Anne juorusi – kuka naisista liehittelee Joukoa?

17.09.2012 19:10

Anne välitti Teijalle uusimpia asukkaiden välisiä kuulumisia. Naisia kummastutti Johannan peli Joukon kanssa.

Anne ja Teija tiskasivat närkästyneen oloisina terassin tiskipaikalla. Naisia jurppi joidenkin asukkaiden käsitys järjestyksestä ja siivouksesta. Astiat, joissa oli tehty aikaisemmin sämpylätaikinaa, oli jätetty kuivumaan pöydälle, eikä tämä asia miellyttänyt naisia. Samalla naiset vaihtoivat sanasen samana päivänä alkaneesta viikkotehtävästä, jossa kerättiin mahdollisimman paljon hikeä.

Hetkeä aikaisemmin asukkaiden välinen sählypeli oli päättynyt. Anne myönsi, että hänen tapoihinsa ei liiemmin liikkuminen kuulunut:

– En oo oikeesti urheillu viiteen vuoteen tollai, hän myönsi Teijalle.

– En minäkään, tiskikaveri vastasi lyhyesti.

Kaksikko jatkoi tiskipuuhiaan hiljaisuuden vallitessa, kunnes Anne kertoi tuoreimmista kuulumisista talossa. Hänen mukaansa Johanna oli alkanut "kisutella" Joukoa. Teija ei ollut tietoinen asiasta, mutta Anne kertoi kuulleensa asiasta Jonna I:ltä, joka nukkui Joukon vieressä miesten makuuhuoneessa.

– V*ttu menee hermot, Anne tokaisi.

– Sitäkö se (Johanna) eilen valvo siinä? Teija muisteli edellisillan tapahtumia.

– Jo on naurettavaa, nainen puhisi.

Kaksikon keskustelu ajautui toisille raiteille hetkeksi, kun Markus tuli paikalle. Anne kuitenkin palautti puheenaiheen mieltään painavaan tilanteeseen ja uteli Markukselta oliko hän huomannut muutosta BB-talossa lauantaiyön jälkeen. Markus myönsi, että tunnelma talossa oli muuttunut "erilaiseksi".

Samalla Anne tiedusteli sitä, mitä Joukon ja Johannan välillä oikein oli tapahtumassa. Markus kertoi, että Jouko ei ollut paljastanut hänelle mitään, mutta oli itsekin kiinnittänyt huomionsa siihen, kuinka lähekkäin Johanna ja Jouko olivat aika ajoin olleet.

– Jonna ei mahda tykätä siitä? Markus otaksui.

– Ei mahda, ei, Anne vastasi.

Anne muistutti vielä siitä, kuinka Johanna oli edellisenä iltana valvonut poikkeuksellisen myöhään. Annen mielestä Johanna ei koskaan muuten valvonut. Kolmikon keskustelu keskeytyi, kun Jonna A saapui paikalle ja keskustelu otti uuden suunnan.

Anne BB-talosta: Tunnelma muuttunut täysin

Leina saapuu BB-sivujen livevieraaksi

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Teija, Markus, juonittelu, Johanna

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.