Anne kertoi Teijalle: Näin Tommi ajatteli Sarahin lähdöstä

30.09.2012 23:44

Teija ja Anne purkivat kiukkuaan terassilla. Teijan mielestä tarvittiin kunnon suunnitelma, jotta ainoastaan kaksi tiettyä asukasta oli häätöäänestyksessä. Anne tiesi tuoreeltaan, mitä mieltä Tommi oli Sarahin lähdöstä.

BB-talossa elettiin tunteikkaita hetkiä, kun jälleen yksi asukkaista oli häädetty. Sarahin häätö kirvoitti runsaasti mielipiteitä erityisesti Teijan, Annen ja Jonna A:n sekä Jonna I:n keskuudessa. Nelikko oli siirtynyt terassille, jossa hyvin nopeasti kävi selväksi se, että väärä nainen neljästä häätöäänestyksessä olleesta oli lähtenyt talosta.

– Joka v*tun kerta, Anne lisäsi.

– Molemmat ois joutanut hevonh*lvettiin, Teija sanoi viitaten Johannaan ja Iidaan, jotka olivat selvinneet häätöäänestyksestä.

– Se on taas s**tana yhtä h*l*vettiä se v*tun viikkotehtävä, Teija puhisi.

Teijan mielestä Iida aloitti heti lähetyksen jälkeen "p*rseennuolennan" ja toivoi, että talon miehet eivät menisi siihen lankaan. Jonna A kertoi miten aikaisemmin viikolla Iida oli kyhnännyt Tomin kainalossa:

– Hei, oikeesti! Jonna I pyöritteli silmiään ja lähti takaisin sisällä.

– Tässä pitää nyt tehdä jokin suunnitelma, Teija jatkoi.

Annen mielestä tilanteessa eivät auttaneet mitkään suunnitelmat. Teijan mielestä asukkaiden nimeämispisteiden antaminen pitäisi mennä niin, että ainoastaan Katarina ja Iida olisivat häätöäänestyksessä.

– Jos sinne annetaan joku kolmas vaihtoehto, niin aina se on se kolmas vaihtoehto, hän kiukkusi.

– Ei se meistä kiinni oon, Anne uskoi.

Anne vaihtoi välillä puheenaihetta ja kertoi, että Tommi oli tuoreeltaan kommentoinut Sarahin häätöä. Mitä mies oli tuumannut lemmenkumppaninsa lähdöstä? Katso video!

Jonna I paljasti erikoiset havaintonsa talon naisista

Teija pettyi: Väärä lähti

Iida tyrmistyi Sarahin häädöstä: Et mene!

(Sub)

Uutisaiheet: Teija, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.