tuleviin tapahtumiin.

Katso mihin joukkueeseen kukin asukas kuuluu!

Johanna: Rangaistus olisi voinut olla pahempi

Asukkaita koeteltiin: Lempinimikielto astui voimaan!

(Sub)

Uutisaiheet: juonittelu, joukkuejako, Teija, Anne, Sarah, Tomi

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.