Johanna sai roppakaupalla lokaa niskaansa

20.09.2012 22:27

Iidan, Johannan ja Sarahin jätettyä pesän, sinne kärppänä pujahtivat Anne, Teija ja Jonna I. Naiset pääsivät oitis juoruamisen makuun. Johanna sai osakseen kovasanaista arvostelua.

Teijan ja Annen mielestä Iida ja Sarah saisivat tulevissa nimeämisissä reilusti ääniä. Naiset kertoivat Jonna I:lle, että Johannakin oli kuitenkin kaikessa herttaisuudessaan alkanut käydä hermoille.

– Se laitto vasta äsken potut kiehumaan. V*ttu me syödään taas yöllä! Teija paasasi.

Jonna I:n mielestä Johannan viehätysvoima kääntyi naista vastaan.

– Pojat tykkää siitä ku se on niin ihana. Mutta sillä ei ole mitään järkevää sanottavaa. Se vaan on tuolla ja näyttää nätiltä, Jonna I kritisoi.

Jonna I oli tyrmistynyt Johannan ulkonäkökeskeisyydestä. Nainen imitoi Johannaa:

– Mun rusketukset lähtee, saisko sitä rasvaa. Mun kasvot ei kestä kun itseruskettavaa.

Myös Johannan taannoinen käyttäytyminen kaapattujen pehmolelujen suhteen sai naisten kielenkannat laulamaan kovia sanoja.

Kannattiko Katarinan tsempata?

Anne sanoi Jonna I:lle ja Teijalle nimeävänsä ainakin Sarahin, mutta tämä arpoi vielä Johannan ja Katarinan välillä. Anne oli kuitenkin aiemmin useaan ottseeseen kertonut Iralle, Teijalle ja Irinalle nimeävänsä Iidan kahdella pisteellä. Teija ei kuitenkaan paljastanut Jonna I:n läsnäollessa tätä.

Jonna I:n mukaan Katarinan lähtö koittaisi myöhemmin.

– Katarina on tsempannu tosi paljon. Mä haluun noi kolme pois, koska ne on päässy aivan liian helpolla, Jonna I sanoi viitaten valehäädettyihin Iidaan, Johannaan ja Sarahiin.

Teijakin oli pistänyt merkille Katarinan tsemppauksen.

– Se on tehny enemmän kotihommia kuin Iida.

Kolmikko pui nimeämistilannetta. Jonna I analysoi, että jos valehäädetyt yhdistäisivät voimansa, pelkästään heidän äänillään äänestykseen saattaisi valikoitua muutama tyyppi.

Teijan mielestä Iida oli käyttäytynyt viime aikoina mielin kielin muita asukkaita kohtaan. Jonna I:n mukaan kolmikko oli saatava ulos talosta, sillä he olisivat hänen mukaansa alun perinkin olleet lähdössä, ellei valehäätökiemuroita olisi ollut.

Jonna I sanoi juttelevansa nimeämissuunnitelmistaan vielä Markuksen kanssa. Hänen tavoitteenaan oli saada mies antamaan samat nimeämispisteet. Teija ilmoitti keskustelevansa asiasta myöhemmin Tomin kanssa.

Tupakanhimoissaan naiset kömpivät ulos pesästä ja suuntasivat pihalle.

Uhkaako Johanna Jonna I:n ja Joukon välejä?

Anne paljasti nimeävänsä Iidan: Mua ärsyttää sen määräilevä luonne

Anne paljasti Iralle antavansa kaksi pistettä Iidalle

(Sub)

Uutisaiheet: Jonna I, Teija, Anne, juonittelu

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.