Jonna I oli mustasukkainen Joukosta

17.09.2012 23:25

Jonna I oli tuohtunut Johannan käytöksestä Joukoa kohtaan. Jonna I myönsi olevansa hyvin mustasukkainen läheisistään.

BB-talon pesä oli avoinna ja sinne sujahtivat Jonna I ja Anne. Anne oli aikaisemmin puhunut muiden kanssa siitä, miten Jouko oli käyttäytynyt Johannan kanssa viime päivien aikana. Nyt Jonna I pääsi purkamaan sydäntään häntäkin painaneesta aiheesta. Tilanne oli alkanut edellisenä iltana, kun Jouko ja Jonna I olivat menneet yhdessä nukkumaan. Tästä huolimatta Jouko oli kuitenkin lähtenyt miesten makuuhuoneesta takaisin muiden asukkaiden pariin yhdessä Tommin kanssa jättäen Jonna I:n yksin vuoteeseen.

Jonna I oli kiinnittänyt huomiota myös siihen, kuinka Johanna oli hakeutunut Joukon läheisyyteen "joka välissä". Kaiken huipuksi Jouko oli valinnut aikaisemmin päivällä parikseen Johannan, vaikka Jonna I oli seissyt miehen vieressä.

– Ja tänään se on ollu ihan outo, se ei oo sanonu sanaakaan, Jonna I vuodatti.

Anne epäili, että Jouko oli mahdollisesti saanut Big Brotherilta tehtävän, jolloin hänen piti esittää etäistä roolia ja saada Jonna I hermostumaan. Jonna I ei ollut täysin vakuuttunut tästä vaihtoehdosta, vaan ihmetteli edelleen Joukon erikoista käytöstä.

– Eihän me seurustella eikä mitään, mutta mä oon niin v*tun mustasukkainen! Jonna A parahti.

– Sitä mä oon miettinyt, että miten Johanna kehtaa! vaaleaverikkö kivahti.

Annen käsityksen mukaan Johanna saattoi olla mukana mahdollisessa salatehtävässä tai sitten tämä oli "vaan niin tyhmä". Jonna I ei kuitenkaan tiennyt mitä hänen piti Joukon suhteen.

– Vielä toissayönä se oli ihana... Jonna I muisteli.

– Mää ainakin kattelisin päältä (Johanna ja Joukon touhua) ja naureskelisin niin kauan ku pystyis, Anne tokaisi.

Jonna I:stä se oli hyvä idea, mutta myönsi, että Johannan ja Joukon käytös saattoi mahdollisesti suututtaa häntä liikaa ennen pitkää. Lopulta kaksikko vitsaili, että Jonna I:n pitäisi lainata Annelta pehmonukkea ja tarjoutua Joukolle seuraavaksi kainaloksi Johannan jälkeen. Se, oliko Jonna A tarpeeksi vaaleahiuksinen Joukon sen hetkiseen makuun, oli molemmille naisille mysteeri.

Tämän jälkeen kaksikko jatkoi talon muiden asioiden puimista pesän rauhassa.

Anne juorusi – kuka naisista liehittelee Joukoa?

Anne BB-talosta: Tunnelma muuttunut täysin

(Sub)

Uutisaiheet: Anne, Jonna I, pesä

Kommentoi

Lisää uutisia

Aurinkorannan tähtöset

Tämä sivusto sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.