Janita äänestykseen joutumisesta: Olo on helpottunut

09.09.2012 21:38

Asukkaat saivat tietää, ketkä heistä olivat häätöäänestyksessä. Tieto otettiin rauhallisina vastaan. – Voin sanoa, että aika helpottunut olo on, Janita kommentoi.

Asukkaat olivat kokoontuneet sohvalle illan talk show:n ajaksi. Suora lähetys oli hetki sitten alkanut.

– Olette nimenneet seuraavat asukkaat häätöäänestykseen: Janita, Katarina, Pia, Anne, Tea ja Jonna A, Big Brother julisti ja käski nimettyjen siirtyä sohvan keskipaikoille istumaan.

– Tuttu paikka, viime sunnuntainakin keskellä istunut Anne totesi.

Kuusikko siirtyi uusille paikoilleen rauhallisina. Kun uudet paikat oli löydetty ja häätöäänestyksessä olevat asukkaat asettuneet keskimmäisille paikoille, oli aika ottaa illan ensimmäinen taloyhteys.

Juontaja-Elina kysyi Janitalta, oliko hänestä helpottavaa kuulla, että hänet saatetaan häätää tänään talosta.

– Voin sanoa, että aika helpottunut olo on sen takia, kun olen nimettynä ja saattaa olla kotiinlähtö edessä, Janita kommentoi.

Seuraavaksi Elina tahtoi tietää, minkä takia Katarina luuli muiden nimenneet hänet.

– Mun kroppa tuli tänne kaksi viikkoa sitten, minä tulin vasta perjantai-iltana. Olen ollut aika tylsä täällä. Nyt mä olen täällä, Katarina sanoi.

Muut asukkaat olivat julkisissa nimeämisissä kertoneet, että pitivät Piaa uhkana, sillä nainen osasi pelata peliä niin hyvin. Elina pyysi Piaa kommentoimaan aihetta.

– Se tuli minulle yllätyksenä. En usko, että tätä edes pystyy pelaamaan, Pia pohti.

Anne kertoi, että oli osannut odottaa häätöäänestykseen joutumisen, kun useampi asukas oli saanut yhtä paljon nimeämispisteitä.

Seuraavaksi Elina pyysi Teaa pohtimaan, miksi oli saanut nimeämispisteitä talon kahdelta mieheltä, Markukselta ja Tommilta.

– Markuksen kanssa en ole kerennyt olla kauheasti kontaktissa ja Tommin kanssa meillä on ollut vähän kärhämää, nainen mietti.

Johannan antamat neljä nimeämispistettä ratkaisivat Jonna A:n päätymisen häätöäänestykseen. Elina tahtoi tietää, mitä mieltä Jonna A oli tästä.

– Kun pisteet annettiin, olin katkera, mutta nyt olen sujut asian kanssa. Mutta varmasti harmittaa erittäin suuresti, jos joudun lähtemään niiden takia, Jonna A paljasti tuntojaan.

Taloyhteyden päätyttyä asukkaat pohtivat, että olo oli helpottunut nyt, kun asukkaat olivat saaneet tietää, ketkä olivat häätöäänestyksessä.

– Kotia täältä vain lähdetään, ei se ole paha paikka, sohvalta kuului.

Porukka jäi sohvalle odottamaan suoran lähetyksen seuraavaa taloyhteyttä.

Kuka lähtee kotiin, Anne, Pia, Jonna A, Janita, Tea vai Katarina?

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Pia, Jonna A, Janita, Tea, Katarina

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.