Anne murtui hiljaisiin kyyneliin

01.10.2012 00:58

Anne ja Tomi olivat jääneet kaksin makuuhuoneeseen. Tomi huomasi, että Anne oli alakuloinen ja saikin selville syyn asuintoverinsa surkeuteen.

Asukkaat viettivät aikaa ympäri BB-taloa. Tommi kokkasi keittiössä pitsaa, jonka valmistumista porukka odotteli. Anne ja Tomi olivat jääneet makuuhuoneeseen ja kaksikko makasi hiljaa sängyissään.

Tomi huomasi Annen murheellisen olemuksen ja kysyi naiselta, halusiko tämä olla yksin. Anne nyyhkytti hetken, kunnes kertoi Tomille syyn suruunsa.

– Täältä lähtee kaikki, kenen ei kuulu lähtee, nainen totesi ääni murtuen.

Sarah oli aiemmin samana iltana häädetty BB-talosta ja Anne oli kertonut muutamille asukkaille, että lopputulos oli hänen mielestään väärä.

Anne paljasti, että kaikki hänen mielestään ärsyttävät asukkaat jäivät taloon. Nainen listasi yhdeksi pääsyyksi mielialaansa myös tupakan puutteen, mutta Tomi ei uskonut kaiken johtuvan siitä.

Anne hiljeni pitkäksi toviksi, kunnes taas jatkoi avautumistaan.

– Täältä lähtee kaikki, keneltä on saanut voimaa v**tu jaksaa edes seuraavaan viikkoon, ja tänne jää kaikki v**un p*skat, Anne niiskutti.

Tomi yritti lohduttaa Annea, joka kuitenkin hetken kuluttua pyysi miestä menemään syömään muiden kanssa. Anne pyysi Tomia sulkemaan oven perässään ja ilmoitti, että hän liittyisi porukan seuraan pian.

Tomi teki työtä käskettyä ja suuntasi muiden joukkoon, ja Anne jäi vielä toviksi omiin oloihinsa makuuhuoneeseen.

Iida tyrmistyi Sarahin häädöstä: Et mene!

Teija pettyi: Väärä lähti

Tommi avautui tuntemuksistaan Sarahin lähdettyä

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Tomi

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.