Anne toiveikkaana: Uusia miehiä taloon

16.09.2012 15:58

Tyynyttömyydestä kärsineet Teija, Irina ja Anne saivat tyynynsä takaisin lakananvaihdon yhteydessä. Anne nautti tyynyistä täysin rinnoin talon sohvalla.

Asukkaat patistettiin Leinan johdolla lakananvaihtopuuhiin. Varastohuoneesta löytyi naisten riemuksi lakanoiden lisäksi myös paljon kaivatut tyynyt.

Anne, Irina ja Teija olivat edellisenä sunnuntaina menettäneet tyynynsä Katarinan aiheuttaman rangaistuksen vuoksi. Katarina oli vastoin sääntöjä laittanut nimeämisoikeusjoukkueisiin liittyvän rannetunnuksen nilkkansa. Tämän vuoksi Isoveli oli rankaissut talon vanhempia naisia viemällä heidän tyynynsä.

Teija oli valittanut asiasta useaan otteeseen ja saanut Isoveljeltä aiheen tiimoilta myös monta sääntörikkomuskuulutusta. Edellisenä yönä Teija oli kyynelehtinyt tyynyn puuttumisen vuoksi.

Leina, Teija, Katarina, Ira ja Irina lähtivät vaihtamaan lakanoita. Tea kokkasi Johannan kanssa keittiössä ja Iida oli miesten kanssa pihalla ottamassa aurinkoa. Anne nappasi tyynynsä ja kolme lisää, ja meni löhöämään olohuoneen sohvalle.

– Mä haluan sit sellaset, jossa on tähtikuvioita, Anne heitti ironisesti lakanoiden vaihtajille matkien luovuttanutta Janitaa.

– Et oo tosissas! Teija nauroi.

Anne: Pienet asiat tekevät onnelliseksi

Anne pötkötti sohvalla nauttien tyynyn tuomasta nautinnosta.

– Voi rakas tyyny missä sinä olet ollut näin monta päivää! Anne ihasteli.

– Oliko niissä nimet? Markus kysäisi.

Anne sanoi, ettei tyynyissä ollut erikseen nimiä, mutta pehmike toi naiselle mielihyvää.

– Pienet asia asiat tekevät mut onnelliseks. Esimerkiksi yks hyvä kappale, tyyny, aamusauhut, kuppi kahvia…, Anne selvitti.

– Giguli? Markus ehdotti.

– Ei, se meni ohi jo tänä sunnuntaina! Mä luotan siihen, että veikka tuo tänne tänään miehiä, Anne mietti.

Anne muisteli talossa edellisenä iltana vieraillutta Top Chef –voittajaa Akselia. Anne muisteli Teijan kysyneen mieheltä, seurusteliko tämä, ja muutkin talon naiset olivat käyneet mieheen kuumana.

– Akselilla olis ollut hoijeltavaa yhelle illalle, Markus nauroi ja kaivautui Annen kanssa saman peiton alle.

Tommi mokasi: Ankara rangaistus naisille

Naiset menivät sekaisin huippukokista!

(Sub)

Uutisaiheet: rangaistukset, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.