Iidan käytös ärsytti Irinaa

16.09.2012 20:17

Irina paljasti Annelle ja Teijalle, mitä oli kuullut Iidan sanovan selkänsä takana edellisenä iltana. Hän kertoi haluavansa selvittää asian Iidan kanssa. Myös Katarinan onneton olemus puhutti naiskolmikkoa, ja Annen mielestä tämän oli aika poistua BB-talosta.

Irina ja Teija keskustelivat tupakkapaikalla illan häädöstä. Asukkailla ei ollut vielä tietoa siitä, ketkä olivat nimettyinä.

– Mä oon aika varma, et mä lähden himaan tänään, Teija huokaisi.

Irina ei ollut samoilla linjoilla, mutta ei saanut Teijan mieltä muuttumaan. Nainen oli varma, että jos kaksi asukasta joutuisi häädetyksi, olisi hän toinen näistä.

Kaksikko ruoti tilannetta vielä hetken, kunnes Anne saapui terassille ja heidän keskustelunsa keskeytyi.

– Onko teil salaisuuksia? Anne huikkasi saaden kielteisen vastauksen.

Pikkuasiat alkoivat ärsyttää

Irinan mieltä kaiversi Iidan käytös. Nainen totesi, että voisi mennä tämän kanssa kaksin päiväkirjahuoneeseen puhumaan ja selvittämään tilannetta. Irina ei mielestään ollut tehnyt Iidalle pahaa, mutta silti tämä oli Irinan mielestä kohdellut häntä epäkohteliaasti. Irina ei heti suostunut kertomaan muille, mistä oli kyse, mutta Anne sai hänet kuitenkin puhumaan asiasta.

Irina kertoi kysyneensä edellisenä iltana BB-talossa vierailleelta huippukokki Akseli Herleviltä, oliko tämä syönyt lehmän utaretta. Hetken kuluttua Irina oli sanojensa mukaan kuullut, kun Iida oli kuiskannut hänen vieressään sanat "lisää tyhmiä kysymyksiä".

Irina muisteli tilannetta, jolloin Iida itse ei ollut erottanut sormisuolaa merisuolasta. Pian kolmikkoa kuitenkin taas nauratti se, miten pienet asiat talossa alkoivatkaan ärsyttämään.

Naiskolmikko epäili: Katarina ei ole onnellinen

Pian puheeksi nousi taas illan häätö. Annen mielestä Katarinan oli jo aika päästä kotiin.

– Ei se oo kovin onnellinen täällä, Teijakin totesi.

– Ja se on väärin muita kohtaan, Anne jatkoi.

Anne oli edellisen illan bileissä ilmoittanut, että lähtisi kotiin, jos Katarinaa ei häädettäisi. Annen mielestä oli väärin, jos talosta joutuisi lähtemään Katarinan sijaan sellainen henkilö, joka halusi olla talossa ja kiinnostui tekemisistä siellä.

Teija kyseli, oliko Katarina ollut mielissään edes Suomen ensimmäisen Top Chefin Akseli Herlevin vierailusta. Annen mukaan Katarina oli vain lähinnä istunut sisällä, kun huippukokki valmisti pihalla ruokaa asukkaille.

Kolmikko ruoti Katarinan ja Iidan käyttäytymistä pihalla vielä tovin, kunnes palasi takaisin sisälle muiden joukkoon.

Annea kiukutti valehäädettyjen erikoisasema

BB Talk Showssa tänään: Kuka neljästä naisesta häädetään?

(Sub)

Uutisaiheet: Irina, Anne, Teija

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.