Johanna kertoi näkemyksensä yön tapahtumista

06.10.2012 13:48

Johanna vieraili lauantaina päiväkirjahuoneessa pariin otteeseen ja kertoi Big Brotherille, mitä hänen mielestään yöllä makuuhuoneessa oli tapahtunut. Naista ihmetytti, mistä Anne häntä syytti, vaikka hän ja Jouko olivat vain nukahtaneet samaan sänkyyn.

Johanna kertaili päiväkirjahuoneessa Big Brotherille ysäribileiden jälkeisen yön tapahtumia. Nainen muisteli ennen nukahtamistaan jutelleensa Katarinan ja Joukon kanssa makuuhuoneessa, ja Jouko oli istunut hänen sängyllään. Johanna kertoi nukahtaneensa, kun ei ollut enää jaksanut osallistua keskusteluun.

Herättyään Johanna oli huomannut, että Jouko oli nukkunut hänen vieressään. Tämän jälkeen Johanna muisteli Annen huutaneen hänelle, että hän oli pilannut kaiken, ja että Jonna I:n kyyneleet olivat hänen syytään.

Johannan mielestä Anne otti muutenkin monet tapahtumat omaksi asiakseen, vaikka ne eivät hänelle olisi kuuluneetkaan. Johanna totesi Annen olleen vihainen hänelle, eikä Joukolle, joka oli mennyt hänen viereensä nukkumaan. Johannaa harmitti se, että Anne syytti tapahtuneesta häntä. Johanna ei kokenut, että hänen pitäisi mistään syystä pyytää tapahtumasta tuohtuneelta Jonna I:ltä anteeksi, vaan naisen mielestä asia oli Joukon ja Jonna I:n välinen.

Johanna kertoi, ettei pitänyt Annesta ollenkaan ja hän toivoikin kovasti naisen poistuvan talosta sunnuntaina. Johannaa mietitytti se, oliko Anne puhunut tapahtumasta myös muille asukkailla häntä syyllistäen. Nainen pohti, ettei edes tiennyt, mistä hiiltynyt Anne häntä loppujen lopuksi syytti. Lisäksi hän ihmetteli, miksi tilanne haittasi Annea, vaikka hän ja Jouko olivat olleet samassa sängyssä syvässä unessa.

Avauduttuaan omasta näkökulmastaan yön tapahtumista Johanna lähti helpottuneena pois päiväkirjahuoneesta takaisin muiden asukkaiden pariin, ja ysäribileiden muistelu jatkui leppoisassa hengessä.

Annen reaktio harmitti Johannaa

Myöhemmin Johanna puhui Big Brotherille yön tapahtumista vielä lisää. Hän muisteli tilannetta, jolloin oli pieneksi yllätyksekseen herännyt Joukon vierestä.

– En oo saanut mitään traumoja tästä, enemminkin sain siitä, kun alkoi kuulua sitä kauheeta huutoa ja syyttelyä, Johanna pohti viitaten Annen toimintaan.

Johannan mielestä Jouko ei myöskään tehnyt mitään väärin.

– Ennemminkin silleen, et Anne teki väärin, kun alko syyttää mua siitä, Johanna jatkoi.

Nainen totesi vielä uudelleen, ettei ymmärtänyt Annen toimintaa häntä kohtaan. Enemmän kuin Joukon hänen viereensä nukahtaminen, Johannaa harmitti Annen turha raivonpurkaus. Joukolle Johanna ei ollut vihainen, ja hän uskoi miehen humalatilan vaikuttaneen hänen viereensä sammumiseen.

Isoveli kysyi Johannalta, oliko hänen mielestään yöllä tapahtunut jotain väärää.

– Sillä tavalla väärää, että mua on syytetty turhasta. En mä mistään silleen Joukoa syytä siitä, että jos se siihen on sammunut. Ei oo mitään semmosta tapahtunu kuitenkaan, Johanna totesi.

(Sub)

Uutisaiheet: päiväkirjahuone, Johanna, Anne, Jouko

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.