Jonna I Johannan peloista: Tyhjänpäiväistä valitusta!

26.09.2012 16:15

Juuri sovitusta yhteen hiileen puhaltamisesta ei paljoa piitattu, kun Anne, Teija ja Jonna I kritisoivat Johannan panosta viikkotehtävässä.

Asukkaat olivat juuri puineet viikkotehtävää ruokapöydän äärellä. Syvässä yhteisymmärryksessä asukkaiden kesken oli sovittu, että kaikki tsemppaisivat toisiaan, jotta viikkotehtävä onnistuisi ja taloon saataisin paljon toivotut bileet.

Keskustelun tarkoituksena oli tehostaa kultaisen palkinnon saamista. Yhteisen tsemppaamisen ylläpitäminen kuitenkin unohtui terassin sohville välienselvittelyn jälkeen siirtyneiltä Annelta, Teijalta ja Jonna I:ltä välittömästi. Kolmikko ryhtyi oitis puhumaan pahaa Johannan selän takana, sillä nainen oli juuri kutsuttu päiväkirjahuoneeseen.

Tissitkö temppuilun tiellä?

Kolmikon mukaan Johanna oli viikkotehtävässä heikko lenkki. Ruotijoiden mielestä naisen motivaatiossa oli rutkasti kehittämisen varaa.

– Sillä laskee motivaatio nollaan liian vaikeista tehtävistä, Teija analysoi.

Sirkusviikolla Johannan tuli akrobaattina harjoitella erilaisia sirkusvoimisteluliikkeitä Joukon kanssa. Nainen oli kuitenkin aikaisemmin kertonut pelkäävänsä, että satuttaisi itsensä liian raisuissa tempuissa.

– V*tun tyhjänpäiväistä valitusta, Jonna I totesi naisen himmailuista.

Johanna oli aikaisemmassa pöytäkeskustelussa kertonut, että hänen motivaationsa laski, jos hänen piti leikkiä marakattia.

Teijan mielestä pienikokoinen Johanna suurenteli akrobaattitemppujen vaikeusastetta. Hän oli eilen kesken harjoitusten paennut makuuhuoneeseen itkemään, sillä Jouko oli hänen mielestään vaatinut häneltä liikoja temppuilun suhteen. Johanna oli valittanut, että voimistelu teki kipeää.

– Mikä siihen muka sattuu? Teija ihmetteli.

– Tissit varmaan, Jonna I veikkasi.

Johannan ollessa päiväkirjahuoneessa, myös Jouko avautui Markukselle turhautumisestaan Johannan suhteen. Miehen mielestä akrobatiaesitys kaipasi vielä reilusti hiomista, jotta hän voisi olla siihen tyytyväinen.

Markus tsemppasi ystäväänsä kehottamalla tätä helpottamaan liikkeitä, jotta Johanna suhtautuisi niihin suopeammin.

Johanna suuttui ja paiskoi ovia.

Jouko ja Johanna treenasivat hulavanteella.

Tommi ei huolisi Johannaa tyttöystäväkseen.

(Sub)

Uutisaiheet: Johanna, Teija, Anne, Jonna I

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.