Anne paljasti yön tapahtumat, naiset paheksuivat Janitaa

12.09.2012 10:33

Aamulla tehtäväalueelle palannut Anne kertoi muille naisille yön tapahtumista. Janitan käytös herätti kuulijoissa paheksuntaa.

Big Brother oli passittanut kuningaskunnan palvelusväen takaisin alamaisten joukkoon tehtäväalueelle. Juhlimisesta väsähtäneet Sarah, Anne ja Katarina palasivat heikkokuntoisina leiritulelle, jossa osa alamaisnaisista oli ollut kipinävuorossa läpi yön.

Anne, joka oli viettänyt railakasta iltaa ja yötä, kertoi muille naisille talon öisistä tapahtumista. Hän paljasti Janitan lähennelleen Joukoa rutkasti. Tämä herätti naisissa kauhistelua, erityisesti naiset pohtivat, miltä Janitan kihlatusta mahtoi tuntua. Anne tiesi kertoa, että Janita oli yöllä sanonut, että hän ei ollut enää kihloissa. Iidan mielestä Janita oli puhunut humalassa asioita, jotka eivät välttämättä pidä seuraavana päivänä paikkansa.

Anne kertoi Joukon kieltäytyneen fiksusti Janitan ehdotuksista.

– Se sanoi, että kiitos ei, hän voi halii sinuu, ja vaikka pussailla ja nukkuakin sun vieressä, mutta se on siinä, Anne kertasi.

– Näkyi kyl kui vaikeeks meni nainen (Janita), Anne puhahti.

Iida kehui Annen uskaliasta tempausta

Anne oli aikaisemmin kertonut tehtäväalueen naisille, että hän oli viettänyt muutaman kuuman hetken Markuksen kanssa talon porealtaassa. Anne oli omien sanojensa mukaan nuolaissut Markuksen kiveksiä muiden yllyttämänä. Nyt nainen hymähteli ajatukselle, ja muitakin naurattivat Annen kokemukset. Iida yritti parhaan kykynsä mukaan lohduttaa Annea, jolle saattoi hiipiä pieni morkkis.

– Sama ku olisit leukaa lipassu, Jonna I hymähti.

– Onhan ne maailmanennätys pallit, että harva niitä pääsee lipomaan, Iida huomautti.

– Ja puhtaatkin oli, kun paljussa lillu, Jonna I muistutti.

Naiset kehuivat Annen rautaista palvelusväen asennetta. Sen sijaan Janitan käytös herätti jatkokeskustelua. Naisten mielestä Janita oli omasta mielestään jo mokannut niin paljon, että oli katsonut parhaaksi kertoa muille purkaneensa kihlauksensa.

– Se on feikki koko tapaus, ihan fuulaa, Irina pamautti.

Keskustelu yön tapahtumista jatkui leiritulella, kun Anne paljasteli asioita yön bileistä.

Anne tunki naamansa Markuksen haaroihin, katso kuvat villeistä allasbileistä

Jouko sai Sarahilta kiihkeän käsittelyn, katso video!

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Iida

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.