Anne uskoi: Joukolla ja Johannalla on sutinaa

30.09.2012 08:31

BB-talon suuressa makuuhuoneessa juoruiltiin illalla talossa kuhisevista parisuhteista. Tommin uskottiin haluavan eroon Sarahista ja Joukon ja Johannan välillä epäiltiin tapahtuneen jonkinasteista kuhertelua.

Teija ja Anne olivat juoruilleen kahdestaan suuressa makuuhuoneessa. Kaksikko oli jutellut muun muassa Markuksen auervaara-touhuista. Sittemmin puhe oli kääntynyt Tommiin ja Sarahiin. Tea liittyi naiskaksikon seuraan ja halusi tietää, mistä oli puhe.

Teija kysäisi Tealta, oliko tämä huomannut Tommin kyllästyneen kainalossaan nyhräävään Sarahiin.

– Mä oon kattonut ihan samaa, Tea myönsi.

Teija kertoi Tommin hakeutuneen bileissä hänen kainaloonsa halailemaan ja Tea kertoi myöskin viihtyneen Tommin seurassa jutellen. Teijaa ja Annea kiinnosti, mistä Tea ja Tommi olivat jutelleen.

– Puolin ja toisin sanottiin, että ei olla hirveästi rakastettu toisiamme. Kaikesta semmoisesta, että kun on mennyt sukset ristiin. Kyllä toi muutti mielipiteitä positiivisempaan suuntaan, Tea jutteli.

Asukkaat komennettiin vaihtamaan paristot mikrofoneihinsa ja naisten juorukerhon piti keskeyttää palaverinsa hetkeksi. Paristojen vaihdon jälkeen naiset palasivat makuuhuoneeseen jatkamaan juttelua.

Tyttöjen juttuja

Anne käänsi puheen Joukoon ja Johannaan ja heidän käyttäytymiseensä perjantaisissa juhlissa.

– Mulla on vähän sellainen olo, että vessassa tai päiväkirjahuoneessa on ollut jotain kismailuhässäkkää, jotain on tapahtunut, Anne uskoi.

Teija sanoi nähneensä perjantaina Joukon ja Johannan tulleen yhdessä päiväkirjahuoneesta. Johannan vaatetus oli aiheuttanut Teijassa kummastusta.

– Se oli aivan v**un rivo, Jouko piti sen tissiliivejä ylhäällä, Teija selitti.

Tea ei pysynyt ihan kärryillä, kenestä puhuttiin mutta makkarissa alkoi käydä sellainen ihmisvirta, etteivät Anne ja Teija saaneet sanottua muiden kuulematta asioitaan.

– Eihän tää oo kuiskuttelua, Teija nauroi kun yritti supista Tealle, kenestä oikein puhuttiin.

Makuuhuoneeseen kömpinyttä Tommia kiinnosti, mistä naiset puhuivat.

– Tyttöjen juttuja, Anne räkätti.

Teija, Tea ja Anne päättivät lähteä tupakkapaikalle jatkamaan keskusteluaan.

Jouko ja Johanna sekoilivat päiväkirjahuoneessa, katso video

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Teija, Tea

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.