Iida ja Tomi äimistelivät Annen reaktiota

06.10.2012 11:20

Tomi ja Iida äimistelivät Annen käytöstä. Anne oli arvostellut molempia kovasanaisesti sen jälkeen kun oli kuullut Tomin antaneen hänelle nimeämispisteitä.

Iida ja Tomi saivat kuulla kunniansa Annelta. Kaikki oli lähtenyt siitä, kun Tomi oli kertonut Annelle antaneensa nimeämispisteitä tälle. Kaiken lisäksi Anne oli nyt häätöäänestyksessä. Anne mielestä Tomin mielipiteitä oli johdatellut Iida. Annen mielestä Tomi oli myös sanonut, että Tomi, Iida ja Johanna olivat muodostaneet jonkinlaisen joukkueen.

– Mä en oo puhunu Johannasta ja Iidasta yhtään mitään, mä oon ite tehnyt kaikki päätökset, Tomi puolustautui.

– Mutta tässä nähtiin, luojan kiitos, että sä et oo sanojes mittanen mies, et kenenkään meidän mielestä! Anne pamautti Tomille.

– Okei, okei, sit mä en oo, Tomi huokasi syvään.

Anne jatkoi ruokapöydän päässä mesoamista vielä tovin, ja ilmoitti muun muassa sanovansa asiat suoraan eikä välttämättä kokisi seuraavanakaan päivänä tarvetta pyytää keneltäkään anteeksi. Tämän jälkeen hän pyrhälsi tupakkapaikalle. Ruokapöydän ääressä vallitsi kiusaantunut tunnelma, ja asukkaat siirtyivät pikku hiljaa muualle.

– Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, Iida sanoi lohdutuksen sanoja Tomille, joka oli menossa kylpyhuoneeseen.

Jonna A halasi Iidaa ja toivoi, ettei tällä olisi huono fiilis Annen sanoista. Iida ei omien sanojensa mukaan tuntenut oloaan huonoksi, vaan pikemminkin surulliseksi siitä, että Anne ajatteli asukkaista sellaisella tavalla. Jonna A myönsi, että tilanne oli tullut hänelle yllätyksenä, mutta ei myöskään halunnut sekaantua siihen sen enempää.

– Täyttä p*skaa, kylpyhuoneesta palannut Tomi sanoi.

– Annella sitten vaan vähän flippaa, Iida totesi.

Tomi kertoi samalla, että oli tulossa pieneen makuuhuoneeseen nukkumaan. Hän kertoi, että Tommi oli menossa Annen viereen nukkumaan ja tämä asia sopi hänelle oikein hyvin. Tomi sanoi olevansa pahoillaan siitä, miten Anne oli vetänyt Iidan ja Johannan mukaan Tomin ja Annen väliseen riitaan.

– Se on lähinnä loukkaavaa sua kohtaan, Iida sanoi.

Kaksikko pui asiaa vielä tovin, kunnes jutustelu lopahti, kun bileiden jälkiä alettiin siivota.

Anne Iidalle: Sä pystyt myrkyttämään kaikkien mielen

Anne raivoissaan Tomille: Ei nuku mun vieressä!

Anne loukkaantui Tomille: Sä rikoit meidän sopimuksen!

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Iida, Tomi, riidat, bileet

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.