Anne joutui selittelemään käytöstään tuohtuneelle Johannalle

28.09.2012 21:52

Johanna purki pahaa mieltään Anneen, joka oli aikaisemmin antanut ymmärtää, että viikkotehtävän epäonnistuminen johtui kahdesta talon vaaleaveriköstä.

Anne, Tomi ja Johanna istuivat ruokapöydän ääressä ja juttelivat muun muassa kuluvan viikon viikkotehtävästä. Anne oli aikaisemmin puhunut muiden asukkaiden kanssa siitä, että Tomi oli hänen mielestään alkanut käyttäytyä eri tavalla kuin aikaisemmin. Nyt hän tivasi Tomilta sitä, tunsiko mies itsensä nyt erilaiseksi kuin aikaisemmin. Anne viittasi kysymyksellään Tomin huonotuulisuuteen ja siihen, oliko Tomi vasta nyt alkanut käyttäytyä siten, millainen hän aidosti on.

Tomi oli aluksi hämillään Annen tiukasta tenttaamisesta, mutta lopulta myönsi viikkotehtävän olleen hänelle erityisen hankala. Anne tuntui tyytyvän lopulta Tomin vastaukseen, mutta viikkotehtävä teemaan tarttui Annen vieressä istunut Johanna.

Johanna alkoi vuodattaa sitä, miten viikkotehtävän aikana musiikin kuuluessa osa asukkaista oli harjoitellut tehtävää, mutta osa ei ollut reagoinut musiikkiin sääntöjen mukaan. Johannan käsitys oli, että Anne oli viikkotehtävän lopulla ollut sitä mieltä, että asukkaat, jotka tupakoivat eivät olleet tehneet mitään väärää ja pikemminkin vierittänyt epäonnistumisen syyn Johanna ja Katarinan niskoille.

– Ei, en tarkoittanut sitä, Anne vastasi syytöksiin.

Anne mielestä tupakoitsijoissa ei ollut mitään sellaista vikaa, minkä takia heidän olisi pitänyt olla ilman tupakkaa niin kauan kuin kuluneella viikolla olivat olleet.

– Mut jos se on ollu sun mielipide, niin se on ollu sun mielipide, Johanna sanoi.

– Mutta sitten on ollu niitä tilanteita, että on vedetty röökiä, vaikka olis pitänyt treenata, Johanna jatkoi tiukasti linjallaan.

– Kaikki näkee asiat niin kuin haluaa, Tomi kommentoi naisten väittelyyn.

Anne myönsi, että hänelle jäi mieleen se, kun hän näki Johannan ja Katarinan sängyssä viikkotehtävän aikana makoilemassa. Kaiken lisäksi Johanna oli valitellut olevansa kylmissään.

– Sit sä voit ajatella sitä toista puolta, jolla on kylmä kun ovi on auki, Johanna haastoi Annea.

Anne puolestaan kehotti Johannaa pitämään mielessään sen, että talossa iso joukko ihmisiä, joilla saattoi olla kuuma. Kaksikko jatkoi sahaamista pöydän ääressä vielä hetken, kunnes Anne häipyi haukkaamaan raitista ilmaa.

Johannalle ja Teijalle syntyi riita tupakasta, katso video

BB-talossa alkoivat riehakkaat juhlat – kuka kummeksui menoa?

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Johanna, Tomi

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.