Annea kiukutti valehäädettyjen erikoisasema

16.09.2012 19:51

Nimeämispisteiden antaminen herätti keskustelua Annen ja Irinan välillä. Anne ei pitänyt siitä, ettei ensimmäisellä viikolla valehäädettyä kolmikkoa voinut nimetä, kun taas Irinan mielestä kuluvalla viikolla nimeäminen oli ollut hänelle helppoa.

Anne ja Irina olivat sauhutelleet kaksin tupakkapaikalla ja jäivät vielä jakamaan ajatuksiaan pihamaalle. Asukkaat eivät vielä tienneet, ketkä heistä olivat häätöäänestyksessä, ja kuka joutuisi jättämään BB-talon illalla.

Annea kismitti se, että ensimmäisellä viikolla valehäädetyt Iida, Johanna ja Sarah olivat turvassa nimeämisiltä jo toista viikkoa. Naisen mielestä kolmikon erityisoikeus ei ollut perusteltua.

– Miks ihmeessä, se oli heidän tehtävä, pohti Anne ja laskeskeli naisten asuneen tehtäväalueella kolmesta neljään päivää.

Irina puolestaan totesi mielestään nimeämispisteiden antamisen olleen ensimmäistä kertaa helppoa. Annekin pohti, että nimeäminen oli paljon helpompaa tehdä päiväkirjahuoneessa kuin julkisesti.

Irina kertoi luottavansa yleiseen hyvään ja oikeudenmukaisuuteen, mutta mietti kuitenkin, oliko tämä häneltä liiallista sinisilmäisyyttä.

Myöhemmin kaksikko otti aiheekseen Katarinan. Anne totesi, ettei Katarina ollut varsinaisesti tehnyt hänelle mitään, mutta naista ärsytti silti kovasti vaaleaverikön jatkuva nukkuminen ja porukasta pois jättäytyminen.

Myös Iidan toiminta vihastutti Annea, sillä hänen mukaansa Iida meni sieltä, missä aita oli matalin. Irina oli samoilla linjoilla, ja hänen mielestään Iidan käytös oli varsinkin edellisen illan grillijuhlissa mennyt överiksi talossa vierailleen huippukokki Akseli Herlevin silmien edessä. Naiskaksikkoa otti päähän Iidan yliaktiivisuus ja jopa liiallinen osallistuminen tehtäviin.

Jännittävä sunnuntai puhutti asukkaita

Asukkaat miettivät: Mikä on Irinan rangaistus?

BB Talk Showssa tänään: Kuka neljästä naisesta häädetään?

(Sub)

Uutisaiheet: Irina, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.