Johanna ja Anne ottivat kipakasti yhteen yöntunteina

06.10.2012 14:12

Anne kiukkusi Johannalle makuuhuoneessa, mutta Johanna ei jäänyt kuuntelemaan kipakoita sanoja.

BB-talossa vietettiin ysäribileitä. Asukkaat olivat saaneet nautittavakseen herkkuja ja juhlajuomia. Illan ja yön aikana talossa oli soitettu paljon vuosikymmenen hittejä ja asukkaat olivat tanssineet niiden tahtiin. Tanssilattialla Jouko ja Katarina olivat suudelleet ja myöhemmin Jouko oli mennyt juttelemaan Katarinan kanssa isoon makuuhuoneeseen. Katarina makoili omassa sängyssään ja Jouko oli istahtanut Johannan viereen tämän vuoteelle.

Myöhemmin Jouko oli nukahtanut Johannan viereen, ja tämä herätti suurta surua Jonna I:ssä, joka itkeskeli tilannetta muun muassa tupakkapaikalla. Lopulta Jouko oli talutettu omaan vuoteeseen ja Johanna vaikutti hyvin yllättyneeltä tilanteesta.

Anne, joka oli kuvitellut Johannan tarkoitukselle pyytäneen Joukon viereensä, puolusti Jonna I:tä raivokkaasti ja kävi tiukkaan väittelyyn Johanna kanssa.

– Mä en tajua kuinka sä voit tehdä tollee, en j*malauta tajuu, Anne kivahti omasta sängystään.

Johanna kertoi Annelle kuinka Katarina ja Jouko olivat olleet hänen seurassaan, eikä hän todellakaan ollut hiplaillut Joukoa.

– Aivan sama, mietin vaan miltä Jonnasta tuntuu tuolla, Anne sanoi.

– No ei tunnu mustakaan hyvältä että joku nukkuu mun vieressä, Johanna vastasi.

Anne muistutti uudelleen Jonna I:n olevan poissa tolaltaan tapahtuneen vuoksi. Johannan mielestä Anne syytti jälleen häntä kaikesta. Johanna muisteli sitä, miten Anne oli Jonna I:n kanssa edellisen viikkotehtävän aikana paasannut siitä, että kaikki eivät osallistuneet siihen täysillä.

– Marssit v*ttu itekin tällä viikolla niin s**tanan paljon, Johanna sivalsi.

Annen mielestä hän ei ollut pystynyt oman fyysisen tilansa takia suoriutumaan suokävelystä paremmin, mutta tämä ei kuitenkaan vaikuttanut hänen mielestään siihen miten muut suorittivat omaa osuuttaan viikkotehtävistä. Kaksikko jatkoi tilanteen puimista siihen asti, kunnes Jonna A ja Markus saapuivat rauhoittelemaan riitapukareita. Johanna poistui makuuhuoneesta ja Anne jäi kiukkuisena puhisemaan sänkyynsä, kunnes itsekin lähti makuuhuoneesta pois.

Joukon toiminta sai Jonna I:n kyyneliin

(Sub)

Uutisaiheet: Johanna, Anne, riidat, bileet

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.