Anne raivoissaan Tomille: Ei nuku mun vieressä!

06.10.2012 09:21

Annea kiukutti Tomin hänelle antamat nimeämispisteet. Hän uskoi Tomin päätöksen takana olleen Iida.

BB-talossa vietettiin 1990-luvun mukaisia juhlia. Vuosikymmenen suurimmat hitit saivat asukkaat tanssimaan villisti kirpeässä syysyössä. Iloisten tunnelmien lisäksi talossa herätti kränään nimeämispisteet, joista uuden säännön mukaan sai puhua julkisesti siinä vaiheessa, kun kaikki asukkaat olivat ne antaneet. Big Brother oli aikaisemmin kertonut, että Anne, Teija ja Iida olivat häätöäänestyksessä. Annelle oli myös selvinnyt se, että Tomi oli antanut hänelle nimeämispisteitä ja käyttänyt kaiken lisäksi vielä lisäpisteitä.

Aikaisemmin Anne ja Tomi olivat keskustelleen asiasta pesässä. Annen mielestä Tomi rikkoi heidän keskinäisen sopimuksen. Tomi puolestaan oli sanonut syyksi Annen tupakanpolton ja sen kuinka tämä muuttui, kun tupakkaa ei voinut saada. Anne ei Tomi selityksiä niellyt, vaan kuvitteli Iidan vaikuttaneen Tomin ajatuksiin ja päätöksiin.

Keskusteltuaan uudelleen Tomin kanssa, Anne suhahti tupakkapaikalle, jonne sai seurakseen Teijan. Anne purki sydäntään luottoasuinkaverilleen. Annen mielestä Tomin perusteet olivat olleet heppoisia antaa hänelle nimeämispisteitä.

– Tomi ei todellakaan ole noin fiksu, Anna pauhasi.

Teija ei aluksi halunnut osallistua keskusteluun millään tavalla, koska hänen mielestään Anne oli humalassa. Anne sai kuitenkin Teijan avaamaan sanaisen arkkunsa, sillä toista mahdollisuutta heille ei välttämättä tulisi.

– Ne on tehny diilin, niin ku me puhuttiin, Teija paljasti lopulta.

– Siellä on Johanna, Iida ja Tomi vai? Anne varmisti Teijalta.

– Voi v*ttu, ja toi v*tun jätkä ei nuku mun vieressä! Anne karjui pihan halki.

Teija yritti rauhoitella Annea ja muistutti, että Tommi oli tulossa nukkumaan Annen viereen ja Tomin piti siirtyä pois. Anne jatkoi tästä huolimatta meuhaamistaan.

– Anna olla, herranen aika, että pitää käyttäytyä itte kenenkin, Teija paheksui Annen tunteenpurkausta.

– Mul on se että että mää pystyn luottamaan ihmisen sanaan, ei Tomi tee noin p*skasti mulle ja sulle, Anne jatkoi kuvitellen, että Tomi oli nimennyt myös Teijan.

Teija joutui kuitenkin korjaamaan Annen väärän käsityksen. Anne vaikutti erittäin tuohtuneelta kuultuaan yllättävältä vaikuttavan tiedon.

– Se ei muuta tätä tilannetta, vaikka oisit kuinka vihainen tahansa, Teija muistutti.

– Rakit räkyttää, karavaani kulkee, Teija lohdutti.

Annen tuohtumus ei kuitenkaan näyttänyt laantumisen merkkejä, vaan sysäsi edelleen Tomin käytöksen syyt Iidan niskoille. Tupakkapaikalla saapuneet Jouko ja Markus rauhoittelivat kiihtynyttä Annea edelleen. Keskustelu ajautui pikku hiljaa uusille urille, vaikka Anne uhosikin seuraavaksi siirtyä keskustelemaan Iidan kanssa polttavasta aiheesta.

Anne loukkaantui Tomille: Sä rikoit meidän sopimuksen!

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Teija, riidat, Tomi

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.