Anne nimeämisistä: Ensimmäisen kerran helppo

21.09.2012 15:10

Pesän uumenissa pohdittiin aiemmin samana päivänä suoritettuja nimeämisiä. Annelle suoritus oli ollut helppo, ja Irina puolestaan oli vasta nimeämisten aikaan tajunnut, ettei hänellä ollut nimeämisoikeutta.

Anne ja Irina olivat vetäytyneet pesään keskustelemaan. Kaksikon puheenaiheena olivat nimeämiset, jotka oli aiemmin samana päivänä suoritettu. Vain nimeämisoikeuskilpailun voittanut sininen joukkue oli saanut nimetä.

– Nyt se nimeäminen on tehty, Irina totesi.

– Ensimmäisen kerran helppo, tosi helppo, Anne tokaisi välittömästi.

Nainen kertoi, ettei hänen ollut nimetessään tarvinnut miettiä hetkeäkään. Irina, joka kuului pinkkiin joukkueeseen, kertoi vasta nimeämisten aikaan tajunneensa, ettei hänen joukkueensa saanut nimetä.

– Nyt tuntuu voitolta, että saa äänestää, Anne pohti.

– Siel voi kyl hajonta olla ihan mitä vaan, nainen jatkoi ja viittasi asukkaiden suureen lukumäärään ja nimeämispisteiden jakautumiseen.

Irina jätti kohtalonsa muiden käsiin

Irina oli hetkeä aiemmin saanut Big Brotherilta rangaistuksen aiemmasta käyttäytymisestään bileissä. Nainen oli rangaistukseksi saanut kolme ylimääräistä nimeämispistettä, jotka lisättiin hänen muilta asukkailta mahdollisesti saamiinsa nimeämispisteisiin.

Anne ei uskonut, että Irina olisi kolmella pisteellään häätöäänestyksessä, eikä hän myöskään uskonut naiselle annetun muutenkaan pisteitä asukkaiden toimesta.

Seuraavaksi naiset arvailivat, moniko asukas joutuisi häätöäänestykseen. Anne arveli, että tämä riippuisi täysin nimeämispisteiden määrästä ja jakaumasta.

– Minä jätän viisaampien käsiin kohtaloni, Irina summasi.

Kaksikko jatkoi aiheen spekulointia vielä tovin, kunnes Ira saapui pesään ja aiheeksi nousi muiden BB-talon asukkaiden käyttäytyminen. Pesässä ruodittavaksi joutui muun muassa Iida, josta kolmikolla oli melko rankkoja mielipiteitä.

Mitä sanottavaa naiskolmikolla oli Iidasta? Katso video!

Häätöäänestys on käynnissä, he ovat häätöuhan alla

Irinan rangaistus hiljensi asukkaat

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Irina, pesä

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.