Anne yllätti itsensäkin nimeämispisteillään

03.10.2012 14:40

Kun tuli Annen vuoro nimetä, päätti hän käyttää kaikki kolme lisänimeämispistettään. Kaksi asukasta sai Annelta yhteensä kuusi nimeämispistettä.

BB-talossa oli käynnissä nimeämiset. Aiemmin päivällä Tea oli käynyt antamassa pisteensä, ja nyt oli Annen vuoro. Nainen ilmoitti patiolla muille käyttävänsä kaikki lisänimeämispisteensä, ja niin hän nappasikin naulakosta kolme lisäpisteitä merkitsevää laattaa mukaansa. Asukkaat olivat saaneet aiemmin samalla viikolla kukin käyttöönsä kolme lisänimeämispistettä, jotka sai käyttää niin halutessaan.

Päiväkirjahuoneessa Annea muistutettiin nimeämiskäytännöstä, minkä jälkeen oli aika kertoa, kenelle hän pisteensä antaisi.

– Annan kaks pistettä Jonna A:lle, Anne aloitti.

Anne pohti Jonna A:n muuttuneen paljon siitä, minkälaisen kuvan hän oli itsestään antanut aluksi. Nainen totesi, ettei olisi ikinä uskonut näkevänsä päivää, jolloin nimeäisi Jonna A:n. Anne kuvaili nimeämänsä vaaleaverikön olevan ihana, kiltti ja kannustava, mutta ilmoitti tämän "armeijatouhun" menevän liian pitkälle.

– Jokanen tääl tekee omien rajojensa mukaan, Anne tokaisi.

Annea otti myös päähän Jonna A:n tupakasta kinaaminen sekä pieniin asioihin puuttuminen. Anne pohti, että Jonna A teki mielestään aina kaiken muita paremmin. Lisäksi Anne kuvaili Jonna A:n tekevän kaiken täysillä ja vielä vähän päällekin.

Kenelle menivät Annen loput pisteet?

Yhden pisteen Anne antoi Iidalle. Iidan käytös edellisenä iltana nuotion äärellä oli vaikuttanut siihen, ettei Anne antanut naiselle kahta pistettä, kuten oli ilmeisesti aluksi ajatellut. Annea ärsytti yhä Iidan puuttuminen joka asiaan.

– Hänel on se viimeinen sana sanottavana, Anne summasi.

Lisäksi Anne halusi käyttää kaikki kolme lisänimeämispistettään. Nainen antoi vielä kaksi pistettä Jonna A:lle ja yhden pisteen Iidalle. Näin ollen Jonna A sai Annelta kokonaisuudessaan neljä pistettä ja Iida kaksi pistettä.

Anne nimeää, katso video!

Nimeämiset jatkuivat – Tea ei käyttänyt lisäpisteitään

Kuka nimesi ja kenet? Katso nimeämispisteet ja -perustelut

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Iida, Jonna A, nimeämiset

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.