BB-voittaja Teija: Talossa oli yllättävän paljon vaikeampaa kuin uskoin

03.12.2012 16:08

Vuoden 2012 Big Brotherin voitti Teija. Nainen oli osannut odottaa, että talossa on rankkaa. Tunteitaan puhumalla tuulettanut nainen ei katunut sanomisiaan.

Vuoden 2012 Big Brotherin voitti Teija. Finaalin jälkeisenä yönä nainen oli nukkunut tunnin.

– Fiilikset on aika sekavat, mutta onnelliset. Olen onnellinen, että voitin.

Voitto oli tullut Teijan mukaan "puskista". Naisen mukaan talossa oli ajateltu, että voitto voisi mennä kenelle vain.

– Mä veikkasin Joukoa, kun se on ollut sellainen meidän viihdyttäjä tuolla BB-talossa, saanut meidän nauramaan, Teija kertoi.

Teija pohti voittaneensa ehkä siksi, että oli hyvissä ajoin päättänyt, ettei hänen tarvitse miellyttää kaikkia.

– Itseäni mun ei tässä vaiheessa elämää kannata lähteä muuttamaan. Näillä mennään.

Voittorajoilla Teija halusi paitsi hankkia mökille puuceen, myös tehdä pienen reissun. Teijan poika saisi valita kohteen.

Iidan kanssa voitosta kisaaminen nauratti

Voitosta kisasivat viime metreillä Teija ja Iida. Kaksikko oli ollut koko BB-kauden ajan napit vastakkain ja Iida oli ärsyttänyt Teijaa.

– Meitä nauratti se, että just me. Kun meidän välit on olleet, kuten yksissä nimeämisissä sanottiin, erittäin asialliset, Teija totesi hymyillen.

Talossa oli alkukaudella Teijan lisäksi myös muita "vanhempia" naisia, jotka puhuivat usein talon nuoremmista asukkaista selän takana. Teija myöntää selän takana puhumisen.

– En itse asiassa edes muista, mitä kaikkea pahaa puhuttiin. Muistan, että meitä ärsytti sellainen vapaaherrattaren rooli, mikä näillä nuoremmilla oli, Teija mietti.

Teijan mukaan nuorempien aika oli talossa mennyt hiusten laittamiseen ja miesten huomiosta kisaamiseen. Nainen tunnusti, että asioista tuli marmatettua useampaan otteeseen.

– En mä oikeastaan kadu niistä sanoista yhtään mitään.

Teija kertoi ymmärtäneensä, että kaikki talossa ulos päästetys sanomiset näkyvät ulkomaailmaan. Nainen kertoi purkavansa mieltään sanallisesti myös ulkomaailmassa, muttei halunnut loukata ketään syvästi.

Juonittelulla talo mukavaksi paikaksi olla

Teija juonitteli talossa paljon ja yritti muodostaa nimeämisporukoita muiden asukkaiden kanssa. Nainen kertoi halunneensa pitää talon kivana paikkana olla.

– Se taktiikka oli se, että kenen kansa halua talossa olla. Ei niinkään se, että voittais, Teija mietti.

Teija menetti useat itselleen läheiset asukkaat, kuten Iran ja Annen, jo BB-kauden alkumetreillä. Miten hän selvisi talossa nuorempien keskellä?

– Oon mieleltäni onneksi aika nuorekas. En kokenut olevani kamalan paljon vanhempi. Ehkä oon ikuisesti lapsellinen, Teija heitti.

Nainen kertoi kuitenkin ajoittain ihmetelleensä esimerkiksi sitä, kun asukkaat vaikeroivat musiikin perään.

– Sitä meni virran mukana, poikien ja tyttöjen mukana. Ei ne mua hirveästi mummotelleet, Teija pohti.

Teija kauhujen illasta: Tajusihan sitä, että tää on pelleilyä

Katsojien mieleen jäi elävästi Älkää huomioiko outouksia -viikkotehtävän "kauhujen ilta", jolloin muut asukkaat viettivät aikaa esimerkiksi pesässä ja päiväkirjahuoneessa Teijan joutuessa yksin kauhumummon ja -papan pelottelemaksi. Pelkäsikö hän todella oikeasti?

– No pelkäsin! Se on niin spooky talo, ettei mitään rajaa. Yhtäkkiä häviää kaikki ihmset, Teija kuvaili.

– Tajusihan sitä, että tää on pelleilyä, mutta se meni jotenkin yli. Siitä se läsähti se hopeamitali varmaan, kun ei saanut reagoida, hän muisteli viikkotehtävää.

Teijan kauhujen ilta voitti kauden Best of -gaalassa hauskimman hetken palkinnon. Vaikka kauhumummon kanssa oleminen ei ollutkaan sillä hetkellä hauskaa, Teijan mukaan pätkän katsominen jälkeenpäin gaalailtana oli jo melko hauskaa.

Teija: Arkihan on mukavaa!

Teija aikoi pitää yhteyttä joihinkin asukkaisiin.

– Esimerkiks Pia on sellainen, että hän lähti niin aikaisin, etten ehtinyt tutustuakaan. Pyrin kyllä, että voin tutustua uudelleen, Teija mietti asukastovereitaan.

Teijan mukaan BB-julkisuus ei ollut hänelle iso itseisarvo. Teija ei halunnut lehtien palstoille. Taloon hän lähti kokemuksia hakemaan.

– Tää on kyllä semmoinen kokemus, että sen kokee vain BB.talossa, ei missään muualla.

Talossa oli pitkälti sellaista kuin Teija oli odottanut.

– Se antoi voimia kantaa loppuun asti, kun tiesin, ettei se helppoa ole. Mutta se oli yllättävän paljon vaikeampi leiri kuin uskoin. Hienosti jaksoin kuitenkin kaikki.

Ihmisten lähteminen talosta oli Teijan mukaan aina rankkaa.

– Se tuntui yllättävän lopulliselta, vaikka järki sanoi, että kyllähän mä näen ne ihmiset vielä. Ne tunteet on siellä sata lasissa, Teija pohti taloelämää.

Nyt Teija odotti paluuta omaan kotiin jouluhössötyksen pariin.

– Arkihan on mukavaa. Arki pitää ihmisen järjissään. Siihen pitää ihmisen palata, Teija sanaili.

Katso Teijan haastatteluvideo!

(Sub)

Uutisaiheet: Teija

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.