Anne myönsi: Mulla on morkkis

19.09.2012 11:02

Iran eiliset syntymäpäiväkekkeruusit puhuttivat aamupäivällä asukkaita. Anne myönsi, että hän poti humalaisista toilailuistaan moraalista krapulaa.

Hikiviikko-tehtävä oli yhä käynnissä. Vain sinisen joukkueen jäsenet ovat tänään olleet kuntosalilla. Ensimmäisenä kuntopyörän päälle meni sotkemaan Markus. Pian Sarah liittyi hänen seuraansa ja aamupalan jälkeen myös Iida ryhtyi jumppaamaan.

Olohuoneen puolella odoteltiin, että terassin ovi aukeaisi. Tommi lämi rauhallisena sählypalloja ja Jouko ja Jonna I halailivat ja pussailivat.

Teija totesi ruokapöydän ääressä, että juomamääristä huolimatta hän ei eilen ollut tuntenut oloaan kovinkaan humalaiseksi.

– Teija käyttäytyikin parhaiten, Sarah totesi.

– Mulla meni jossain vaiheessa filmi poikki, Anne myönsi.

Jonna A ihmetteli, miten kukaan juhlijoista ei tuntunut potevan moraalista krapulaa. Anne myönsi, että hänellä oli morkkis.

Anne oli juhlinnan yhteydessä hamunnut suullaan Markuksen haaroväliä. Big Brother oli puhutellut kaksikkoa asiasta, ja Anne oli pahoitellut Markukselle useaan otteeseen tapahtunutta. Markus oli rauhoitellut naista, ettei ollut ottanut tempausta pahalla.

Jonna A:lla ja Joukolla edessään iso tehtävä

Tomia maaniteltiin nousemaan ylös. Kun mies lopulta kömpi sängystä pois, aukesi terassin sermikin.

– No niin, se oli Tomista kiinni, muut huokaisivat.

Tupakoivat asukkaat ryntäsivät aamusavukkeelle. Jonna A huokaisi, että hänen ja Joukon oli tänään tehtävä hurjasti hommia pysyäkseen sinisten tahdissa hikoilussa. Pinkissä joukkueessa vain uusi kapteeni Tea, Jouko, Jonna A ja Katarina saivat jumpata ja Katarina ei huhkimisestaan huolimatta tirissyt juurikaan hikeä.

Markus lohdutti murtunutta Annea

Big Brother tiedottaa: Annea ja Markusta puhutettu "suutempusta"

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Jonna A

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.