Annen hulvaton kosto: Jouko kermassa! Katso video

21.09.2012 08:01

Jouko ruiskautti Annen päälle kermavaahtoa. Anne ei suinkaan jäänyt ihmettelemään tapahtunutta, vaan antoi Joukon maistaa omaa lääkettään.

BB-talossa vietettiin hyväntuulista alkuyötä. Ne asukkaat, jotka olivat vielä hereillä, viettivät aikaa olohuoneessa. Jouko liikuskeli levottoman oloisena ympäri keittiötä ja kävi välillä kuulostelemassa pesän suulla, sillä Tommi ja Sarah olivat sujahtaneet sinne kaksin.

Joukolla oli kädessään myös painepulloon pakattua kermavaahtoa. Anne ja Teija istuivat sohvaryhmän toisessa päässä, kun Jouko kulki heidän ohi ja pursotti vaahtoa Annen rintojen väliin. Tempaus sai aikaan raikuvaa naurua asukkaiden keskuudessa. Anne puolestaan nousi ylös ja tomerasti lähti Joukon perään.

– V**tu mä otan anjovista, Anne uhkaili, mikä sai Jouko hetkeksi huolestumaan.

Teijan mielestä anjovis ei sopinut "kostoaineeksi", sillä ruualla ei hänen mielestään saanut leikkiä. Anne sai kuitenkin kermavaahtopullon Joukolta ja käskytti miestä napakasti:

– Maate siihen, selälleen, Anne komensi Joukoa ja mies teki työtä käskettyä.

Muut asukkaat seurasivat tilannetta naureskellen ja kutsuivat Annea leikkisästi dominaksi. Tomi puolestaan muistutti Annea siitä, että tämä oli hänen "vaimonsa". Muiden mielestä Jouko antautui tilanteeseen liiankin helposti, ja Anne päätti varmuuden vuoksi vielä varmistaa miehen halukkuuden tilanteeseen:

– Sää olet nyt täysissä sielun ja ruumiin voimin mukana tässä, oothan? hän kysyi Joukolta, joka antoi myöntävän vastauksen.

Muiden kannustaessa ympärillä, Anne pursotti Joukon päälle runsaan kermakuorrutuksen. Mutta mitä sitten tapahtui? Katso video!

Tea villiintyi toivebiisistään, katso video

Tätä et nähnyt ohjelmassa: Jouko harkitsi Salatut elämät -tatuointia

(Sub)

Uutisaiheet: Jouko, Anne

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.