Iidan ja Annen näkemyserot kärjistyivät riidaksi

30.09.2012 18:10

Iida kuuli Annen sanat keittiöön ja tuli makuuhuoneeseen kertomaan pahastuneensa niistä. Anne puolestaan selitti sanojensa merkityksen ihan toisenlaiseksi.

BB-talossa vietettiin rentoa iltapäivää. Asukkaat valmistautuivat pikkuhiljaa illan suoraa Talk Show:ta varten. Asukkaita oli puhuttanut tupakointi ja tupakkatuotteiden puute pitkin iltapäivää. Erityisesti Anne vaikutti olevan tupakanpuutteessa. Aikaisemmin hän oli huudellut keittiössä olleen Iidan kanssa tupakasta. Perjantai-illan bileissä asukkaat olivat jakaneet tupakat tasan keskenään ja Iida oli lopulta heittänyt oman osuutensa roskiin, koska ei ollut halunnut antaa paheksumiaan tupakoita muille asukkaille.

Anne oli turhautuneena huutanut tyynyään vasten ja salaperäisesti toivonut, että kello olisi jo puoli yksitoista. Hetken kuluttua Iida saapui makuuhuoneeseen ja esitti Annelle tiukan kysymyksen:

– Senkö takia saisin lähteä, kun olen tehnyt tupakeillani mitä haluan? hän kysyi.

– Ei, vaan mun mielestä on typerää se, että me ollaan kerjätty sitä (tupakkaa) monta päivää, Anne vastasi.

Annen mielestä oli käsittämätöntä se, että Iida ei ollut antanut tupakoitaan niille asukkaille, jotka niitä olisivat tarvinneet. Iida pysyi lujasti kannassaan että, tupakointi oli hänestä huono tapa ja hän ei tekisi mitään edesauttaakseen muiden tupakointia.

– Mä arvostan elämää oikeesti niin paljon, että mä en missään nimessä kenellekään teille antaisi tupakkaa, Iida selitti.

Annen mielestä Iidan olisi pitänyt viedä tupakat ennemminkin päiväkirjahuoneeseen kuin laittaa roskikseen. Iida puolestaan kertoi mieluummin tuhoavansa ne kokonaan, mutta Anne ei uskonut Iidan pystyvän vaikuttamaan tupakanvastaisuudellaan muiden mielipiteisiin.

– Emmä ole kauheen mielissäni, jos mä kuulen tonne kommentin, että sen takia olisi parempi että mä lähden täältä, Iida sanoi uudelleen.

– Olenko mää sanonut niin!? Anne kivahti.

Iida kertoi kuullensa kaksikon edellisen keskustelun yhteydessä Annen toivoneen, että kello olisi jo puoli yksitoista illalla ja kuvitelleen sen tarkoittaneen sitä, että hän olisi siinä vaiheessa häädetty talossa.

– Sehän voi tarkottaa v*ttu ihan mitä vaan! Että oispa kello jo sen verran, ettei tarvis näitäkään asioita miettiä! Anne vastasi ärtyneenä.

– No, luin rivienvälistä, ehkä ymmärsin väärin, anteeksi, Iida vastasi.

Kaksikon keskustelu päättyi ja pian Anne lähti terassille yhdessä Teijan ja Jonna A:n kanssa.

Johannaa ärsytti jatkuva puhe tupakasta

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Iida, riidat

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.