Anne palasi yllättäen BB-taloon – asukkaat hyppivät riemusta!

28.11.2012 19:38

Asukkaiden keskiviikkoilta sai erikoisen käänteen, kun olohuoneeseen asteli viidentenä BB-talosta häädetty Anne. Nainen kertoi muille, että oli tullut kilpailemaan voitosta, vaikka todellisuudessa näin ei ollut.

BB-talossa vietettiin Markuksen iltapäivää. Teija, Iida ja Jouko oleskelivat keittiönpöydän äärellä niitä näitä rupatellen, ja Markus oli juuri aloittanut Tean hieronnan, kun olohuoneen häätöovi avautui yhtäkkiä. Sisään asteli kuudennella viikolla häädetty Anne.

– Anne! kirkuivat asukkaat tutun hahmon tunnistettuaan.

Porukka pomppasi välittömästi pystyyn ja syöksyi tervehtimään taloon yllättäen saapunutta Annea. Kukaan ei pystynyt muodostamaan pidempiä lauseita, kun jokainen vuoron perään vain kiljahteli innokkaasti, eikä selkeästi ollut uskoa näkemäänsä.

Anne huijasi olevansa jälleen virallinen asukas

Asukkaat kyselivät Annelta tämän saapumisesta, mutta nainen ilmoitti vain salaperäisesti kaiken selviävän pian. Isoveli kokosikin hetken kuluttua asukkaat sohville, ja Anne haki kirjeen postilaatikosta ja asteli sohvaryhmän eteen.

– Ootteks te valmiita? Anne kysyi kuoren avattuaan.

Asukkaat odottivat jännittyneinä, mitä tuleman piti. Anne luki kirjeestä, että hänet oli häädetty talosta viikolla kuusi, mutta että nyt oli aika palata.

– Tästä hetkestä lähtien minä, Anne, olen jälleen Big Brother-talon virallinen asukas, Anne luki paperista.

Todellisuudessa Anne ei ollut palannut asukkaaksi taloon, vaan hän oli pelkästään vierailulla, mutta tätä ei asukkaille vielä kerrottu. Teija pomppasi pystyyn kuullessaan, että Anne olisi palannut lopullisesti.

Kirjeessä muistutettiin, että ulkomaailmasta kyseleminen laskettaisi sääntörikkeeksi, jonka vuoksi seteliseinältä heitettäisi yksi rahalappunen Kankkulan kaivoon.

– Big Brother on päättänyt, että täysivaltaisena asukkaana minulla on mahdollisuus myös koko Big Brother -kilpailun voittoon, luki Anne paperista oikeasti paikkaansapitämättömän lauseen.

Kaikki muutkin asukkaat riemuitsivat, eikä kukaan ainakaan näyttänyt harmitustaan uudesta kilpakumppanista.

Kaikki taputtivat Annelle vielä lopuksi innoissaan, ja olohuoneessa nähtiin pitkä ja onnellinen ryhmähalaus, ennen kuin asukkaat vihdoin pääsivät jutustelemaan pitkästä aikaa kohtaamansa Annen kanssa.

Tämän kirjeen Anne luki asukkaille

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Teija, kohokohdat

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.