Johanna sai taas arvostelua osakseen

26.09.2012 07:40

Illan erityiskohtelua saaneet Anne ja Teija olivat kahdestaan talon terassilla. Kaksikko alkoi jälleen arvostella talon muita asukkaita, varsinkin Johannaa. – Se ei osaa s**tana tehä ruokaa edes! Teija vaahtosi.

Anne ja Teija olivat saaneet Isoveljeltä illan aikana muiden asukkaiden harmiksi juhlajuomia sekä kauan kaivattuja savukkeita. Kaksikko istuskeli pihalla muiden asukkaiden vetäytyessä sisällä jo kohti yöpuuhia. Asukkaat olivat saaneet Big Brotherilta luvan mennä nukkumaan.

– Tämä oli hauska päivä, Teija mietti terassilla ystävälleen.

– Oli, loppu ainakin! Anne komppasi illan käänteitä.

– Loppu liian aikaisin, Teija tosin valitteli.

Anne moitti Teijaa negatiiviseksi ja kehotti tätä pitämään mielen korkealla illan suhteen. Kaksikko katseli sisälle muiden vielä harjoitellessa viimeisiä sirkusharjoituksiaan.

– Saisivat monet ottaa mallia tuosta Joukosta, Teija kehaisi katsellessaan tatuoitua miestä, joka otti akrobaatin roolinsa tosissaan.

Kaksikko äityi kehumaan Joukoa monin sanoin. Molemmat pitivät miehen asennetta talon parhaana.

– Pitkällä mun top 10:ssä toi poika, Teija kuittasi Joukon statuksen talon hierarkiassa, jota naiset kovin spekuloivat päivästä toiseen.

Teija Johannasta: Miten se elättäisi lapsen?

Teija haaveili vielä juhlajuomista ja drinkkikannuista tupakka-askien kera. Nainen ihmetteli, miksei häntä oltu kutsuttu nimeämään. Kaksikko ihmetteli, miksi nimeämiset oli järjestetty tällä viikolla niin, että kaikki antoivat nimeämispisteensä eri aikaan.

– Tässä alkaa mielipiteet vaihtua, Teija tuumaili ja Anne komppasi vieressä.

Anne totesi Big Brotherin järjestäneen hajautetut nimeämiset juuri siksi, että ihmisten mielipiteet muuttuisivat viikon aikana.

Kaksikko siirtyi jälleen arvostelemaan talon kaunotarta Johannaa. Johannan olemus ja luonne aiheutti naisissa närää. Johanna oli useaan otteeseen valittanut talossa olevan liian kylmä ja laittanut oven kiinni omien sanojensa mukaan useita kertoja päivässä. Tämä oli aiheuttanut paljon negatiivista puhetta naisen selän takana.

– Sillä on kaulaliina kaulassa tolla Johannalla, Teija nurisi.

Kaksikko oli vakuuttunut siitä, että palelevalla Johannalla oli jonkin sortin aineenvaihduntaongelma, ja sen vuoksi nainen kärsi kylmyydestä koko ajan. Kaksikko ei myöskään katsonut hyvällä Johannan tapaa pitää kauneudestaan huolta. Annen mielestä Johanna ei olisi saanut sheivata intiimialueitaan niin useasti, ja Teijakin oli sitä mieltä, että Johannan ulkonäkökeskeisyys oli huolestuttavaa.

Teija tosin myönsi, että hänen omissa elämäntavoissaan olisi parantamisen varaa. Nainen mietti, että hänen tupakointinsa, alkoholin nauttimisensa sekä liikunnan puute elämässä eivät olleet ehkä paras tapa pitää huolta kropastaan. Mutta ruokaa hän sentään osasi tehdä.

– Se ei osaa s**tana tehä ruokaa edes! Miten se lapsen elättäis? Ei osaa ruskeeta kastiketta vääntää! Teija valitti Johannasta suurin sanoin.

– Mä en saa siitä mistään irti! Hän vain näyttää nätiltä, Anne marmatti.

– Se on nukke, Teija totesi.

Annen mielestä Johanna nosti itsensä muiden yläpuolelle, ja tämän vuoksi hän ei tullut toimeen naisen kanssa. Kaksikko jäi istumaan sohvalle ja vaihtoivat puheenaiheen Irinan parjaamiseen.

Kuka nimesi ja kenet? Katso nimeämispisteet ja -perustelut

Seuraa nimeämisiä ensimmäistä kertaa livenä 24/7:ssa

(Sub)

Uutisaiheet: juonittelu, Johanna, Anne, Teija

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.