Isoveli tenttasi Katariinaa – Irina pyysi anteeksi

22.09.2012 19:03

Isoveli halusi tietää, mitä kokkauskilpailun aikana nukkunut Katariina oli ollut kisasta mieltä. Myöhemmin Anne ironisoi Katariinan tapaa kommunikoida – ja Irina pahoitteli omaa äksyä käytöstään.

Isoveli kutsui päiväkirjahuoneeseen kokkauskilpailun voittaneen Siniset-joukkueen jäsenistä Iidan sekä kisan hävinneestä Pinkit-joukkueesta Annen, Iran, Irinan ja joukkueen passiivisimman jäsenen Katariinan. Vain neljä kokkia oli saanut osallistua ruoanvalmistukseen, joten Katariina oli suosiolla vetäytynyt kisan aikana nukkumaan.

Katariina: En ole kisasta mitään mieltä

Isoveli tiedusteli vaaleaveriköltä, mitä mieltä tämä oli kokkauskilpailusta ja olisiko hän halunnut osallistua kokkaamiseen?

– En ole siitä mitään mieltä siitä. Sininen voitti ja…, Katariina muotoili.

Seuraavaksi Isoveli kysyi, oliko hän tyytyväinen joukkueiden panostukseen? Katariina sanoi olleensa, ja vakuutti, että pinkki joukkue oli pärjännyt häviöstään huolimatta hänen mielestään paremmin. Samalla hän veikkasi, ettei itse olisi pärjännyt kokkaussuorituksessa laisinkaan.

Annelta Isoveli puolestaan tiedusteli, miksi hiljattain päiväunilta herätetyt asukkaat ovat olleet päivän mittaan niin väsyneitä? Edellisenä yönä Sarahin ja Tommin lempiminen oli pitänyt osaa asukkaista hereillä, ja Irina oli menettänyt aiemmin päivällä asian vuoksi hermonsa. Anne kuitenkin väisti kysymyksen taitavasti.

– En tiedä, vissiin tekemisen puute vaivaa, hän vastasi.

Anne: Kaikilla on pinna tiukalla

Kun viisikko sai luvan poistua päiväkirjahuoneesta, Anne ja Irina suuntasivat tupakalle. Irina oli aiemmin päivällä kiukutetellut myös kokkauskilpailun häviön myötä. Hän oli muun muassa haukkunut sinisen joukkueen valmistamaa ruokaa p*skanmakuiseksi, ja pahoitteli nyt Annelle, että oli arvostellut kastiketta.

– Ei mua se haitannut. Täällä on kaikilla pinna tiukalla, Anne lohdutteli.

Sitten hän mietti, mikä tarkoitus naisten päiväkirjahuonekäynnillä oli mahtanut olla?

– Saada Katariina puhumaan, ehdotti Irina.

– Oisko ollut yhdeksän sanaa, Anne ironisoi tuhahtaen.

Ira liittyi naisten seuraan tupakkapaikalle, kun taas Jonna A ja I sekä Teija olivat patiolla tiskaamassa. Asukkaat olivat edellisenä päivänä haaveilleet kovasti juhlista, ja sama toive kuului jälleen puheissa.

– Pian on ilta, joten bileiden on pakko alkaa, Jonna I päätti.

Kaksi asukasta poistuvat talosta, tänne historiallinen ostosreissu suuntautuu!

Tomi Isoveljen herätyksestä: Tuleeko tänne sotaveteraaneja?

(Sub)

Uutisaiheet: Irina, Katarina, Anne, päiväkirjahuone

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.