Anne löysi BB-talosta vian

29.08.2012 10:21

BB-talon terassille kerääntyi pieni joukko aamusauhuille. Anne huomasi epäkohdan talon suunnittelussa.

Teija, Anne ja Sarah seisoskelivat tupakkapaikalla. Kolmikko jutusteli talon kuumaksi puheenaiheeksi nousseesta vatsantoiminnasta. Hygienia-asiat herättivät Annessa myös ajatuksen siitä, että BB-talon oli suunnitellut mies.

– Näin paljon naisia eikä alapääsuihkua! hän puhisi ulkosalla.

Naisten keskustelu kuitenkin keskeytyi, kun Jouko asteli heidän seuraansa. Edellisenä yönä talon naiset olivat meikanneet miehet näyttävästi. Tämän lisäksi miehet olivat pukeutuneet naisasukkaiden vaatteisiin. Joukolla oli ollut yllään sukkahousut ja hiuslisäkkeitä, mikä oli herättänyt hilpeyttä muissa asukkaissa. Nyt Anne palasi uudelleen yöllisiin tapahtumiin kertomalla, että talossa oli yöllä piipahtanut erikoista väkeä.

– Ladyboy meni ohi, hän kertoi.

Jouko kertoi, että ei ollut nähnytkään ladyboyta talossa, mutta häntä kiinnosti tietää miltä kyseinen henkilö oli näyttänyt.

– Oli kyllä hyvännäköinen, Anne huokasi.

Jouko päätteli olleensa "jossain", kun talossa oli nähty vierailijoita. Annelle miehen kommentista tuli mieleen lähinnä lapsuuden jouluaatot, jolloin joulupukin tullessa sisään, isä oli aina "jossakin". Tämän jälkeen ulkosalla piipahtaneet asukkaat palasivat sisätiloihin nauttimaan aamupalasta.

Jouko kuuli kylpyhuoneesta lotinaa

BB-talon miehet meikattiin – katso hauskat kuvat

BB 24/7 ennakkohintaan vielä tänään!

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Jouko

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.